Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
középsõ: Paulo Henrique
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
21 meccs óta veretlen vagyok, 14 meccs óta gólt sem kaptam, és nem tudok 5 pontnál közelebb férkõzni hozzájuk...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
kíváncsi leszek, hogy magához nyúl-e?! 😄D
FORzA PALeRMO
Off vége:
On: vándorkarrier 2020:
Elõször a hazai kupákról.Fa-kupa megint a negyeddöntõ...átok..valahogy nemmegy pedig msot a legerõsebb csapat ment ki h gyõzzön.denem...
Ligakupa viszont meglett.
Bajnokok ligájában szerencsére elkerültök a nehezebb ágat így viszonylag könynen jutottunk a döntõbe..leszámítva a vérrel verítekkel megvívott elõdöntõt..ranger masszív csapat volt Neciddel.
Bl egyenes kieséses szakasz
Angol döntõre került sor 2020ban a bl-ben és az eddig két bl-t elbukó arsenal végre megakarta nyerni a trófeát ezért az eddig sikerrel alkalmazott (majd késõbb képet ismutatok róla) taktikán változtatott és egy csatárral küldte harcba csapatát.Kontrákkal végül sikerült meccsben tartani a csapatot és...
Végül nagy nehezen meggnyertük😊)
Bajnokságban végig az élen haladtam végül az is belefért h a 36.fordulóban kikapjak odahaza az evertontól:
Babacar gólkirály lett😊
Kicsit a játékosokról:
Babacar a gólzsák
Roux aki jólkezdett de végül csak a bl-be tette oda magát😊
Piatti a bldöntõ kulcsfigurája aki rengeteget volt sérült...
Arsenal bl gyõztes góljának szerzõje..Ramsey
Pjanic a csapat agya
Ayew aki a kedvencemmé nõtte ki magát és balszélsõbõl végül balbekk lett..év Játékosa
Utoljára hagytam a nyerõ támadó taktikát.Jó kondira és fegyelmezett futni is hajlandó csapatra van szükség és akkor meglesz a siker.
Taktika.
Brazilokkal vb selejtõzökön elég jól állunk de errõl majd késõbb...Lehet maradok még az arsenalnal a klub vb-ig ha nem jön komolyabb ajánlat.
Egyébként 1. Bundesliga évemben vagyok (2.szezon), és eddig nem sok forduló ment le, de a bajnokságban nagyon kínlódunk, mindig 1-0-ás vereségek jönnek...pechemre...volt már olyan is hogy 90+5-ben kaptam azt az 1 vereséget jelentõ gólt... 15. helyen a csapat 5 megszerzett ponttal 6 forduló után...nehéz lesz! Ami talán nagy szó hogy otthon 3-1-re csaptuk meg a Schalkét. De még nem számítunk nagy csapatnak! :-)
A Német kupa 2. körében a Wolfsburgot vertük idegenben 1-0-ra, ez bravúrnak számít mindenképpen és van esély a 8 közé jutásra is, mert a következõ ellenfél a Düsseldorf lesz! :-) Majd jelentkezek! :-)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
téma lezárva, jó játékot mindenkinek.
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Köszönöm elõre is a segítséget.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Szívesen venném, mert én is ezt a féle packot szedtem le, s használom. 😊
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ingame képek a játékból:
Alexis
Pastore
#75235: ezért jó az alacsony osztály 😄 olyanokat lehet látni, amilyenek az élvonalban nincsenek. kihívás 😊