Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horrorpops
vágom, de ott meg nem tudtam feltölteni a képet, mert vmi hibát dobott fel.

blüh im ganzen dieses glückes.

DONGUBA
Ja adjad a kapet koszi:)))Balorol

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mert? 2007 óta Fmezek, és kb csak Fradival játszok. Gondoltam leírom, mert magam is meglepõdtem, mert egyik fmbe se jött el soha semmi értelmes játékos se. Mindegy, képet is rakhatok fel amirõl kell.

bakkerman
köszönjük,viszlát.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DONGUBA
Ezt hagyjuk jo....szerintem lesz meg erre komment magadat jaratod le ezzel

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Egyébként többek között Pichu Atienzát, Luca Marronát (juvés) és a Mu-s Davide Petruccit is sikerült leigazolnom.

Hmm... Gondoltam megpróbálom Balotellit leigazolni 6. év elején, a Fradihoz, és alá is írt heti 16500 euróért.:DD Kicsit durva lesz a Medina-Balotelli támadósor .
Egyébként ezt a reputációnövekedést nem értem, 5x voltam zsinórba bajnok 2x BL csoportkörös voltam, 1x meg EL nyolcaddöntõig eljutottam, de még mindig a Debrecent írja a leghíresebb csapatnak, miközbe semmit sem ért el 5 év alatt.

Zsolti9014
Pótselejtezõ lesz:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Mekkora meccs!

Gyorsan elhúztunk kettõvel, aztán a második félidõben megint volt egy meg nem adott gólunk, rá két percre az oroszok szépítettek, aztán Köteles a hajrában kivédett egy büntetõt!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Óriási. A csehektõl pippantottunk Prágában (2-4), így a csoportmásodikok rangsorában leestünk a 4-5. hely környékére a 2.-ról.
Ráadásul itthon verni kell az Eb-ezüstös, csoportelsõ oroszokat, meg idegenben a letteket...

Hajrá Magyarország!

noob.hu...
horrorpops
imádom, hogy a photobucketrõl nem lehet belinkelni képet...
http://i92.photobucket.com/albums/l25/dodler/UEFAEurpaLiga.png

horrorpops

zorrobomber
Fülöp már 978 perce nem kapott gólt :)

Zsolti9014
Falkirkkel szép eredmények! Gratula!

Hajrá Magyarország!

Na ez elsõ nem jó.

Bl csoportkör
Bocs csak kipróbáltam hogy így sikerül-e.

Bl csoportkör
Skót Premier Liga
Klub vb
Levent Can
Jakub Vaclavik

bakkerman
na hali

BL grup sztédzs 4. kör
Real Madrid - Dortmund 2-0 Pepe,Albiol
csoport állása:
-1. Real Madrid 9 pont
-2. Dortmund 6 pont
-3.Ajax 5 pont
-4. AC MILAN 2 PONT!!!! <#wow1>

következõ körben megyünk az Ajaxhoz,ott továbbjutunk,és a végén fogadjuk a Milant,ahol számításaim szerint tökéletes lesz az 1 pont is az elsõ helyhez

A fiókcsapatom ebben a szezonban jutott fel és egybõl kaptam a levelet, hogy a viszonyt felbontjuk, hogy ne legyen bundagyanús. De a tartalékcsapat kérdése így nagyon érdekes, mert esélyesek a szezon elején a feljutásra.

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Zsolti9014
igen tartalékcsapat nem juthat fel, ne szerepelhet sem azonos, sem magasabb osztályban, mint az A-csapat. A fiókcsapatoknál pedig általában megszûnik a kapcsolat.

Hajrá Magyarország!

Huhh, azt nem tudom, de biztosan nem lehettek egy bajnokságban.
Gondolom az utána következõ csapat jut fel. Vagy ha nem tartalék-, hanem fiókcsapatról van szó, akkor megszûnik az anyaegyesület-fiókcsapat viszony.
Köszi a választ.
Amúgy mi történik akkor, ha a 2.számú csapatom feljut az NB1 be, mert van rá esélyük, hogy elsõk legyenek az NB2be?

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Falkirk 2019-2020

Európai Szuperkupa
Persze. A kedvencek (legendák, ikonok stb.) gyakran csinálják ezt.

Érdekesebb dolog, hogy tegnap a saját fiókcsapatommal játszottunk magyar kupa tétmeccset :)
Zsolti9014
Ez nevetséges! A csehek ellen ugyan nyertünk 2-1-re korábban, meg a szlovákokat is megvertük (barátságos), annak ellenére, hogy nem adtak meg egy gólt, de most az oroszok ellen is elvettek egyet, meg is van az elsõ vereség a vb selejtezõkön... Moszkvában.
De a kva anyjukat, az oroszok 2. gólja meg nekem baromira lesnek tûnt. :D

Hajrá Magyarország!

Veletek elõfordult már ilyen:
Volt egy játékosom, aki évekig játszott nálám és a szurkolók kedvence volt, eladtam és 1 évvel késõbb a meccseim elõtt nyilatkozik az újságoknak, hogy kire kell vigyáznunk a meccsen.

bakkerman
csak (ha még nem tetted meg) töröld az inc mappát :)

Krisz018
Köszi! Akkor el is vállalom Németország irányítását :P

igen
Krisz018
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy tudok egyszerre válogatottat és klub csapatot irányítani?

akvik
hosszú idõ után kicsit most nekiültem a youngboysnak( 2021-2022) .Világot bejáró vandorkarrierem svájci állomásán fõ cél a blbe való jó szereplés volt.:D
Bl csoportkör:

Csapat:

Lehet pár név ismerõs lesz belõle.Ja és a brazilokkal készülök a vb-re az újabb vb trófeám megszerzésére.

LasDen
jah...elég fosch...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kalap szar ez a billy fiú :D
akvik
ezkomoly:O Cavani meg elég nagy csíter:D

LasDen
két érdekesség.....elég wtf mind2..:D
elsõ cavani aki nem szarral gurít...

a 2. egy generált srác aki szintén nem szarral gurít...kár hogy nem az enyém, de lehet rárepülök :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

http://www.youtube.com/v/I9R27lR1Mjw&version=3
zyndar
Te mégis mi a náthás pék f@száról beszélsz? Már bocs :D

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

akvik
ugyanezvan:DD

huni te olyan nagyképû vagy
Huni92
basszátok meg, nem vagyok egy kis ideig, rögtön 5 oldal van olvasatlan :D majd holnap vagy hétfõn (józanon) átolvasom :D

Zsolti9014
ITT letölthetõ.

De az oldal alján a keresõ használatát is ajánlom, mert már többször linkeltük az elmúlt 1 hétben. Nem azért, mert nem tart semmibõl belinkelni, csak mondom, hogy úgy egyszerûbb.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
FM 2007-ben a Koppenhágával milyen jó kis karrierem volt! :) Még meg is van a mentés valahol...

Amúgy meg gratula!

Hajrá Magyarország!

Sziasztok! Nekem is kellene egy friss nb1-es átigazolási updatet...valaki segitsen pls...
10-ért vitte volna wolfsburg amúgy
benne volt a szerzõdésében! úgy látszik kevés volt a 30 milla... legközelebb maxra állítom...
zorrobomber
<#eljen>Nagy grat!
Én éppen a legkönnyebb meccsel kezdtem a Bl csoportot(Atletico, Tottenham, Kobenhavn)

http://www.youtube.com/v/vivPKHGMpos&version=3
6 meccs óta nem kapott gólt Fülöp
http://noob.hu/2011/09/17/loki034.jpg

A jó játékosoknak (akiktõl nem akarsz megszabadulni) állítsd be az eladási árát a lehetõ legmagasabbra. Ez 30 milliós kiv. árnál nyilván 30 misi. Akkor nagyon valószínû, hogy nem próbálnak alacsonyabb áron "licitálni" érte. Én is így csinálom, beállítom 35 milliárd Ft-ra az árukat (az átigazolási beállításoknál), az érdeklõdésre meg nem válaszolok, és láss csodát, sose érkezett még ajánlat a jó játékosokra :)

Persze ez nálad már veszett fejsze nyele... :(
Sziasztok! Valaki adna linket honnan tudod letölteni a magyar nb1-es nyári igazolásokat? Köszönöm :)
töröltem a mentést. a vezetõség eladta a legjobb játékosom... (milan badelj. pedig volt megadva a szerzõdésében 30 milliós minimális kivásárlási ár, de úgy látszik, ez mit sem ér...) nagyon nem tolerálom az ilyesmit... pótolhatatlan lett volna, hasonló kvalitású játékos szóba sem áll velem...
=D :D