A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Hölgyekurakbarátok!

Lezártam a szavazást, megvan az -egyébként elég sima- eredmény. A válaszadók 38%-a az FC Sionnal szeretne játszani, 36 pontos mínuszról indítva a szezont.

Annak ellenére, hogy szombat van, úgy gondolom, hogy lesz pár ember, aki már ma este belemerülne a játékba, így arra jutottam, hogy felteszem a mentést, letölthetitek, játszhattok. Éjfél körül jövök egy részletes szabályzattal, pontrendszerrel, elvárásokkal. Mindenféle előítéletektől mentesen azt azért elmondom, hogy a játék mindenkinél ugyanaz, szóval az feltűnő lesz ha Pedro Leónt vagy Kevin Gameirot igazolja le valaki :)
    Mivel a svájci bajnokságban nem sokan játszottak szerintem, így azt tudom tanácsolni, hogy az igazolások megkezdése előtt a szabályokat olvassátok el. Ezt úgy éritek el, hogy rámentek a bajnoki tabellára, aztán megkeresitek a menüben a Rules (Szabályok) menüpontot.

A játékot a 12.0.4-es patch alatt generáltam, így ez, vagy ennél frissebb kell ahhoz, hogy be tudjátok tölteni a mentést. Továbbá azt már most elmondom, hogy csak és kizárólag ezzel a mentéssel szabad játszani! Hogy miért? Azért, hogy mindenkinek ugyanaz és ugyanakkora játékosállomány álljon a rendelkezésére és legalább az elején egyenlőek legyenek a feltételek.
    Betöltöttem a másodosztályt is, gondolván arra, hogy előfordulhat, hogy nem sikerül benntartani a csapatot.

A mentést letölthetitek INNEN, de a bannerban is elhelyeztem a letöltési linket. Elkerülvén a fölösleges kérdéseket: a letöltött fájlt bemásolod a dokumentumok/si/fm12/games mappába, majd betöltöd a játékban.

Nos, részletesebb szabályzattal éjfél körül jövök majd, addig pedig kellemes játékot kívánok nektek.