Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meglepõbb eredmények születtek mint azt én elõzetesen vártam, mert a szezon elején az inter meccsnél bekattant valami és csak gyûltek a pontok...viszont kicsit csalódott vagyok a gólokkal, bár nincs miért, de nem bántam volna, ha valaki 20 gól körülig jut, de így meg sokkal megbizhatóbb az egész..:D
Télen a középpálya megsegítésére érkezett 2 átadólistás emberke (3 mer 1 szezon végén jön) 2,5-3 millióért Henri Lansbury arsenalból és Zé Eduardo Sunderlandbõl, Eduardo inkább csak a merítési lehetõségeket növelte, míg az angol gyerkõc igen gyorsan beletanult a dolgokba és pazarul játszott, az eddig szintén király Marco Rossinak nem is maradt helye....nade a képek...:D
Csapat
Tabella
BL Csoport
BL Meccsekû

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hát, megpróbálom most ezzel, de hozzászokni nem akarok. :P
Hajrá Magyarország!
bár most közben megnéztem ezt a Genie Scoutot, és találtam is vele korrekt ingyen igazolható játékosokat, de az utolsó koszos kongói utcagyerek sem akar tárgyalni velem.
létezik a scoutban erre valamiféle beállítás, hogy olyanokat keressen nekem, akik el is jönnének? próbálkoztam én a reputációval is, meg minden, de annyira nem akar menni.
Hajrá Magyarország!
lényegében ezért te hátrányban vagy a többiekhez képest, mert a gép tudja, hogy mennyi a játékosok CA-ja és PA-ja
"az ilyen progikat nem csípem" <#eljen>#eljen>
"Football Manager 2012 release date has been announced as 21st October 2011"
Avanti Crociati!
mondjuk lehet tartok kis szünetet is majd, és közben kezdek másikat, hogy erõt gyûjtsek ehhez. A Racing Genk régóta piszkálja a csõrömet.
Hajrá Magyarország!
Na nem csak a gép tud ilyen gólokat lõni :P
Én vagyok az, akinek a játékosai ugyanolyan mezben játszanak, mint az ellenfél. Elég zavaró, így 2d-ben tolom (sajnos). Notts County
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Tabella:
Csatárom(kölcsön sajnos):
Stat:
közben megvan a második vereség is, persze most is volt egy azonnali piros, meg egy meg nem adott gól. még két ilyen meccs, és szartam bele az egészbe, kezdek valami újat...
Hajrá Magyarország!
Külön felhívnám a figyelmet a gyorsaságára, mely gepárdokat megszégyenítõ, illetve a szerelésre, ami pedig a múlt héten még eggyel több volt. :)
Hajrá Magyarország!
védekezésben sajnos már halványabb.
a 4-0 ellenére meg persze ez a szezon se lesz könnyebb mint az elõzõ, rögtön vissza is rántott minket a földre a Vecsés (0-2). Két védõmet lerúgták, persze lehozták 1 sárgával a meccset, és még tizit is lõhettek...
Hajrá Magyarország!
látom az öreg mico 38 évesen sem piskóta :D
nem ez életünk szezonja...derekasan bevallom hogy Paloschi eladását úgy rendesen elkúrtam...akik jöttek csatárok gólképtelen senkik (néha napján 1-2 gól becsúszik)
és a középpályát is elbasztam valahogy, mert kevés az ember...szarul igazoltam az van :D télig ki kell húzni....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most viszont nem tudom, hogy hogyan tovább. érdemi erõsítést nem tudok eszközölni, páran visszavonultak a tavalyi csapatból, és most valahogy még egyszer kb. ugyanazzal a kerettel nem sok értelmét látnám nekivágni a szezonnak.
Akit eddig meg tudtam szerezni: Rabóczki (34), Dragóner (37) és Kocsis Feri (Honvédból, 23 körüli). Holott minimum egy komplett védelem kellene, fõleg ha az egyetlen 34 év alatti védõm visszamegy Diósgyõrbe...
Egyesével végignézegettem minden olyan ország csapatait, ahonnan potenciálisan erõsíthetnék. Hát, alig találtam olyan játékost, akire egyáltalán legalább egy kölcsönajánlatot meg tudtam tenni, és õk is mind visszautasították.
Ingyenes játékosok között olyanok vannak, hogy beszabehu, de persze egy sem jön NB2-be.
Hajrá Magyarország!
amúgy gratula, bíztam benne, hogy megcsinálod :D
Hajrá Magyarország!
Én a PVSK-val kezdtem (Baranya Megyei 1. oszt):
Megye 1-et veretlenül végigtoltuk (egyedül a félprofi ócsárd tartotta velünk a lépést ... egy ideig). Télen az amatõr szerzõdések miatt minden valamire való emberemet elvitték... Tavaszra még úgy ahogy tudtam erõsíteni (amatõr szerzõdések fizu nélkül)
Feljutottunk az NB3-ba. Fél - Profi lett a klub és a vezetõség 150(!) fontos heti fizu keretet engedélyezett. Erõsíteni nem tudok, mert ha hozok vkit azt írják, hogy nem fér bele a fizu keretbe az ember :P (Hozzátenném, hogy az én 600 fontos heti fizummal kb 6Xosan lépem túl a keretet). Közben fogyni kezdtünk... NB2es csapatokkal pedig nem tudok versenybe szállni preztizs és fizu terén sem. Pedig tavaly felkészülésin 3-4 góllal ütöttük az NB3-mas csapatokat is. Valamit majdcsak kitalálok. Sztem holnap képet is teszek.
Jövõre szeretnék simábban bennmaradni, de ehhez nagy erõsítések kellenek.
Hajrá Magyarország!
jövõre azért legyen simább a bentmaradás! :) aztán meg irány az nb1! :D
Mint ahogyan azt már említettem, igen nehéz szezon sikeredett most.
Az átigazolási idõszakban nem voltunk annyira aktívak, mint az elõzõ idényben, ennek három oka volt: 1. gyenge volt a felhozatal lejárt szerzõdésûekbõl, 2. elég erõsnek tûnt a csapat, 3. sokan nem akartak aláírni hozzám. Ennek megfelelõen a következõre jutottunk:
Aztán felkészülési meccseink következtek:
Majd érthetetlen gyenge szezont futottunk, igazából Bacsa, Pisanjuk és Zsivóczky teljesítettek jól végig, rajtuk kívül a többieknek csak jó periódusaik voltak (Brnovics meg megsérült ugyebár).
Évadzáró (az is kellett, hogy közben a Szolnok legyõzze a Hajdúböszörményt):
Tabella:
A kupában nem kaptunk éppen kedvezõ sorsolást, igaz, így is tovább sikerült eljutni, mint tavaly, de ebben a körben akár még megye I-es ellenfelet issodorhatott volna utunkba a sors:
És akkor a statok:

Hajrá Magyarország!
itt izgulok baszki
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
efem2x.blogspot.com
Mi ugyebár a Battával játszunk, a Hajdúböszörmény meg Szolnokra megy. Hajrá Ózd, hajrá Szolnok :)
Hajrá Magyarország!
Utolsó fordulóban még a már biztos kiesõ Százhalombattához megyünk.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!