Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
blüh im ganzen dieses glückes.
nem volt makkunk, ádehogy 😄
Én ezt találtam ezzel kapcsolatban 😄
Arra kíváncsi lennék, hogy hány éves korig lehet játszani, egy 110 éves menedzser azért meredek lenne.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
A bajnokság és a kupa sétagalopp lesz szerintem, legalábbis mindkettõ megnyerése alapelvárás. A BL az más tészta, sok függ attól, hogy milyen csoportba kerülünk, de egy 3. helyet így látatlanban elfogadnék.

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
amúgy belenéztem ebbe a sienaba, rövid idõ alatt összeszedtem a csapatot. arra figyeljetek, hogy maximum 19 olyan játékos lehet a klubnál, aki elmúlt 23 éves, max 22 aki elmúlt 21 éves és nem a klubnál nevelkedtek, illetve max. 26 21 éven felüli.

blüh im ganzen dieses glückes.
amíg nem aktiválod a regisztrációdat az e-mailben kapott linken keresztül, nem is fog menni.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
efem2x.blogspot.com
Hajrá Magyarország!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Hajrá Magyarország!
Én beraktam, legeneráltattam egy játékot vele, mûködik, rendben van, csak néhol hiába raktam be a B-csapatból az A-ba embereket, visszatette (pl. Lázár Bence), illetve vannak olyan kölcsönök némelyik csapatnál, amelyekrõl fogalmam nincs, hogy kerülnek oda. De végül is úgyis csak egy alapverzió még. 😄
Hajrá Magyarország!
Zsolti: köszi, mindjárt ki is rakom!
efem2x.blogspot.com
szerintem a 10 millió korrekt, sõt, talán kicsit sok is. attól függ, mekkora kihívásra vágyik az ember 😊
Hajrá Magyarország!
Elkészültem a magyar frissítés elsõ verziójával. A Wally-féle adatbázis-frissítést vettem alapnak, és megcsináltam a magyar NB1 feljutóit, kiesõit és átigazolásait, méghozzá a Nemzeti Sport Online átigazolási körképe alapján. Az ellenõrzés során a klubok honlapjait hívtam segítségül, de sajnos nem mindegyiken van keret, illetve nem mindegyiken friss a keret.
Ami még hiányzik, és ha idõm lesz, akkor meg szeretném csinálni:
- a játékosok korrekt szerzõdése (jelenleg a gép generálja majd nekik gondolom, mert nem állítottam be idõtartamot)
- azok a játékosok, akik nincsenek benne a 11.3-as adatbázisban (sajnos vannak ilyenek) - közülük egyelõre a diósgyõri l'Imam Seydit csináltam meg, de értékeket nem állítottam be.
- a Fradiban Andrezinho és Abdi még ott van, ahogy tudom, még nem adták el õket.
- az NB2 kereteit nem módosítottam, csak ott, ahol NB1-es csapattal üzleteltek.
- az NB2-bõl kiesõk, és az oda feljutók nincsenek még átrakva.
Aki valamilyen hiányosságot, hibát fedez fel (pl. egy adott játékos nincs ott X csapatnál, vagy épp ott van, pedig már eligazolt), az jelezze, aztán ha megint neki tudok ülni, akkor javítom. Ez csak egy alap, egy 1.0 verzió, aki szeretné, természetesen SZABADON továbbfejlesztheti, az említett hiányosságokat pótolhatja. 😊
Firefly22, te pedig ha gondolod, közzé is teheted az efem2x-en.
Hajrá Magyarország!
Régóta szerettem volna egy görögországi kiruccanást, úgyhogy végre belevágtam. Nemigazán vagyok otthon a görög fociban, a három nagyon kívül csak elvétve találkoztam a többi csapat nevével, így random mód választottam az Arist. Júliusban néztem nagyot, hogy a csapat az EL-ben is szerepelni fog ^^
Ha már itt tartok, be is lököm a képet az EL szereplésünkrõl. Elégedett vagyok, bár az Auxerret nem tartottam ennyire erõsnek.
Tegye fel a kezét az, aki szerint újdonság, hogy aktív voltam a játékospiacon 😄
A Görög Kupát megnyertük, simán mostuk le a döntõben a Panat.
A bajnokság az utolsó fordulóban dõlt el, igen kiélezett harc volt a végén.
A gólkirályi címet az utolsó körben bukta el Araujo.
Ahogy az látszik is ezen a képen, a csapat magját kölcsönjátékosok alkották, és igazából nem tudom, hányat tudok jövõre is megszerezni. Pénz nincs sok (3 millió a kasszában), Ninist akarom megszerezni, de esze ágában sincs jönni a kisköcsögnek 😞
Mit gondoltok, egy ilyen szitura, ahol a vezetõség elvárása a feljutásért való harc, 10 millió euró reális összeg? Belekalkulálva, hogy ingyen és kölcsönben is lehet játékosokat hozni.
efem2x.blogspot.com
a kölcsönök is megvannak, azok között amelyik két évre szól, azt is úgy csináltam.
Közben kész az átigazolás része, most csinálom az edzõváltásokat meg a feljutókat/kiesõket. Ezután kezdem el átnézni, hogy rendben vannak-e a keretek, majd a végén meg a szerzõdéseket. Remélem transfermarkton rajta vannak az NB1-esek is.
Hajrá Magyarország!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!