Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bosnyákokkal fogok kezdeni úgyérzem..:D
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Mivel vannak 5 és 6 tagú csoportok is, így a csoportmásodikok rangsora úy áll össze, hogy a 6-os csoportok másodikjainak a csoportutolsók elleni eredményét nem számolják.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mostmár tudom, köszi.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Egyébként itt úgy van, hogy a 2-5. csak a 6-9.-bõl kaphat ellenfelet?
Hajrá Magyarország!
lehet én is elkezdek egy ország menedzselését,ebbe a 11esbe még ugyse nagyon játszottam... csak sokan kezdtek a magyarokkal,így azokkal nem nagyon akarok:D
Mivel a svédek az utolsó meccsen megfogták a hollandokat, még ideges is lehetnék akár, hiszen ha nem ikszelünk Helsinkiben, akkor csoportelsõk vagyunk...
A legjobb csoportmásodikok sem mi lettünk:

Hajrá Magyarország!
legközelebb ha lesz valami fontosabb meccs akkor figyelni fogom jobban hátha elkapok egy olcsó jegyet(B középbe mennyi szokott lenni?)
Még pár darab van oda. B középbe a jegyek pár óra alatt elkelte.
Október 11, de már 8000 alatt nincs jegy, két nap alatt elkapkodták az olcsókat!
szeretnék én is kimenni, de sajnos nem fog összejönni. legalábbis ha hétköznap, akkor semmiképp.
Hajrá Magyarország!
Atromitosz Athénnal tolom, pénz van rá. mondjuk alighanem átnevelném szélsõnek, csak kicsit finomítani kéne a gyorsaságán.
blüh im ganzen dieses glückes.
Hajrá Magyarország!
Alapból a Juvéhoz csináltam, mindent nyertünk vele, aztán kis módosítással a Leedsnél is ezzel lettünk bajnokok, meg most megint kicsit igazítottam rajta.
Hajrá Magyarország!
Bár nem sok, mivel a hollandok Moldovát fogadják még. :)
Hajrá Magyarország!
Homoszexuelovics góljánál Lipták a földön fetrengett, és mint látható a képen, le is kellett cserélni, ez a svéd ferpléj.
De nagy nehezen csak behúztuk. A védekezésen lehetne javítani, de egyelõre azt az elvet vallom, hogy amíg többet rúgunk mint az ellenfél, addig baj nem lehet.
Hajrá Magyarország!
rohadt nagy meccset toltunk a cornellá-ban,4(!!!) espanyol kapufa,óriási ziccerek mindkét oldalon,ronaldo 6 gólt lõhetetett volna,higuain is kihagyott 2 100%-os ziccert,kaká milanos korszakát idézte,lõtt két baszott nagy gólt,ramos és marcelo örülhet hogy befejezték a meccset,idegbeteg módjára szántották fel a pályát a két szélen :DD
amúgy az angolok van der Vaartot sokszor amikor hallom, inkább van de vartnak ejtik, lesz.rva, hogy mi is helyes, így annyira nem is tûnik ki amit írtál.
Hajrá Magyarország!
Nálunk is "furcsa" a Kaká meg a van der Sar, de ezt inkább Kákának ill. Szárnak szokták ejteni.
Na jó, offolást abbahagytam :P
Engem is csak akkor zavar, ha ismétlõdik. Egy elírás csak elírás, két elírás már tévedés :) Persze lehet, h korábban nem te írtad így.
Partiban van: kártyázik, sakkozik, bulin vesz részt, több férfit elégít ki stb.
Pariban van: felveszi vkivel a kesztyût, nagyjából ugyanolyan jól teljesít
Sztem te az utóbbira gondoltál :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár