Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tobbirõl még nincs tapasztalatom.ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
against Fulham
lehet nálad is ez lenne a megoldás a téli szünetben (ha még nem vagy túl rajta, nem emlékeszem merre jársz)
hány kibaszott helyzet ezeknek a némáknak??? meg távolról lõnek hát bassza már meg....tevez is geci annyi esze van basszameg kiállítja magát...hülyegyerek most kap egy 5 meccses pihit tõlem,a szövetségtõl meg kettõt,7 meccse lesz arra hogy magába nézzen. primadonna mind,balotelli is gec,annak is hány helyzet kell???? 5 lövése volt,MIND MELLÉ!!! annyi esze van mint egy majomnak...bocsi,kevesebb. na mind1,köv körben javítunk
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
-meccs közben az utasításoknál jelöld be azt,hogy vigyék be/játsszák be a tizenhatosra a labdát
-játékos interakciónál mondd meg nekik,hogy ne lövés helyett próbáljanak mást helyzetbe hozni
A másik hogy a csatáraim annyi de annyi helyzetet elhibáznak hogy csak na:| Sokszor vezetik rá a kapusra és mellé lövik vagy bele a kapusba. Vmi tipp?:S
-Edzésnél a támadóknál vidd maxra a támadás/lövés részt,vagy interakciónál mondd meg nekik,hogy higgadtabban fejezzenek be,vagy próbáljanak cselezni a tizenhatosonm belül
A szélsõk mindent kapura lõnek bármilyen szögbe vannak, és nem lövik be középre a labdákat.
A másik hogy a csatáraim annyi de annyi helyzetet elhibáznak hogy csak na:| Sokszor vezetik rá a kapusra és mellé lövik vagy bele a kapusba. Vmi tipp?:S
Dnipro-City 2-0 uccsó körben otthon a PSV-ellen 1 pont kell a csoportelsõséghez,de egy kisebb összeget már most raknék arra hogy kikapunk
Liverpool-City 0-1 Tevez 14 kör után a Chelsea vezet 12 ponttal vannak elõttünk,mi 4.-ek vagyunk,de van egy elmaradt meccsünk. nehéz lesz az biztos innen bajnokságot nyerni
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Mondjuk az egész csapatnak nem nagyon megy, nem is értem...Gameiro, meg Hoarau is inkább kilövi a stadionból a legnagyobb helyzeteket is, vagy bele a kapusba.😄
Valaki valami tipp?
Am tudom, h a helyzetkihasználásra, a lassabb játék lenne a megoldás, de az sem segít.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
@akvik:
Roux nem mindenhol csapja, nálam konkrétan egy kalap sz@r volt. Igaz, az Auxerre mentésemben gólkirály lett nálam.
Idõközben sikerült kiesni a BL-bõl, újfent 3. helyen, az EL 32 között Tottenham jön. A kupából búcsúztunk 0-2-es összesítéssel a másodosztályú Valladolid ellen úgy, hogy a 2 meccsen összesen 51szer lõttünk kapura, amit csak 17szer találtunk el, ez az arány a másik oldalon 14/7.
melyik ligaaktiválót használod? mert én egyszer csúnyán megjártam egy német ligaaktiválóval... :/
Véget ért az elsõ szezonom a Rot-Weiss Essen kispadján. Sikerült megnyerni a német negyed osztály nyugati csoportját, ezzel jövörõ már a harmad osztályban vitézkedhetünk, ami nem lesz egy séta galopp.
Április elejéig a Wuppertaler-ral voltunk versenyben (hol mi, hol õk vezették 1-2 pontal), de a remek hajrának köszönhetõen mi lettünk a végsõ gyõztesek. Természetes kellett ez a Wuppertale pocsék teljesítménye is, utolsó 7 meccsükkön mindössze 9 pontot kapartak össze (elleneben a mi 19 pontunkkal).
Mi csapatunkból került ki az év játékosa, remekül szervezte a játékot a 25 éves Rychlik. A gólkirályt is mi adtuk, az újonc Medina 21 gólig jutott a szezonban.
Nem tervezek nagy átalakítást, pénz sem nagyon van, meg a csapat sem igényel a túl nagy átalakítást (a szakmai stábot szeretném megerõsíteni). Valószínûleg csak tartalékok érkeznek a csapatot, de ha valakinek van valami jó tippje, azt szívesen várom!
Minden jót, további sok sikert mindenkinek!

sõt, csak néhány igazán nagy csapatnak csináltak idén skint, egy udinesenek, dinamo kijevnek, atletico madridnak, marseillenek sincs, ha nem tévedek, szóval elég egyértelmû, hogy a fradi az esélytelen.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Les Dogues

Német bajnokságban elért sikereim után franciaország felé vettem az irányt ahol a Psg gárdájához szerzõdtem.Francia csapat céljai közt szerepelt hogy végre európában is megmutassák mennyire jó a francia bajnok.Közben az olasz válogatott után új kihívást kerestem és kamerunba tettem át székhelyem.
2018/2019 Paris Saint-Germain/Kamerun
Psg a bajnoki címvédõ jó évet zárt ezért szerette volna megvédeni bajnoki címét .Ennek érdekében 20milliót bocsájtottak rendelkezésemre az átigazolásokhoz.
Érkezõk és távozók.
Keret
Bajnokságban sajnos nem igazán találtuk a jó taktikát és még a sok sérülés is súlytotta a csapatot.Volt hogy 11.ek voltunk a végére belendültünk és megszereztük a 3.helyet.
Tabellla
Francia ligakupában már jobban meneteltünk egészen a döntõig jutottunk.Végül a lyon ellen diadalmaskodtunk.
Francia kupában is hasonlóan szépen szerepeltünk.
Bl-rõl már ez nem mondható el.Igaz a csoportunkban megelõztük a roppant erõs Napoli csapatát végül az nyolcaddöntõben az egyik legjobb második Milan gárdáját kaptuk és a rossz taktika választása megpecsételte a sorsunkat.(túlságosan a defenzívek voltunk)
Bl meccsek
Pár párizsi játékos akirõl érdemes szót ejteni.
Erdinc aki meglepõen gólerõs.
Sakho
Marcos Antonio(generált)
Közben január februárt tájt zajlott az élet kamerunban is ahol készültek a kontinensviadalra legnagyobb sztárjuk Philippe Franck vezérletével. A csapat viszonylag egységes volt és mivel franck egészséges volt így a kameruni válogatott is megállíthatatlan volt.
Út a döntõig.
Marokkó elleni siker:
Ezután lemondtam a válogatott irányítását és vártam egy jobb ajánlatra.Psg-tõl is távoztam nyár végén mégpedig az Arsenal ajánlatát fogadtam el.Köszi h elolvastad.
ahogy geonak is a szentekhez, meg a malagának a továbbjutáshoz 😊
forza italia: milyen patch van feltéve nálad? láttam beszóltak 😄
gubabácsi: ez egy nyílt fórum nyílt topikja, és mivel banolva nem vagyok, bannerbe, szabályzatba, falra, fõoldalra nincs kiírva, hogy én mire reagálhatok és mire nem, így azt hiszem, akkor és azzal kapcsolatban nyilvánítok véleményt, amikor és amivel akarok. puszi.
asszem betöltöm az arist. azt sem tudom, hol hagytam abba 😄