Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horrorpops
de akkor is, mennyi idõ alatt ment le? egy hét? amúgy kíváncsi lennék, hogy mi minden történik ennyi idõ alatt. mondjuk nem tudom az új verzióknál hogy van, de a régieknél x év után törlõdtek a statisztikák játékosoknál.

blüh im ganzen dieses glückes.

jóhogy 😄 másképp szinte lehetetlen eddig elvinni, anélkül hogy az ember ne unja meg /õrüljön meg
Huni92
mondjuk az a komoly, hogy a mentés még mindig elérhetõ 😄
nem volt makkunk, ádehogy 😄

myl0
oké, csak most olvastam el h csávó hálidéj módban volt 😄

myl0
bazeg 😄
Huni92
Huni92
asszem a 2008-as verzsönben nyomta egy kínai csávó 2158-ig.

zyndar
Az nagyon kemény 😊
Arra kíváncsi lennék, hogy hány éves korig lehet játszani, egy 110 éves menedzser azért meredek lenne.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Köszönöm, ez már jó volt.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Dave közben 2038-ban BL döntõt játszott a Péccsel, és majdnem megnyerte.
Huni92
nem is olyan sok az 5 😄 ebbõl tolói meg macheda van meghatározó szerepre ítélve, sanogo egyelõre csere, ahogy boselli is, delac pedig tartalék.

akvik
Sok sikert Huni! Bajnokság ahogy látom meglett😊 látom megint jópár kölcsönjátékosod lesz😄

Huni92
Real Madrid, Bayer Leverkusen, D. Kijev, Aris a BL-ben. A Leverkusen tavaly EL-t nyert, a Madrid ellen el van könyvelve két szopó, az ukránokat talán megfoghatjuk.

Huni92
Végéhez ért a nyári uborkaszezon, a keretet megerõsítettem és lezártam, a felkészülési meccsek lezajlottak. A Shakhtar elleni meccset leszámítva minden csapat ellen felvettük a kesztyût, a Sevilla például csak a szerencsének köszönhette a gyõzelmet.
A bajnokság és a kupa sétagalopp lesz szerintem, legalábbis mindkettõ megnyerése alapelvárás. A BL az más tészta, sok függ attól, hogy milyen csoportba kerülünk, de egy 3. helyet így látatlanban elfogadnék.

Zsolti9014
bocs, rossz a link: EZ remélem jó.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Parancsolj!

De még egyszer felhívom rá a figyelmet, hogy még kicsit "béta" verzió.

Hajrá Magyarország!

Bocsi a duplázásért, de vki nem tudná feltölteni egy másik helyre a Zsolti féle magyar frisítést? Mert innen nem tudom letölteni, sehogy se jön be.

A wally féle adatbázis módosítás és a firefly féle Sienás módosítás mehet együtt? Nem zavarja be egymást?

horrorpops
köszöntem szépen 😊

Huni92
Itt 😊

amúgy belenéztem ebbe a sienaba, rövid idõ alatt összeszedtem a csapatot. arra figyeljetek, hogy maximum 19 olyan játékos lehet a klubnál, aki elmúlt 23 éves, max 22 aki elmúlt 21 éves és nem a klubnál nevelkedtek, illetve max. 26 21 éven felüli.

horrorpops
Huni, hol találtál kits packot a görök bajnoksághoz? sorti-n nem leltem, fm-en meg esélytelen.

vagy emailben kapsz linket, amire kattintani kell, vagy egy moderátornak kell jóváhagynia a regisztrációdat
Krisz018
és hol lehet aktiválni a regisztrációt?

Huni92
Your account may still be awaiting activation or moderation. (Resend Activation Code)

amíg nem aktiválod a regisztrációdat az e-mailben kapott linken keresztül, nem is fog menni.

Krisz018
már regeltem is meg minden de még mindig nem jön be :S

Huni92
nem, mert regisztrálni és bejelentkezni kell a fórum megtekintéséhez.

Krisz018
sziasztok!
nektek bejön a FMRTE User Guide?

Zsolti9014
jó ötlet, talán ki is próbálom majd.

Hajrá Magyarország!

rohadtjó ötlet 😄 nekem nagyon tetszik, ha lesz rá idõm, kipróbálom
Huni92
tényleg, a serie b-ben van ilyen korlátozás 😄

abletonext
jól indul 😄 EU-n kívüli játékost külföldi csapattól nem lehet igazolni, nehezebb lesz mint gondoltam 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

abletonext
kipróbálom 😊 kíváncsi vagyok mire jutok vele

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

No, sikerült összehozni. http://efem2x.blogspot.com/2011/09/kihivast-kedveloknek-igazolj-20-uj.html Ha esetleg valaki bepróbálja, késõbb jelezhetné, hogy mennyire jött be neki a dolog és hogy rendben vannak-e a kezdõ pénzügyi értékek. Megjegyzem, a fizetési keret alacsonyabb, mint a többi SB-s élcsapaté, de módosítás nélkül 120 ezer lett volna, tehát még emeltem is rajta valamennyit.

efem2x.blogspot.com

Zsolti9014
az is igaz, ezt nem is figyeltem. nade, mindegy, akkor mégsem volt hiábavaló. 😊

Hajrá Magyarország!

Roland10

Importálni meg sajna nem lehet! 😊

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
csak akkor azt kell használnod nem a wally-t, ami úgy már nem éri meg, 4 szer kevesebb minden van benne javítva! 😊

Zsolti9014
Ahogy most nézem, kb. majdnem feleslegesen dolgoztam, mivel az LFCMarshall-féle frissítésben is megvannak az NB1-es igazolások. 😛

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
elõbb azért ellenõrizze le valaki. 😊

Én beraktam, legeneráltattam egy játékot vele, mûködik, rendben van, csak néhol hiába raktam be a B-csapatból az A-ba embereket, visszatette (pl. Lázár Bence), illetve vannak olyan kölcsönök némelyik csapatnál, amelyekrõl fogalmam nincs, hogy kerülnek oda. De végül is úgyis csak egy alapverzió még. 😄

Hajrá Magyarország!

A szakmai stáb is repült, de más változás nincs. Azért ebben szerintem van némi kihívás az elsõ szezonban, hiszen 22 új játékost kell igazolni, akikkel egybõl a táblázat elsõ felére kell jutni.

Zsolti: köszi, mindjárt ki is rakom!

efem2x.blogspot.com

Zsolti9014
gratula! szép eredmények, de mintha ezt már megszokhattuk volna. 😊

Hajrá Magyarország!

Huni92
nem rossz elképzelés 😊 azon kívül, hogy a csapatot szétzúznád, módosítanál még valamit?
szerintem a 10 millió korrekt, sõt, talán kicsit sok is. attól függ, mekkora kihívásra vágyik az ember 😊

Zsolti9014
Végülis csak a linket hagytam le: ITT VAN! 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Sziasztok!

Elkészültem a magyar frissítés elsõ verziójával. A Wally-féle adatbázis-frissítést vettem alapnak, és megcsináltam a magyar NB1 feljutóit, kiesõit és átigazolásait, méghozzá a Nemzeti Sport Online átigazolási körképe alapján. Az ellenõrzés során a klubok honlapjait hívtam segítségül, de sajnos nem mindegyiken van keret, illetve nem mindegyiken friss a keret.

Ami még hiányzik, és ha idõm lesz, akkor meg szeretném csinálni:
- a játékosok korrekt szerzõdése (jelenleg a gép generálja majd nekik gondolom, mert nem állítottam be idõtartamot)
- azok a játékosok, akik nincsenek benne a 11.3-as adatbázisban (sajnos vannak ilyenek) - közülük egyelõre a diósgyõri l'Imam Seydit csináltam meg, de értékeket nem állítottam be.
- a Fradiban Andrezinho és Abdi még ott van, ahogy tudom, még nem adták el õket.
- az NB2 kereteit nem módosítottam, csak ott, ahol NB1-es csapattal üzleteltek.
- az NB2-bõl kiesõk, és az oda feljutók nincsenek még átrakva.

Aki valamilyen hiányosságot, hibát fedez fel (pl. egy adott játékos nincs ott X csapatnál, vagy épp ott van, pedig már eligazolt), az jelezze, aztán ha megint neki tudok ülni, akkor javítom. Ez csak egy alap, egy 1.0 verzió, aki szeretné, természetesen SZABADON továbbfejlesztheti, az említett hiányosságokat pótolhatja. 😊

Firefly22, te pedig ha gondolod, közzé is teheted az efem2x-en.

Hajrá Magyarország!

Huni92
Aris Salonika - Görög Szuperliga - 2010/2011

Régóta szerettem volna egy görögországi kiruccanást, úgyhogy végre belevágtam. Nemigazán vagyok otthon a görög fociban, a három nagyon kívül csak elvétve találkoztam a többi csapat nevével, így random mód választottam az Arist. Júliusban néztem nagyot, hogy a csapat az EL-ben is szerepelni fog ^^
Ha már itt tartok, be is lököm a képet az EL szereplésünkrõl. Elégedett vagyok, bár az Auxerret nem tartottam ennyire erõsnek.
Tegye fel a kezét az, aki szerint újdonság, hogy aktív voltam a játékospiacon 😄
A Görög Kupát megnyertük, simán mostuk le a döntõben a Panat.
A bajnokság az utolsó fordulóban dõlt el, igen kiélezett harc volt a végén.
A gólkirályi címet az utolsó körben bukta el Araujo.

Ahogy az látszik is ezen a képen, a csapat magját kölcsönjátékosok alkották, és igazából nem tudom, hányat tudok jövõre is megszerezni. Pénz nincs sok (3 millió a kasszában), Ninist akarom megszerezni, de esze ágában sincs jönni a kisköcsögnek 😞

Már régóta gondoltam arra, hogy egyszer érdekes lenne egy olyan csapattal indítani, ahol egy darab játékos sincs, de még a tartalékba sem. Tehát adott összegbõl az új menedzsernek kéne összehoznia egy tényleg abszolúte új teamet és megharcolnia annak minden nehézségével. Most elkezdtem összehozni az editorban: a választásom pedig a Serie B-re és azon belül is a Sienara esett. Viszont akkor már - amolyan érdekességként - kiraknám az efem2x-re is, szóval nem ártana jól megcsinálni.
Mit gondoltok, egy ilyen szitura, ahol a vezetõség elvárása a feljutásért való harc, 10 millió euró reális összeg? Belekalkulálva, hogy ingyen és kölcsönben is lehet játékosokat hozni.

efem2x.blogspot.com

Roland10
<#eljen>

Zsolti9014
eredetileg csak klubot akartam, de ha rendesen megtalálom a szerzõdéseket, akkor azt is meg szeretném.
a kölcsönök is megvannak, azok között amelyik két évre szól, azt is úgy csináltam.

Közben kész az átigazolás része, most csinálom az edzõváltásokat meg a feljutókat/kiesõket. Ezután kezdem el átnézni, hogy rendben vannak-e a keretek, majd a végén meg a szerzõdéseket. Remélem transfermarkton rajta vannak az NB1-esek is.

Hajrá Magyarország!

Roland10
ha nem a mentéssel, van a gond akkor csak újra rakod a játékot és jó lesz.. ha viszont azzal, akkor nem tudod meg csinálni! :/

Roland10
a szerzõdéseket is rendesen megcsinálod, vagy csak klubot váltasz?? 😊