A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Uraim! Végigfutottam itt a mai nap termését, és szomorúan kellett konstatálnom, hogy sokan azt hiszik, hogy ez a topik a chat.hu. Nem akarok én semmi jónak elrontója lenni, nem is várom el, hogy minden kérdés 15 mondatban fogalmazódjon meg, és a rá adott válasz is hasonló terjedelmű legyen, de az egy és kétszavas hozzászólásokat kéretik mellőzni.
    50 új hsz volt, gondoltam, hogy értelmes dologról folyt itt az eszmecsere, megspékelve 2-3 velős beszámolóval, de nem ezt kaptam.

Én úgy vagyok vele, hogy baszok rá a top10-re ha úgy kerül oda a topik, hogy elenyésző az értelmes tartalom benne.

Félreértés ne essék, nem a diskurzusok ellen vagyok, csak ne 2-3 szóban fogalmazzuk meg a mondanivalónkat.

Offline bajnokság:
    Kezdjük a kupával. Úgy látom, hogy Svájcban az év csapata nem egy 11(plusz 7) emberből álló dream team, hanem egy olyan díj, amelyet egy klub kap meg. Tehát annyiban módosul a dolog, hogy nem játékosonként jár 5 pont, hanem ha a Sion kapja meg ezt a díjat, akkor 20 pontot jelent a végelszámolásnál.

Az EL dream team pedig nálam sincs, így az tárgytalan.