A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• lippet
    Nos egy újabb év telt el, mióta leültem Új-Zéland kispadjára.

A 2011-es év 6 barátságos meccsel kezdődött. Egyenlőre a nagyobb csapatok ellene még nem megy (Kína, Katar), viszont "otthon", az óceániai térségben nem igazán találok legyőzőre:

Októberben megkezdődtek a selejtezők a 2014-es Brazil VB-re. Egy kis ismertető az óceániai selejtezőről, melyet a wikipédia-ról ollóztam össze:

"Az óceániai VB selejtezőt 3 fordulában bonyolítjáj le. Az első fordulóban a kiemelési rangsor 8–11. helyzettjei vettek részt. A négy csapat egyetlen csoportot alkotott, mindegyik csapat csak egyszer játszik a másik három válogatottal. A győztes jut tovább a második fordulóba.

A második fordulóban a kiemelési rangsor 1–7. helyzettjei, valamint az első forduló továbbjutója vesz részt. A nyolc csapat két darab négyes csoportot alkot, amelyben a csapatok körmérkőzéses rendszerben mérkőznek meg egymással. A két csoport első két helyezettje jut tovább a harmadik fordulóba.

A harmadik fordulóban a második forduló négy továbbjutója vesz részt. A csapatok egyetlen csoportot alkotnak, amelyben oda-visszavágós, körmérkőzéses rendszerben mérkőznek meg egymással. A csoport első helyezettje részt vesz az interkontinentális pótselejtezőn.

Az óceániai selejtező győztesének interkontinentális pótselejtezőt kell játszania.
    Az alábbi négy helyen végző válogatottak játszanak pótselejtezőt:
    - ázsiai 5. helyezett;
    - észak-amerikai 4. helyezett;
    - dél-amerikai 5. helyezett;
    - óceániai csoport győztese."

Mi a második fordulóba kapcsolódtunk be a selejtezőbe (erőnyerőként). Jelenleg így állunk a csoportban:

Smeltz formáját, és a barátságos meccseken mutatott teljesítményt figyelvén, azt hiszem nem lesz nehéz dolgunk. Kíváncsi várom az ellenfelet az interkontinentális pót selejtezőben.

A következő évben szinte csak tétmeccseink lesznek, mindjárt egy Óceániai Nemzetek Kupájával kezdve:

Nagy problémát eme kupa sem okozhat, karrier elején azt hittem, nehezebb itt az élet az Csendes-óceán partjánál. Itt a csoport első kettő helyezettje egy oda-visszavágós döntőt játszik a végső győzelemért: