A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Ahogy ígértem belekezdek ZTE-s karrierem elmesélésébe. Habár sok mindent nem tudok majd dokumentálni, mert a képeket a 4. szezon közepén, utólag mentettem ki.
ZTE 2011/12-ES SZEZON
A média az új patch miatt (12.0.04-es) az utolsó helyre várt, de tudtam, hogy ennél azért jóval több van a csapatban, úgyhogy a vezetőségnek a középmezőnyben való helyezést ígértem. A csapat azért erősítésre szorult főleg a védelmet próbáltam masszívvá tenni. Az igazolások a következők voltak:
Tourabi és Bergmann a védelembe érkezett, de a legtöbbet szélsőt igazoltam, szükség is volt rájuk, mert két „feltolt” (AM R és AM L) szélső szerepelt a szezon előtt megálmodott taktikámban. Eléggé támadó szellemű taktikát vizionáltam, az elején azt hittem, hogy sok gólt fogok kapni (de legalább többet lövünk), de hál istennek nem így történt. Sőt, az első gólunkat csak a hatodik fordulóban kaptuk be, ami szerintem megsüvegelendő. A szezon végére ugyan viszonylag sok lett a kapott gólunk, szám szerint 36, de erre a srácok 71 rúgott góllal válaszoltak. Szerencsére az egész szezonban jól jött ki a lépés - így óriási meglepetésre-, ha csak minimális különbséggel is, de megnyertük a bajnokságot:
A szezon legjobbjai nálam Méyé és Delic voltak, utóbbi remekül szolgálta ki az afrikait, aki meg sem állt 29 mérkőzésen 30 gólig, amivel természetesen gólkirály lett(nem először, ez a képről talán leszűrhető:D):
Érdekesség, hogy 2011 –ben ő lett Afrika 2. legjobb csatára, igazán illusztris társaságba került (később megnyerte, ez is látszik a képen):
A kupában sajnos már az 5. körben kiestünk a Paks ellen, a ligakupában már a negyeddöntőig is elvergődtünk.
Összességében nagyon jó szezon volt, és nagy izgalommal vártam, mit tartogat számomra a Bajnokok Ligája. Erről azonban majd csak holnap csinálom meg a beszámolót, remélem azt is elolvassátok.