Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
blüh im ganzen dieses glückes.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egyébként ezt a reputációnövekedést nem értem, 5x voltam zsinórba bajnok 2x BL csoportkörös voltam, 1x meg EL nyolcaddöntõig eljutottam, de még mindig a Debrecent írja a leghíresebb csapatnak, miközbe semmit sem ért el 5 év alatt.
Gyorsan elhúztunk kettõvel, aztán a második félidõben megint volt egy meg nem adott gólunk, rá két percre az oroszok szépítettek, aztán Köteles a hajrában kivédett egy büntetõt!

Hajrá Magyarország!
Ráadásul itthon verni kell az Eb-ezüstös, csoportelsõ oroszokat, meg idegenben a letteket...
Hajrá Magyarország!
http://i92.photobucket.com/albums/l25/dodler/UEFAEurpaLiga.png
blüh im ganzen dieses glückes.
BL grup sztédzs 4. kör
Real Madrid - Dortmund 2-0 Pepe,Albiol
csoport állása:
-1. Real Madrid 9 pont
-2. Dortmund 6 pont
-3.Ajax 5 pont
-4. AC MILAN 2 PONT!!!! <#wow1>#wow1>
következõ körben megyünk az Ajaxhoz,ott továbbjutunk,és a végén fogadjuk a Milant,ahol számításaim szerint tökéletes lesz az 1 pont is az elsõ helyhez
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Hajrá Magyarország!
Gondolom az utána következõ csapat jut fel. Vagy ha nem tartalék-, hanem fiókcsapatról van szó, akkor megszûnik az anyaegyesület-fiókcsapat viszony.
Amúgy mi történik akkor, ha a 2.számú csapatom feljut az NB1 be, mert van rá esélyük, hogy elsõk legyenek az NB2be?
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Érdekesebb dolog, hogy tegnap a saját fiókcsapatommal játszottunk magyar kupa tétmeccset :)
De a kva anyjukat, az oroszok 2. gólja meg nekem baromira lesnek tûnt. :D
Hajrá Magyarország!
Volt egy játékosom, aki évekig játszott nálám és a szurkolók kedvence volt, eladtam és 1 évvel késõbb a meccseim elõtt nyilatkozik az újságoknak, hogy kire kell vigyáznunk a meccsen.
Azt szeretném megkérdezni hogy tudok egyszerre válogatottat és klub csapatot irányítani?
Bl csoportkör:
Csapat:
Lehet pár név ismerõs lesz belõle.Ja és a brazilokkal készülök a vb-re az újabb vb trófeám megszerzésére.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
De az oldal alján a keresõ használatát is ajánlom, mert már többször linkeltük az elmúlt 1 hétben. Nem azért, mert nem tart semmibõl belinkelni, csak mondom, hogy úgy egyszerûbb.
Hajrá Magyarország!
Amúgy meg gratula!
Hajrá Magyarország!
Én éppen a legkönnyebb meccsel kezdtem a Bl csoportot(Atletico, Tottenham, Kobenhavn)
6 meccs óta nem kapott gólt Fülöp
http://noob.hu/2011/09/17/loki034.jpg
Persze ez nálad már veszett fejsze nyele... :(