Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka központnál hirdetést felad és az edzõt kell kiválasztani?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Van der Velden - a csatáraim elég gólszegények, ezen próbál változtatni
Cheuk-A-Lam - 10-szeres válogatott surinamei kapus, fiatal, az értékei nem rosszak
Pronk - most télen õ volt a legnagyobb fogás, irányítónak érkezett, 2. meccsén lõtt is egy szép gólt
Moro - szûrõnek jött, 1. meccsén az õ duplájával nyertünk
Windeveld - még egy válogatott játékos, jobbszélsõnek jött, eddig nem mutatott sokat
Végül itt a bajnokság állása féltávnál: tabella
2 forduló után már "csak" 5 pont a hátrányunk, ha formába jön a csapat, akkor meg lehet fogni a Normanna-t.
Avanti Crociati!
bár lehet hogy amúgyis durva játékos, nem ismerem.
OFF vége 😊
Avanti Crociati!
A bajnokságot behúztuk, de ott is leeresztettünk a végére, 30 fordulót lehoztunk veretlenül, az utolsó 8 fordulóban 3 vereség, és 2 döntetlen... de az legalább meglett
A BL-ben a Valenciával játszottuk a döntõt, tavaly a nyolcaddöntõben 8-0-val búcsúztattuk õket, most 1-0 vezetés után, 1-2-re fordították meg a meccset. Borzasztó csalódott vagyok, nem tudom hogy mégegyszer neki akarok-e futni
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Megint csak angliába vezetett utam.Franciaországi látogatásom nem sikerült túl jóra ezért az Arsenal kispadján próbáltam újra sikereket elérni.Átigazolásokra kaptunk elég pénzt ráadásul a csapat 4.hely megszerzésével elindulhatott a bl-selejtezõiben is.Végül kicsit felforgattuk a keretet:Átigazolások
Keret
Január elsején érkezett Joe Hart Szczesny helyére.. srác elégedetlen volt és kihívásokat akart.
Bajnokok ligájába galatasaray legyõzésével kerültünk be ahol viszonylag erõsebb csoportot is könnyen megoldottuk.
Pláne hogy a volt csapatom és egyben legnagyobb riválist is simán legyõztük:
Bajnokságban rengeteget jelentett Roux felépülése akivel végre tudtuk használni a holland totális futball taktikát és eléggé jól sikerült eddig:
Bajnoki tabella
Viszont az észrevehetõ hogy minõségi csatárcsere nincsen szóval ha roux vagy babacar sérült akkor bajban lehetünk...
Végül de nem utolsó sorban sikerült egy olyan edzõi hátteret kialakítani amit eddig is szerettem volna.(eddig általában 4csillagos esetleg 4,5 csillagos edzõkkel dolgoztam)
Edzés.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Heló szia remélem hogy vagy
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Én ezt az edzõi fizetés dolgot úgy csinálnám hogy ha összegyûjtesz iksz összeget akkor a saját országodba egy kisebb ligába létrehozhatsz egy csapatot amibe te lehetsz az elnök stb.
erre is kitalálhatnának valamit, vagy egyszerüen vegyék ki...

Grat Utley meg Zyndar.
beadtam a jelentkezést a villahoz meg a leszter szitihez