Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Genoa 2013/2014
Meglepõbb eredmények születtek mint azt én elõzetesen vártam, mert a szezon elején az inter meccsnél bekattant valami és csak gyûltek a pontok...viszont kicsit csalódott vagyok a gólokkal, bár nincs miért, de nem bántam volna, ha valaki 20 gól körülig jut, de így meg sokkal megbizhatóbb az egész..:D
Télen a középpálya megsegítésére érkezett 2 átadólistás emberke (3 mer 1 szezon végén jön) 2,5-3 millióért Henri Lansbury arsenalból és Zé Eduardo Sunderlandbõl, Eduardo inkább csak a merítési lehetõségeket növelte, míg az angol gyerkõc igen gyorsan beletanult a dolgokba és pazarul játszott, az eddig szintén király Marco Rossinak nem is maradt helye....nade a képek...:D

Csapat

Tabella

BL Csoport

BL Meccsekû

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zorrobomber
ezt te honnan tudod?

Zsolti9014
most találtam egy olyat az fmbase-en, hogy FM Real Time Editor, ennek a rövidítése az RTE, a Mini meg ezzel együtt települ, gondolom valami "lájt" verziója. :)

hát, megpróbálom most ezzel, de hozzászokni nem akarok. :P

Hajrá Magyarország!

Mini rte?Ez mit jelentene?Bevallom én is használom a geniet, kis csapatnál szinte kötelezõ ha nem akarsz 1 hétig használható és szerzõdni is hajlandó játékost keresni.Nekem is csak az a gond hogy a repu használat nem megbízható.
én asszem a mini rte-t szoktam használni, nõvekvõbe rendezem õket a rating szerint és az elsõ párból lehet általában igazolni
Zsolti9014
ez mondjuk igaz.

bár most közben megnéztem ezt a Genie Scoutot, és találtam is vele korrekt ingyen igazolható játékosokat, de az utolsó koszos kongói utcagyerek sem akar tárgyalni velem.

létezik a scoutban erre valamiféle beállítás, hogy olyanokat keressen nekem, akik el is jönnének? próbálkoztam én a reputációval is, meg minden, de annyira nem akar menni.

Hajrá Magyarország!

Hát nem változott a helyzet sajnos tegnap óta, egyetlen csatárt találtam akit el tudok hozni de õ sem olyan nagy szám. Jön még kettõ kölcsönbe így talán elõl nem lesz gond.De minden épkézláb játékos 10ezres fizetés fölött jönne, úgyhogy nemigen lesz itt erõsítés.<#rinya>
a játékban a többi csapat úgy igazol, hogy látja a játékosok azon értékeit, amiket te nem...
lényegében ezért te hátrányban vagy a többiekhez képest, mert a gép tudja, hogy mennyi a játékosok CA-ja és PA-ja
zorrobomber
volt, de jó újra olvasni, és minden nap egyre jobb lesz :)

"az ilyen progikat nem csípem" <#eljen>

Fyrex
bocsi ha már volt

"Football Manager 2012 release date has been announced as 21st October 2011"

Avanti Crociati!

Zsolti9014
igazából lehet, hogy most teszek egy próbát, de általában az ilyen progikat nem csípem, nem teljesen tiszta a játék úgy.

mondjuk lehet tartok kis szünetet is majd, és közben kezdek másikat, hogy erõt gyûjtsek ehhez. A Racing Genk régóta piszkálja a csõrömet.

Hajrá Magyarország!

használj valami segédprogramot, lehet találni jó fekákat vele, akik 17-20 évesek és eljönnek szerért-húgyért játszani
LasDen
jó kis morale boost...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bexinho
http://www.youtube.com/watch?v=L4InhiA-uZM

Na nem csak a gép tud ilyen gólokat lõni :P

Én vagyok az, akinek a játékosai ugyanolyan mezben játszanak, mint az ellenfél. Elég zavaró, így 2d-ben tolom (sajnos). Notts County

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Na elmentek az öregek van 5k fizetésre, valamit csinálni kell.Csak nincs kedven, azért több pénzre számítottam.Alszok rá egyet.
Kaptam 220 fontot igazolásra meg 36-ot fizetésre miközben alapból 40-en állok.Remek, még az mtk-val is könyebb volt.
No végeztem a Darlington második idényével, sima volt szerencsére.Hogy mi lesz a harmadik ligában el nem tudom képzelni, mert pénzt nem hiszem ,hogy kapok.Néhány kép:
Tabella:

Csatárom(kölcsön sajnos):

Stat:

LasDen
nah megvan továbbjutás...psv, pana 1-1 ponttal állnak míg én az arsenal mögött 9-cel állok..:D

zyndar
Ez lehetett volna könnyebb is. A Barca kiesett a Porto, Everton, Rosenborg csoportból.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
ugye milyen komoly?

közben megvan a második vereség is, persze most is volt egy azonnali piros, meg egy meg nem adott gól. még két ilyen meccs, és szartam bele az egészbe, kezdek valami újat...

Hajrá Magyarország!

az igen :D
Zsolti9014
Parancsolj:

Külön felhívnám a figyelmet a gyorsaságára, mely gepárdokat megszégyenítõ, illetve a szerelésre, ami pedig a múlt héten még eggyel több volt. :)

Hajrá Magyarország!

mutatsz róla egy képet? kíváncsi vagyok az értékeire :)
Zsolti9014
jól nyomja, pedig már tényleg csak azért játszik, mert nincs más. :)
védekezésben sajnos már halványabb.

a 4-0 ellenére meg persze ez a szezon se lesz könnyebb mint az elõzõ, rögtön vissza is rántott minket a földre a Vecsés (0-2). Két védõmet lerúgták, persze lehozták 1 sárgával a meccset, és még tizit is lõhettek...

Hajrá Magyarország!

<#eljen>

látom az öreg mico 38 évesen sem piskóta :D
Zsolti9014
Idénynyitó:

Hajrá Magyarország!

zyndar
Ez BL csoportmeccs :)

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

LasDen
1 kibaszott gól, de akkor is...mindkét pöcsöst idegenbe behúztam...:D

nem ez életünk szezonja...derekasan bevallom hogy Paloschi eladását úgy rendesen elkúrtam...akik jöttek csatárok gólképtelen senkik (néha napján 1-2 gól becsúszik)
és a középpályát is elbasztam valahogy, mert kevés az ember...szarul igazoltam az van :D télig ki kell húzni....

zyndar
Ez még jól jöhet.

Aki játszott alacsonyabb angol osztályban írja már meg kb. mennyi pénzre számíthatok mert lassan nézegetném a játékosokat mivel magasan vezetem a negyed osztályt.Köszi.
Zsolti9014
köszi.

most viszont nem tudom, hogy hogyan tovább. érdemi erõsítést nem tudok eszközölni, páran visszavonultak a tavalyi csapatból, és most valahogy még egyszer kb. ugyanazzal a kerettel nem sok értelmét látnám nekivágni a szezonnak.

Akit eddig meg tudtam szerezni: Rabóczki (34), Dragóner (37) és Kocsis Feri (Honvédból, 23 körüli). Holott minimum egy komplett védelem kellene, fõleg ha az egyetlen 34 év alatti védõm visszamegy Diósgyõrbe...

Egyesével végignézegettem minden olyan ország csapatait, ahonnan potenciálisan erõsíthetnék. Hát, alig találtam olyan játékost, akire egyáltalán legalább egy kölcsönajánlatot meg tudtam tenni, és õk is mind visszautasították.

Ingyenes játékosok között olyanok vannak, hogy beszabehu, de persze egy sem jön NB2-be.

Hajrá Magyarország!

hurkagyurka :DDDDDDD

amúgy gratula, bíztam benne, hogy megcsinálod :D
Zsolti9014
Na, vajon honnan szedjek játékosokat a következõ évre... Fradi II-bõl szívesebben elmennek az NB3-as Ceglédhez.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
az igazolások terén hasonló cipõben járok én is. nem könnyû...

Hajrá Magyarország!

myl0
Nagygrat a kitartáshoz :D

Én a PVSK-val kezdtem (Baranya Megyei 1. oszt):
Megye 1-et veretlenül végigtoltuk (egyedül a félprofi ócsárd tartotta velünk a lépést ... egy ideig). Télen az amatõr szerzõdések miatt minden valamire való emberemet elvitték... Tavaszra még úgy ahogy tudtam erõsíteni (amatõr szerzõdések fizu nélkül)
Feljutottunk az NB3-ba. Fél - Profi lett a klub és a vezetõség 150(!) fontos heti fizu keretet engedélyezett. Erõsíteni nem tudok, mert ha hozok vkit azt írják, hogy nem fér bele a fizu keretbe az ember :P (Hozzátenném, hogy az én 600 fontos heti fizummal kb 6Xosan lépem túl a keretet). Közben fogyni kezdtünk... NB2es csapatokkal pedig nem tudok versenybe szállni preztizs és fizu terén sem. Pedig tavaly felkészülésin 3-4 góllal ütöttük az NB3-mas csapatokat is. Valamit majdcsak kitalálok. Sztem holnap képet is teszek.

lol
Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én is agyfaszt kaptam, fõleg az olyan meccseken, amikor valami komolyabb csapattal játszottunk, 3-0 ide, örülök nagyban, vége 3-4 - na, ilyenkor gondoltam, hogy indítványozom a játék átnevezését Agyfasz Managerre a következõ évtõl...

Jövõre szeretnék simábban bennmaradni, de ehhez nagy erõsítések kellenek.

Hajrá Magyarország!

minden tiszteletem a tiéd, én már tuti agyfaszt kaptam volna! :D
jövõre azért legyen simább a bentmaradás! :) aztán meg irány az nb1! :D
Zsolti9014
bocsesz, csak a beszámolót szerkesztgettem. :)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ózdi FC - Ness Hungary NB II - 2011/2012

Mint ahogyan azt már említettem, igen nehéz szezon sikeredett most.

Az átigazolási idõszakban nem voltunk annyira aktívak, mint az elõzõ idényben, ennek három oka volt: 1. gyenge volt a felhozatal lejárt szerzõdésûekbõl, 2. elég erõsnek tûnt a csapat, 3. sokan nem akartak aláírni hozzám. Ennek megfelelõen a következõre jutottunk:

Aztán felkészülési meccseink következtek:

Majd érthetetlen gyenge szezont futottunk, igazából Bacsa, Pisanjuk és Zsivóczky teljesítettek jól végig, rajtuk kívül a többieknek csak jó periódusaik voltak (Brnovics meg megsérült ugyebár).

Évadzáró (az is kellett, hogy közben a Szolnok legyõzze a Hajdúböszörményt):

Tabella:

A kupában nem kaptunk éppen kedvezõ sorsolást, igaz, így is tovább sikerült eljutni, mint tavaly, de ebben a körben akár még megye I-es ellenfelet issodorhatott volna utunkba a sors:

És akkor a statok:

Hajrá Magyarország!

na mi lett a vége? :D
itt izgulok baszki
bezony, egy kicsit én is meglepõdtem. :) amúgy második év. mikor még lejáróban volt csak a szerzõdése persze szóba sem állt velem, aztán mikor szabadúszó lett (meg meg kellett várjam hogy felépüljön a több hónapos sérülésébõl...) már le tudtam igazolni heti 20 ezer eurós bér fejében.
bakkerman
ezt eddig is tudni lehetett,nézdd vissza az elõzõ részek megjelenését a torrent oldalakon :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
trocsocki elmegy egy horvát csapathoz? na ez meglepett,ráadásul elsõ évben :O

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#eljen>
Zsolti9014
Teszek azért egy tabellát is az utolsó meccs elõtt:

Mi ugyebár a Battával játszunk, a Hajdúböszörmény meg Szolnokra megy. Hajrá Ózd, hajrá Szolnok :)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Utolsó elõtti meccs, az eddigi 4. ellen (ez elõtt meg a Diósgyõr úgy elvert minket, mint b.zi a f@szát...

Utolsó fordulóban még a már biztos kiesõ Százhalombattához megyünk.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na, Vincze Ottó se játszik már idén, õ is megsérült. Tiszta jó ez a játék! :)

Hajrá Magyarország!