Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
ha bõven van pénz, akkor esetleg Pastore középre, szélre pedig szintén a Portoból James Rodriguez (2011ben 1.7 millát ért, 2014ben már 36m az értéke)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Köszi! Hulk már volt a fejembe de hát nem tudom mennyiért adnák a 25 millió eurot elutasitották. Most tettem ajánlatot Mataért és henriqueért is 😄
WuFraZselic
szélsõ tkp: Hulk / Mata
középsõ: Paulo Henrique

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Sziasztok! Man. City-be tudnátok ajánlani egy jobb szélsõ védõt,támadóközéppályást bal vagy jobb oldalra illetve középre???
WuFraZselic
természetesen serie a/b-s csapatoknál próbálkoztam...

Láma!
Ez az Ajax mekkora csítcsapat...

21 meccs óta veretlen vagyok, 14 meccs óta gólt sem kaptam, és nem tudok 5 pontnál közelebb férkõzni hozzájuk...

bakkerman
mert szerintem csak olyasvalakit tudsz így venni,aki olaszban játszik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
az ok, de csak a vásárlás/próbajáték/érdeklõdés/kölcsön opciót engedi, a közös tulajdont nem...

DONGUBA
kozos tulajdon opcio az

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
olasz ligában járatosak, nem tudjátok hogy lehet közös tulajdonba ajánlani / vásárolni játékost? azt az opciót sosem engedi...

Fyrex
szegény "menedzsert" az ág is húzza, gratulálok! 😄

Avanti Crociati!

The Sopranos
hihi erre bedobsz kedves menedzsernek egy arsenal 3:2 mancity-t
kíváncsi leszek, hogy magához nyúl-e?! 😄D

FORzA PALeRMO

akvik
milyen parázs viták mennek😄DD nem azzal van a baj Kedves Menedzser hogy beszámolót írsz hanem azzal amilyen hangnemben válaszolsz a rajtad segíteni próbáloknak.
Off vége:
On: vándorkarrier 2020:
Elõször a hazai kupákról.Fa-kupa megint a negyeddöntõ...átok..valahogy nemmegy pedig msot a legerõsebb csapat ment ki h gyõzzön.denem...
Ligakupa viszont meglett.

Bajnokok ligájában szerencsére elkerültök a nehezebb ágat így viszonylag könynen jutottunk a döntõbe..leszámítva a vérrel verítekkel megvívott elõdöntõt..ranger masszív csapat volt Neciddel.
Bl egyenes kieséses szakasz
Angol döntõre került sor 2020ban a bl-ben és az eddig két bl-t elbukó arsenal végre megakarta nyerni a trófeát ezért az eddig sikerrel alkalmazott (majd késõbb képet ismutatok róla) taktikán változtatott és egy csatárral küldte harcba csapatát.Kontrákkal végül sikerült meccsben tartani a csapatot és...

Végül nagy nehezen meggnyertük😊)

Bajnokságban végig az élen haladtam végül az is belefért h a 36.fordulóban kikapjak odahaza az evertontól:

Babacar gólkirály lett😊
Kicsit a játékosokról:
Babacar a gólzsák
Roux aki jólkezdett de végül csak a bl-be tette oda magát😊
Piatti a bldöntõ kulcsfigurája aki rengeteget volt sérült...
Arsenal bl gyõztes góljának szerzõje..Ramsey
Pjanic a csapat agya
Ayew aki a kedvencemmé nõtte ki magát és balszélsõbõl végül balbekk lett..év Játékosa

Utoljára hagytam a nyerõ támadó taktikát.Jó kondira és fegyelmezett futni is hajlandó csapatra van szükség és akkor meglesz a siker.
Taktika.

Brazilokkal vb selejtõzökön elég jól állunk de errõl majd késõbb...Lehet maradok még az arsenalnal a klub vb-ig ha nem jön komolyabb ajánlat.

Én az 1860 Münchennel vagyok még mindig, de nincsenek ilyen értékes játékosaim 😄😄😄😄 fele ennyi értékûek sincsenek! 😄

Egyébként 1. Bundesliga évemben vagyok (2.szezon), és eddig nem sok forduló ment le, de a bajnokságban nagyon kínlódunk, mindig 1-0-ás vereségek jönnek...pechemre...volt már olyan is hogy 90+5-ben kaptam azt az 1 vereséget jelentõ gólt... 15. helyen a csapat 5 megszerzett ponttal 6 forduló után...nehéz lesz! Ami talán nagy szó hogy otthon 3-1-re csaptuk meg a Schalkét. De még nem számítunk nagy csapatnak! :-)
A Német kupa 2. körében a Wolfsburgot vertük idegenben 1-0-ra, ez bravúrnak számít mindenképpen és van esély a 8 közé jutásra is, mert a következõ ellenfél a Düsseldorf lesz! :-) Majd jelentkezek! :-)

DONGUBA
En nem piszkallak csak irtam mi a helyzet nalam

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
En pl most a MILANNAL nyomom de nem szarom tele a topikot miket nyertem😄DDDDDDDDDD......de az tetszett hogy ibrat nem tudtam eladni de mikor elkezdett golokat loni jott a mancity es elvitte 50 millaert....robinhot a juve 40 ert meg a fel csapatot eladtam😄DDD

tudom, ezért mondtam magam is, hogy már rég nyernünk kellett volna csomó mindent. de kezdõ vagyok és ez remek tanulási lehetõség.

téma lezárva, jó játékot mindenkinek.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Fyrex
* a topikban lévõk 99%-a

Avanti Crociati!

Fyrex
én örülök ha büszke vagy magadra, ez a játék lényege, csak hidd el hogy a topikban lévõk 99% több kupát nyert volna már azzal a csapattal, és próbálnának neked tippeket adni.

Avanti Crociati!

Fyrex
nem volt panasz, csak az fm legkönnyebb csapatával játszol és semmit sem tudtál eddig felmutatni. semmi bajom a kezdõkkel, csak ha valaki segíteni próbál, legalább hallgasd meg.

Avanti Crociati!

bakkerman
hogyhogy hova? van elég támadó szellemû emberke középpályán,lecsücsül a padra,yaya meg vkp-ba,de nekem mind1,én befuccsoltam a cityvel

bakkerman
dik montolivo védekezõ felfogásban,yaya touré meg padon???????? hát geci! yaya touré nyomás VKP-ba szûrõként

zorrobomber
elég ha berakod yaya tourét vagy barry-t

Grove4
Megtaláltam. 😊 De valszeg megvárom az átigazolási szezon végét, hogy már ne kelljen vele pöcsölni és majd aztán frissítek.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

zorrobomber
nem lehet hogy kellene egy olyan középpályás is aki védekezik? emlékeim szerint Montolivo sem egy robotológép, inkább ilyen mélységi irányító

látod mindjárt másabb, ha leírod rendesen az egészet, mert sajnos egyikünk sem gondolatolvasó, egyébként a hivatalos patch csak a téli igazolástokat tartalmazza, az adatbázisban pedig segíteni fog itt valaki, aki ért hozzá
Grove4
Az legfrissebb patcht ami az oldalon van, a nyári átigazolsokat akarom megcsinálni, de nem tudom, hogy hogy kell. Találtam egy adatbázist, amiben elvileg benne vannak, de a dbc kiterjesztésû fájlt nem tudom, hogy hova kell bemásolnom.

Köszönöm elõre is a segítséget.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mit töltöttél le? milyen igazolások?
Grove4
Sziasztok, letöltöttem és telepítettem a leújabb patch-t, de nem frissültek az átigazolások, mi a gáz?

szabocsaba1983
Majd télen nézek valakit. Õk még tárgyalni sem akarnak...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

(ha tkp-nak játszatod)
vedd meg helyére hazardot vagy sánchezt
szabocsaba1983
Van az a pénz...

sokan "huhogtak", amikor 48m-ért megvettem...most busás haszonnal adtam túl rajta
egyébként szvsz egyik játékos sem érhet ennyit

<#eljen>
szabocsaba1983
El csoport

szabocsaba1983
Hy & Grat All!

Kis szünet után folytatom a Crystal Palace-os menetelést!
Történelmi pillananat, az elsõ nemzetközi tétmeccs:

lippet

Szívesen venném, mert én is ezt a féle packot szedtem le, s használom. 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

akvik
Facepacket amit használok kicsit frissítem a saját készítésû képeimmel az új igazolásokról.Amint befejeztem a vándorkarrierem sztem kezdek egyet a szeptember elsejei csapatok elején.Ezért frissítem az általam arccsomagot.Ha lesz rá igény akkor feltudom rakni ide is linket hátha valaki le akarja tölteni.

Ingame képek a játékból:
Alexis
Pastore

ROCKnROLLA
Ó de pöcs vagyok, én valamiért azt hittem, hogy azt az átigazolási lóvéból akarja levonni, de ha nem, akkor egyértelmû, hogy minden 2. embert elküldök. Mert annyian vannak már, hogy akár egy külön 20 csapatos bajnokságot indíthatnék a kereten belül. 😄

zorrobomber
én is nyilván szoktam mérlegelni, de inkább elkönyvelek némi veszteséget mint hogy nálam rontsa a levegõt(rinyál). ez csak olyan esetekre érvényes amikor az illetõ csapatba kerülési esélyei a minimálisnál is kisebbek.

Huni92
tudom, mert ki kell fizetned a hátralévõ fizetését. lényegében mindegy, hogy egy összegben fizeted-e ki azt, vagy hosszútávon, mert úgysem marad meg az a pénz. viszont ha kifizeted egyben, felszabadul a fizetési keret, ergo nagyobb fizetést tudsz ajánlani a szerzõdtetni kívánt játékosoknak, és sokkal jobb embereket lehet szerezni. ha a vezetõség nem blokkolja a szerzõdésbontást, mindenképpen rúgd ki a felesleget.

A választásom a Portsmouth csapatára esett
ROCKnROLLA
Próbáltam én felbontani, de kompenzációt kell fizetnem. Pl hogy elküldjem a halálba a 3. számú kapusomat, az 100.000 euróba fájna...

Huni92
a szerzõdés felbontása még mindig hasznosabb, minthogy egész évben ne játsszanak az emberek, ugyanis ha eltakarítod õket, akkor a fizetési keretben felszabadulnak azok az összegek, amelyek a játékosok éves fizetése lenne.

#75235: ezért jó az alacsony osztály 😄 olyanokat lehet látni, amilyenek az élvonalban nincsenek. kihívás 😊

Angol másodosztályból melyik csapatot ajánlanátok?😊
ROCKnROLLA
Most már kezd k*rvára ki lenni a f*szom ezzel a fos Trapanival. Zsinórban 3 vereség 3 okádék csapattól, minden meccsen lerúgják valakimet, rendszeresen a 3 cserelehetõség kihasználása után, a csatárok ha jól számoltam, akkor 16371634147 perce nem lõttek gólt, a védõim olyanokat csinálnak, hogy 30 méteres körzetben senki nincs, elkezd maszturbálni amíg oda nem ér az ellenfél, elveszi, a szerencsétlen kapus kifut 20 métert, párhuzamosan futnak egy darabig, aztán a csatár betossza a labdát. A morál olyan mint 30 éhezõ, alvászavaros, pestises homokosnak. Komolyan mondom leszedem az editort, televágom a csapatot CR7-ekkel, Messikkel, és kacagva szétba*szok mindenkit a negyedosztályban. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhbgfdrgmnrg

Meg találtam, azt hiszem hogy még várnom kellesz egy pár évet mikor majd találok valamilyen válogatott munkát mert most per pillanat nincsen.Kösz a segítséget, legalább már ezt is fogom tudni.

Láma!
katt a csapatra amelyik tetszik és jobb fent lesz egy jelentkezés gomb, feltéve ha keresnek épp managert. de ha az adott manager helyzete már nagyon instabil akkor egy olyan gomb lesz hogy érdekel az állás vagy hasonlo, azt is megnyomhatod.

Értem, és ott hogyan jelentkezhetek?

Láma!
nem, ott tudsz te feladni hirdetést hogy a csapatodba jöjjön szakmai stábtag. neked a munka helyzet kell, ahol a csapatokat és válogatottakat sorolják fel az edzõjükkel és hogy annak mennyire biztos a helye az adott csapatnál.