A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ocrana #82255 Tehát akkor a beígért leírásom...
Új csapattal kezdtem: Vauxhall
2011/2012 szezon:
A csapat fél-profi, a legalacsonyabb ligában szerepel az angol bajnokságban. 22. helyre volt előjegyezve a média szerint. Tehát az egyik leggyengébbnek titulált klubról van szó. Elég nagy kihívást jelent számomra.
Jelenleg két szezonon vagyok túl most kezdem a harmadikat.
A vezetőség a kiesés elkerülését tűzte ki célul. Ennek megfelelően átvizsgáltam a számomra ismeretlen keretet.
Nagyon kevés játékost találtam aki jó lehet ezért újak után néztem. Kb fél napi böngézés után találtam egy halom játékost + játékosfigyelőm ajánlásai közt.
A zölddel jelzettek váltak be a későbbiekben. Úgymond alapemberek lettek. A pirosak pedig azok a távozók akiket jónak ítéltem meg a meccsekből és a tulajdonságaikból.
Barátságos meccseimet 6/7-et nyertem. Egyedül a Tranmare(anyaegyesületem) vert meg. Voltak magasabban jegyzett ellenfeleim is. Első meccseim bíztatóan alakultak. Voltam 2. is a bajnokságban.
Majd jött egy hosszabb nyeretlenségi széria. Ez után váltakozott a 2-3 meccses veretlenségi és nyeretlenségi széria. A szezonom meccsek tekintetében kiegyensúlyozatlan, hullámvölgyekkel teli.
Csapatépítsben viszont kezdett összeállni a mag és az új játékosok is összeszoktak.
Végül láthatóan a 15. helyen zártunk. Ami magasan a vezetőség elvárásainak eleget tett és maximálisan elégedettek voltak velem. Ezért kaptam is új szerződést a szezon végeztével.
Fa Cup-ban a 4. selejtező körben estem ki a Wrexham ellen a második meccsen.
Fa Trophy-ban pedig a York city ellen estem ki szintén az újrajátszásban.
2012/2013 szezon:
Nem titkolt vágyam volt a rájátszás. Bár tudtam hogy a csapatom gyenge és ami nagy problémát jelentett az előző szezonban. Hogy a játékosaim nagyrésze részidős szerződéssel rendelkezett.
3-4 kulcsembernek tudtam ajánlani rendes szerződést. A fizetési keretem kissé minuszban is volt ezért a jobb játékosaimnak nem tudtam biztosítani ezt már.
Tehát a szezon során szétszedték a csapatomat. Főleg a középpályát. Sokan eligazoltak a szezon közben is akik alapembernek számítottak. Tehát a reális cél megint csak a kiesés elkerülése lehetett volna.
Ebbe persze nem nyugodtam bele így a középmezőnyt ígértem meg a vezetőségnek. Valamivel több lett a fizetési keret. Az átigazolási keretem pedig még mindig nulla.
Jöhetett a jól bevált keresgélés a lejárt szerződésük között. Több ígéretes ember volt. Ezekből párat sikerült is elcsípnem.
8 barátságos meccset szerveztem a kis csapatomnak az összeszokás érdekében a szezon kezdete előtt. 6ot nyertünk ezekből.
Jött egy 13 meccses veretlenségi széria ami hozzájárult ahhoz hogy a top3-ban lehessünk. Itt már láttam, hogy van a csapatban potenciál és talán ha kihúzzuk a szezon végéig akkor elcsíphetjük a rájátszást.
Nagyon sűrű volt a mezőny a vége felé. Izgalmasan alakult a rájátszást érő helyezésekből pedig sohasem voltam lejjebb. Voltak pedig kisebb visszaesések.
Utolsó 4 meccsemből mindet megkellett nyerjem a biztos továbbjutáshoz. Ehhez képest összesen sikerült a 12 pont helyett 5-t szereznem. Viszont a többiek is bukdácsoltak.
Ezért a 3. helyen zártam a bajnokságot. Ami rájátszást érő helyezés volt.
Fa Cup első fordulóban estem ki a Carlisle ellen.
Trophyban pedig a 3. selejtezőkörben a Stalybridge ellen.
Viszont a bajnokságban remekeltünk ahogy a kép is mutatja.
A rájátszásban elvertük az első ellenfelünket. A Nuneaton ellen pedig tizikkel nyertünk ami hatalmas meglepetés volt.
Ez volt a legkeményebb meccsem idáig.
Tehát végül kiharcoltuk a feljutást! :)
A továbbiakkal pedig majd jelentkezem... :)
(Véleményeket kérek szépen majd mert ez az első posztom. Mit csináltam rosszul/jól.)
ui.: képeket nem tudtam feltenni valamiért. most regisztráltam. valami olyat ír ki hogy nem engedélyezi 30 napig a weblapcímek beszúrását a posztba