Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fáradtak voltak a játékosaim és rotálni kellett a csapatot. Így behoztam egyet a Gaboni viperát ... Roguy Meyét. Meghálálta. Eddig nem akartam játszatni mivel légiós és inkább magyarokkal játszok de ezután meggondolom😊
Zsolti: Waltnerbõl gólkirályt😉
Huni: Air sanyit mien szerepkörben szoktad játszatni?
Zsolti9014
Új szerzõdést kaptam a klubtól! 😮

Waltner Robi meg a következõ meccsen bemutatkozik az Ózd színeiben!

Hajrá Magyarország!

LasDen
öngóllal de nyertünk bázzé..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Krisz018
Zsolti9014
azon leszek. bár ahogy most nézem, a hátralévõ hét meccsembõl ötöt az elsõ hatban lévõ csapattal játszok, az kellemes lesz. 😛

De megpróbálom elcsípni a szabadlistás Waltner Robit, hátha segít valamit.

Hajrá Magyarország!

meg kell motiválni õket, aztán meglesz
Zsolti9014
fasza...hét meccsel a vége elõtt a két értelmes támadóm kiesett, Brnovics 3 hónapra, Bacsa 6-7 hétre...

De legalább még van esélyünk a bennmaradásra. 18 pont, a 20 jelenleg már bennmaradást jelent.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
majdnem. 😊
csak az eggyel kevesebb "-s". de amúgy most éppen õ a Vecsé edzõje, szóval közel jártál.

Hajrá Magyarország!

LasDen
elõtte már milan meccs felhúzott kicsit (fáj is a kezem) szóval mostmár ingerült vagyok...😄
jah és persze mindenki halott így nemtudok rendes csapattal kiállni juve ellen....rúgjatok belém...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na ezt jól megfogalmaztam... 😄 a lényeg azért érthetõ. 😄
mi meg ugyanazt a manu ellen (0-3), na és akkor? 😄 papírforma... 😄
LasDen
BL 1. forduló...szállítottuk a kötelezõ vereséget az Arsenal ellen....hurrá...úgy játszottunk mint egy rakás szar.....+2 sérülttel zártuk a meccset, ami 2-1 lett...fák..

a paksi edzõ lõtte? 😮
Zsolti9014
Még egy idegbajos meccs:

Jó, oké, igaz, hogy támadófocival a 9 lövés édeskevés, de azt hittem, ez már meglesz. Ja, és a meccset 1 perccel korábban le kellett volna fújni...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Panát meg a PSV-t meg kell csapkodni! 😉

Hajrá Magyarország!

nem is az eredmény a nem semmi, hanem az hogy kadlec a 13. percben már mesterhármasnál tartott 😄

amúgy ez a mateo kovacic nagyon ügyes gyerek! négyszer kezdõként, háromszor csereként beállva 7.58-as átlaga van és 2 gól ill. 6 assziszt a mérlege!
LasDen
akát tovább is juthatunk...😄

a csapatban sok változást nem terveztem csak a csatár sorban, de az inter rendesen beleszart a levesbe és sikeresen összevesztem Maduroval így õ ment az Interhez...
viszont jött ingyé Miralem Sulejmani, Fernando Uribe Napoliból, De Laet St Etiennebõl és Guido Marilungo Bariból...ja és 2 argentín srác sok évre elõre 😄
távozó oldalon egy raklap játékos akikre semmi szükség nem volt..😄

loooool 😄
LasDen

Huni92
Lyont kaptuk a 16 között. Ennél csak a Shakhtar lett volna könnyebb, úgyhogy elég olcsón megúsztuk. Az viszont biztos, hogy nem lesz egyszerû a franciák ellen.

Huni92
2-0-ra nyertünk mi, 0-0 lett a másik meccs, így megvan a 2. hely. 8 pontot gyûjtöttünk, de ennyi baj legyen.

Huni92
az utolsó BL csoportmeccs elõtt úgy állunk, hogy a Chelsea biztos továbbjutó, és a jelenleg 2. helyen álló Rangers ellen játszanak majd.
egy pontra vagyunk a skótoktól, ami azt jelenti, hogy ha mi verjük a brugget, a rangers pedig nem veri meg a chelseat, akkor befutunk a második helyre.

<#worship>
LasDen
köszi 😄
és ezzel a 3. hellyel (amihez azért valljuk be nagy szerencse is kellett) és BL-lel talán megtudom gyõzni Velosot, Criscitot, hogy maradjanak....

Zsolti9014
gratula!

Hajrá Magyarország!

Huni92
szép volt! 😊
kapsz egy halom pénzt, abból majd tudsz erõsíteni.

ránéztem a játékosok statjára, és csodálkoztam, hogy cissé nemcsak, hogy nem vezeti a góllövõlistát, de nem is szerepel a neve rajta. aufusztus elején 4 hónapos sérülést szedett össze, tétmeccsen még nem játszott, és december van 😊

LasDen
Genoa 2012/2013
végre vége ennek a kínkeserves szezonnak...valahogy kihúzta hogy ne rúgjanak ki, de be kell vallanom hogy részben én hoztam a fejemre az átkot..😄 a több pénz miatt beígértem a bajnokságot, de valahol reálisnak is véltem a keret erõsségébõl és abból amit mutattak, és a végére bebizonyosodott, hogyha az elejét nem kúrom el, biza bajnokok is lehettünk volna...nahde...beszéljenek a képek 😄D
tabella

tabella stat

keret

tavaszi meccsek

Mor3llo
õ volt az

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
megmutatom, hogy milyen góllal egyenlített a rangers a meccs hajrájában, és azt is, hogy ki lõtte ezt az irgalmatlan bombát.
azt pedig ti magyarázzátok meg nekem, hogy carrizo mégis mi a véreres lófaszt csinált?!

Az elkövetõ. 4-es technika.

Csak elõjött a szokásos mániám, hogy jó lenne végre profilt rendelni a játékosokhoz... 😊

www.smart-bus.hu

Huni92
nem hinném. volt valaki, aki dolgozott nekik (magic talán??), de lehet, hogy csak beképzeltem magamnak.

Zsolti9014
vagy menekülés a gyõzelembe? mindegy, én is arra szavaztam, akkor három semmi, és támadunk. meglátjuk mi sül ki belõle, azért jó lenne bennmaradni, ha sikerülne, akkor talán jönnének már jövõre jobb játékosok.

Hajrá Magyarország!

Urak!

Van "valaki" közvetlen kapcsolatban a fejlesztõkkel?

www.smart-bus.hu

LasDen
elõre a dicsõ halálba....😄

Huni92
az sg.hu rákfenéje, csak a támogatók szerkeszthetnek.

amúgy meg 2. opsön, vígan menjetek tönkre, ha már nincs más út 😊 szerintem azért még van remény.

Zsolti9014
na, bocsánat, hogy nem egyben írom, jó lenne ha lehetne szerkeszteni a hszt. 😊

Szóval két út közül választhatok:

1. beállok védekezõ taktikára, így a lassú védõk miatt, a támadást feladva kikapunk
2. folytatom az eddigi támadótaktikot (ja, 15 meccs/15 gól, haha), és úgy kapunk ki...

Hajrá Magyarország!

Huni92
ez a szopás, nem a szájszex ://

bemutatkoztam magyar szövetségi kapitányként is, az igen jó erõkbõl álló és méltán híres máltai nemzeti tizenegy ellen értünk el rendkívül értékes gyõzelmet valamint szenzációs eredményt, 1-0.

Zsolti9014
Hurrá, 1 azaz egy embert sikerült szerzõdtetni: Sáfár Szabolcsot...
Ki fogunk esni, mostmár biztos.

(ja, és persze a vezetõségváltás besült)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Paks II-bõl átadólistás emberek nem hajlandóak eljönni NB2-be. Kölcsönbe se...

Hajrá Magyarország!

zyndar
Jó, az ilyenek miatt leszek pipa. A Real veretlen az utolsó kb. 30 bajnokiján és az utolsó szabadrúgásnak hála, ez így is maradt. Egyszer ugye felénk fog billenni az a bizonyos mérleg?! <#gunyos1>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
De jó... elnökváltás lesz, átigazolási tilalom van. Annyira örülök ennek, amikor nincs egy csapatra való épkézláb emberem!

Hajrá Magyarország!

Huni92
Hazai pályán is szipkáztunk a chelseatõl, 1-2 lett. Ez bele volt kalkulálva. A Rangers elleni 2-2 viszont nem, szóval a maradék két meccset be kell húzni, ha tovább akarunk jutni.

LasDen
Macheda egész jól elkapta a fonalat....ha kihúzom a szezon végéig, ami még 5 meccs és utána se válnak meg tõlem akkor megpróbálom köv szezonra is itt tartani...😄

Zsolti9014
azt, hogy mindent megteszünk a bennmaradásért. tehát nem tettem elhamarkodott kijelentéseket. sõt, ha jól emlékszem nem is én ígértem, hanem ez az alap.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Huni92
mit ígértél a vezetõségnek?

egyre inkább látszik, hogy gyengébben megy a csapatnak az idén, mint tavaly.
a kupa elsõ körében (igazából 4. vagy 5.) mindig a tartalékok játszottak, és sosem volt gond. most meg hosszabbítás után tudtunk csak továbbjutni egy sehol sem jegyzett csapat ellen, ráadásul úgy, hogy necidet és araujot is becseréltem.

LasDen
a levegõ ura...😄D 26 gól??? mik vannak...😄