Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsolti: Waltnerbõl gólkirályt😉
Huni: Air sanyit mien szerepkörben szoktad játszatni?
Waltner Robi meg a következõ meccsen bemutatkozik az Ózd színeiben!
Hajrá Magyarország!
De megpróbálom elcsípni a szabadlistás Waltner Robit, hátha segít valamit.
Hajrá Magyarország!
De legalább még van esélyünk a bennmaradásra. 18 pont, a 20 jelenleg már bennmaradást jelent.
Hajrá Magyarország!
csak az eggyel kevesebb "-s". de amúgy most éppen õ a Vecsé edzõje, szóval közel jártál.
Hajrá Magyarország!
jah és persze mindenki halott így nemtudok rendes csapattal kiállni juve ellen....rúgjatok belém...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó, oké, igaz, hogy támadófocival a 9 lövés édeskevés, de azt hittem, ez már meglesz. Ja, és a meccset 1 perccel korábban le kellett volna fújni...
Hajrá Magyarország!
amúgy ez a mateo kovacic nagyon ügyes gyerek! négyszer kezdõként, háromszor csereként beállva 7.58-as átlaga van és 2 gól ill. 6 assziszt a mérlege!
a csapatban sok változást nem terveztem csak a csatár sorban, de az inter rendesen beleszart a levesbe és sikeresen összevesztem Maduroval így õ ment az Interhez...
viszont jött ingyé Miralem Sulejmani, Fernando Uribe Napoliból, De Laet St Etiennebõl és Guido Marilungo Bariból...ja és 2 argentín srác sok évre elõre 😄
távozó oldalon egy raklap játékos akikre semmi szükség nem volt..😄
egy pontra vagyunk a skótoktól, ami azt jelenti, hogy ha mi verjük a brugget, a rangers pedig nem veri meg a chelseat, akkor befutunk a második helyre.
és ezzel a 3. hellyel (amihez azért valljuk be nagy szerencse is kellett) és BL-lel talán megtudom gyõzni Velosot, Criscitot, hogy maradjanak....
kapsz egy halom pénzt, abból majd tudsz erõsíteni.
ránéztem a játékosok statjára, és csodálkoztam, hogy cissé nemcsak, hogy nem vezeti a góllövõlistát, de nem is szerepel a neve rajta. aufusztus elején 4 hónapos sérülést szedett össze, tétmeccsen még nem játszott, és december van 😊
végre vége ennek a kínkeserves szezonnak...valahogy kihúzta hogy ne rúgjanak ki, de be kell vallanom hogy részben én hoztam a fejemre az átkot..😄 a több pénz miatt beígértem a bajnokságot, de valahol reálisnak is véltem a keret erõsségébõl és abból amit mutattak, és a végére bebizonyosodott, hogyha az elejét nem kúrom el, biza bajnokok is lehettünk volna...nahde...beszéljenek a képek 😄D
tabella
tabella stat
keret
tavaszi meccsek

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
azt pedig ti magyarázzátok meg nekem, hogy carrizo mégis mi a véreres lófaszt csinált?!
Az elkövetõ. 4-es technika.
www.smart-bus.hu
Hajrá Magyarország!
Van "valaki" közvetlen kapcsolatban a fejlesztõkkel?
www.smart-bus.hu
amúgy meg 2. opsön, vígan menjetek tönkre, ha már nincs más út 😊 szerintem azért még van remény.
Szóval két út közül választhatok:
1. beállok védekezõ taktikára, így a lassú védõk miatt, a támadást feladva kikapunk
2. folytatom az eddigi támadótaktikot (ja, 15 meccs/15 gól, haha), és úgy kapunk ki...
Hajrá Magyarország!
bemutatkoztam magyar szövetségi kapitányként is, az igen jó erõkbõl álló és méltán híres máltai nemzeti tizenegy ellen értünk el rendkívül értékes gyõzelmet valamint szenzációs eredményt, 1-0.
Ki fogunk esni, mostmár biztos.
(ja, és persze a vezetõségváltás besült)
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
egyre inkább látszik, hogy gyengébben megy a csapatnak az idén, mint tavaly.
a kupa elsõ körében (igazából 4. vagy 5.) mindig a tartalékok játszottak, és sosem volt gond. most meg hosszabbítás után tudtunk csak továbbjutni egy sehol sem jegyzett csapat ellen, ráadásul úgy, hogy necidet és araujot is becseréltem.