Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

blüh im ganzen dieses glückes.
mint írtam 2018 szeptemberében lemondtam a Genoatól és az angol válogatottra koncentráltam. addigra vb kijutás megvolt csak a csoport sorsolást vártam, ami elég könnyûre sikeredett, a portugál, chile, kuwait trióval...2 gyõzelem és 1 döntetlennel továbbmentünk egészen a döntõig ahol újfent portugáliát fogadtuk, de 3-1-gyel elintéztük õket...VB gyõzelem - pipa :D
utána lemondtam és 1 évre elvállaltam az arsenalt...egy kicsit megfiatalítottam a keretet és mehetett a dolog...egy 4. hely és egy FA-kupa sült ki belõle...ezután lejárt a szerzõdés és visszavonultam...:D
És akor a statisztikám az eddigi leghosszabb játékomból :D
Eredményeim:
3 Seria A (Genoa)
2 Olasz Szuperkupa (Genoa)
1 BL (Genoa)
1 EU szuperkupa (Genoa)
1 VB cím (Anglia)
1 FA-kupa (Arsenal)
folytatás már a 2012-vel lesz :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Messze a legjobban sikerült év volt, de megint nem a bajnokság miatt, ahol is a harmadik bronzérmet is sikerült megszerezni. A kupát sikerült megint megnyerni, de az igazi örömöt a BL serleg elhódítása jelenti. Nem volt nehéz a sorsolás, mondjuk a Milant azért sikerült búcsúztatni. Az elõdöntöben a Lyon volt olyan kedves és kiverte a Realt, így volt "reális" esélyem végig. Egy rossz meccsen, de nyertünk. Jöjjenek a képek, most a Rayo Vallecano kispadján eltöltött 5 év summázata is.
Tabella
Statok
Kupa
BL

Manager statok

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
velük vb aztán meglássuk...:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hajrá Magyarország!
A második meg Dzsudzsákról szólt. Persze kaptunk azért 2-t itt is... A két meccs között három poszton változtattam, Priskint meg az elsõ meccsen megsérülõ Tõzsér helyett azért hívtam be, mert mondom, hátha tudok húzni egy váratlant, õ már rég volt kerettag. Szabics kicsit kiöregedett, de így is Szalai, Németh és Feczesin osztozik az egyik csatárposzton, a másik vitán felül Rudolfé.

Hajrá Magyarország!
2-2 lett úgy, hogy 0-1-rõl fordítottunk, aztán Hamsik lõtt, megpattant, utána egyik kapufa, másik kapufa, gól...
Hajrá Magyarország!
Zsolt, neked meg meglehet simán, hajrá!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Avanti Crociati!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ahhoz képest, hogy szept-októberbe elég motiválatlan voltam és morfondíroztam a lemondáson jó szezont futottunk...menetközbe úgy döntöttem, hogy majd szezon végén meglássam...mindenkinek minden összejött...kivéve a kupa, de azt magasról..:D
szóval...
Ljajic 2. szezonjára úgy belejött a gól lövésbe mint cigány gyerek a kéregetésbe....
Keret
Tabella
Érdekességnek, hogy gagyi Billy és Cavani szezon végére mit alkottak :D
BL
Döntõ
És a bónusz :D