Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Bocsi, de ez nem sikerült valami jól, a NooB meg valami hibát ír ki...

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

lippet
Téli szünetben így áll a csapat, ha tudjuk tartani ezt a teljesítményt, akkor meglehet a feljutás. Ehhez bajnoknak kell lenni.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

akvik
Facepack linke.Rengeteg ligát tartalmaz.Az egyik legjobb munka sztem.

akvik
Eb-siker után új kihívást kerestem és elfogadtam az olasz válogatott felkérését amely a vb-re készült.Atlético Madridnál eltöltött egy év után meg akartam nyerni a csapattal a bl-t amihez minden adott volt ezért maradtam még egy évet a klubnál.

2016/2017: Atlético Madrid/ Olasz válogatott

Csapatnál komoly változásokat kellett végrehajtani hogy legyen esélye a bl-ben.
Végül ilyen kerettel vágtam neki a szezonnak.
Reális esély volt tehát a bl-ben egy jó szereplésre és a bajnoki címvédésre.
Azonban a bajnokság nem úgy alakult ahogy terveztem több hullámvölgy volt és a védelem se úgy szerepelt ahogy tavaly és jöttek váratlan vereségek is.4fordulóval a vége elõtt nem mi számítottunk esélyesnek a bajnoki cím szempontjából.
Utolsó fordulóig sikerült tartani ezt a 3pontos hátrányt és akk valladoidba látogatott a barca ahol x is elég lett volna neki.nekünk viszont nyerni kellett és még akkor se volt biztos h megvédjük a bajnoki címet.
Végül a barca bajnoki ünneplését a kegyvesztett Villa rontotta el a 94.percben... mi nekünk pedig sikerült nyerni ezáltalál az egymás elleni alapján megvédtük a bajnoki címet:
Bajnoki tabella.
Játékos statok

Spanyul kupában most a getafe jelentette a végállomást a negyeddöntõben..
Bajnokok Ligájában könnyebb csoport után Tottenham és Benfia próbálta volna utunkat állni de viszonylag simán meneteltünk a legjobb a 4közé ahol a spanyol rivális Barcával kellett összecsapnunk.Elsõ meccsre hazai pályán az addig nem használt 4-4-2vel mentem ki ami annyira meglepte õket h nem tértek magukhoz így a visszavágó márcsak formalítás volt.
Bl- menetelés.
Bl döntõre a San Siroban került sor.:

Végül egy jó meccsen sikerült egy öngól révén megfordítani a mérközést.

Csapat magja:
Bounanotte,Garmiero,Alexis,Lodeiro,Munoz.

Gyõzelem után 1hétre már rögtön alá is írtam új szerzõdésem a Bayern csapatával aki szerette volna visszakaparíntani két ezüstév után a bajnoki salátástálat.

2017/2018: Bayern München/ Olasz válogatott

Keret megerõsítésre kaptunk jócskán pénzt végül ez sikerült kihozni:
Átigazolások
Keret

Csapat viszonylag jól kezdte a szezont és a 33.fordulóig nem is kaptunk ki aminek meglett az eredménye.:
Bajnoki Táblázat
Játékos statok.

Német kupában is eléggé szépen meneteltünk egészen a döntõig ahol kicsit nehezen de az epizódszerepekhez jutó tevez végül eldöntötte a kupát.
Kupadöntõ.

Bajnokok Ligájában egy kicsit nehezebb csoport után két francia csapat testén vezetett az út a z angol rivális mu-hoz.Az elõdöntõ elsõ mérkõzésén hazai pályán egygólos hátrányba kerültünk amit a visszavágó uccsó félórájában majdnem ledolgoztunk....
Manchester elleni feltámadás.
Bl-menetelés.

Sajnos a triplázás nem sikerült de így is egy eléggé jó csapatot hagytam magam után.
Csapat pár sztárja:
Hulk,Caicedo(kellemes csalódás a gólkirály),Alaba (egyik kedvenc kp-m volt),Nani,Schweinsteiger,Asamoah.

Világbajnokság, Oroszország😮lasz válogatott

Viszonylag simán kvalifikáltuk magunkat a vb-re.Selejtezõk után a szakértõk a 3.legerõsebb válogatottnak tartották a miénket a spanyol és a brazil után.
Könnyebb csoport után hála az égnek elkerültük a brazil,spanyol ágat és így viszonylag sima út vezetett a döntõ fele.
Döntõig vezetõ út.
Jó vezetésnek hála meg is lett a döntõ melyben újra a spanyolok ellen kellett kivivni a sikert.Megint más taktikával álltam fel a hispánok ellen.
Moszkvában a Lokomotiív stadionjában volt a döntõ amelyre a spaletti által alkalmazott 4-3-3al mentünk ki.
Végül meg is lett az eredménye és világbajnoki arany.
Védekezõ és kontrákra játszó foci diadala volt ez.
Világbajnok csapat
Paloschi
De Rossi a kapitány.

Nemsokára következik a 3.rész.

lippet
Ez ám a szép teljesítmény!

Szabad kérdezni ez melyik face pack? Sok játokost tartalmaz?

bakkerman
elmennek a faszba komolyan mondom
Tottenham-City 2-0
meccs elõtt gondosan ügyeltem arra hogy mit nyilatkozok,inkább bátorító hangvételû dolgokat mondtam,hogy esélyesek vagyunk,ha mindenki odateszi magát stb...erre megint lefociznak minket,ugyanaz a játék,ugyanaz az összkép az összes komolyabb meccsünkön. következõ meccs a kiesõ helyen álló liverpool ellen lesz,kimegyek 2 támadóval 1 irányítóval 2 szélsõvel,bánja a faszom mostmár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akvik
Sziasztok.Rég jártam már erre.Elõször is grat mindenkinek a szép sikerekhez.😊)
Hosszú idõ után folytatom énis a vándorkarrierem leírását.
Egy kis emlékeztetõ hol tartottam eddig.(már énse pontosan tudom😄) Napolival 2013/14-es szezont eléggé pazarul zártam.Madrid ellen egy emlékezetes bl-döntõt nyertem majd a bajnoki címet is behúztam sajnos a Stadio Olimpicoban rendezettt olasz kupa döntõt viszonylag simán elbuktam a palermo ellenében.Olyan játékossal dolgozhattam együtt mint Eden Hazard vagy Edison Cavani.Közben lezajlott ugye a vb is amelyen uruguay válogatottját irányítottam több kevesebb sikerrel mer a negyeddöntõben a végállomást a csapat számára a késõbb gyõztes Brazilia jelentette.Itt tartottam és lássuk mi következett ezután.
Volt pár kérõm köztük a dortmund,tottenham és a m.city.Végül utóbbi mellett döntöttem az angol liga kihívásai miatt és a európa liga küzdelmei miatt is és persze azért mert a manchesteriek eléggé botladoztak akkortájt.Válogatott szempontból is váltás történt a hazai európa bajnokságra készülõ franciák irányítását vettem át.

2014/2015 : Manchester City/Francia válogatott.

Csapat az 5.helyen végzett a bajnokságban ezáltal az Európa-ligában indulhatott.Csapat vezetõi vezetõinek elvárása volt hogy végre megtérüljön az a sok-sok pénz amit a csapatba öltek és végre a city hosszú évek után megnyerje a bajnoki címet és nemzetközileg is erõs csapattá válljon.Nem sajnáltak majd 150milliót adni átigazolásokra.
Rengeteg játékos távozott és sok érkezett így kellett jó és erõs gárdát faragnom mindössze kéthónap alatt az idénykezdetre.
Íme hát a szupercsapat kerete ami joggal pályázott egy-két trófeára.
Átigazolások
Csapat két kisebb kupája közül végül a ligakupát sikerült megnyerni az õsi rivális united ellen.Csapat útja a döntõig..Fa-kupában tulajdonképpen a B-csapat játszott végig a szezon során és végül a negyeddöntõ jelentette a végállomást a a csaapt számára.
Európa-liga küzdelmeiben eléggé sok erõs csapat volt megtalálható köztük a liverpool,psg,juventus is.Viszonylag könnyebb csoport után a 16közé jutásért marseillel találkoztunk ahol már az elsõ meccsen eldõltek a dolgok.A legjobb 16között a liverpoolt a 8között a psg--t ejtettük viszonylag simán köszönhetõen Kaká és Kun Agüero hathatós köremüködése révén.Ezek után az utolsó három meccsre két holland csapatot sodort utunkba a sors.Elsõként a feyenoord következett aki ellen sima tj lett a vége.
Európa-liga menetelésünk.
Döntõben végül az ajax ellen kellett kívivna a sikert az Estadio do Dragao stadionban:

Esélyeshez méltatlanul játszva végül csak büntetõkkel sikerült nyerni:
Manchester City-Ajay 1-1

Végül rátérnék a premier league küzdelmeire ahol tulajdonképpen fél távtól tulajdonképpen csak 3csapat harcolt a bajnoki címért ezek pedig az Arsenal,Mu,Mcity hármas volt.három fordulóval a vége elõtt végül eldõlt a bajnoki cím sorsa.A legkevesebb gólt kapó és legjobban védekezõ csapat a City végül begyüjtötte a bajnoki címet 47 év után.
Bajnoki Tabella
Játékos statisztikák

Mindössze 4 játékost emelnék ki a csapatból.
Akinfeev az egyik aki a majd a bajnokság felét hozta le kapott gól nélkül.
Pastore az irányítónk aki ha sérült volt a csapatnak se úgy ment a szekér..
Shawcross az egyik kedvencemmé váló középhátvéd.
Neymar akitõl azért többet vártam volna..bár ígyse volt rossz.

Francia válogatottal mindössze pár barátságos meccsre futotta az idén.
Május végén kinálkozott egy jó lehetõség hogy megismerjem a spanyol bajnokság csapatait is.Atlético Madridnál lett üres a vezetõ edzõi szék.El is fogadtam az ajánlatot.

2015/2016: Atlético Madrid/Francia válogatott

Csapat az európa liga küzdelembei volt érdekelt.Vezetõk szerették volna ha végre 10év után újra dobogóra áll a csapat vagy bajnoki címet ünnepelhet.Ennek értelmében nem is fukarkodtak majd 30 milliót kaptam átigazolásokra.A csapatban már így is voltak sztárok elég csak Alexis Sánchezre vagy Toni Kroos-ra gondolni.
Érkezõk/Távozók.
Csapat

Ezzel a kerettel vágtunk neki a közel sem egyszerû idényhez amit szerencsére eléggé jól kezdtünk és még a nagy meccseken se inogtunk meg:
Példaul a barca ellen ahol idegenben egy eléggé kiélezett meccsen majdnem sikerült nyerni:Majdnem a saját taktikájukkal vertük meg õket.

Madridban pedig már sikert is arattunk a barca-féle focival.

A nehéz meccseket elég szépen lehoztuk és végül egy fordulóval a vége elõtt hoztuk a várva várt bajnoki címet madridba.Mindössze egy vereséget szenvedtünk el és a legkevesebb gólt kaptuk hála 4-3-3-nak.
Bajnoki tabella.
Játékos statok

Spanyol kupában is eléggé szépen meneteltünk.Volt hogy még az emberhátrány se volt akadály h nagyon megverjük az ellenfelet..Elõdöntõben a realt múltuk felül majd a döntõben a Barca következett:
2-1es siker és a duplázás öröme.😊

Európa liga sajnos már nem volt ennyire egyszerû számunkra.
Elõdöntõig viszonylag sima út vezetett ott azonban megtorpantunk a juve ellen...
Menetelés.

Így sajnos a triplázás elmaradt de eseménydús évet zártunk.
Alexis Sánchez a játék egyik legjobb szélsõje és 22gólja önmagáért beszél.
De Gea,Llorente a csalódás..,Bounanotte( csodacsere),Luiz Gustavo.
Bastos: egyik legnagyobb szerzemény.õ az akit bal oldalra bárkinek ajánlok.

2016: Európa bajnokság, Franciaország: Francia csapat
Az eb-nek a házigazda csapatával vágtam neki.felkészülésem alatt nemsok csapattal találkoztam ezáltal sötét lóként tekintettek rám.Címvédõ a horvát csapat volt de a legerõsebb keret egyértelmûen a spanyoloké volt a 24csapatos kontinens tornán.
Ezzel a kerettel vágtam neki az eb-nek.
Viszonylag könnyebb csoport utána az egyenes kiesés szakaszba a lehetõ legerõsebb ellenfeleket kaptuk de egyszer sem inogtunk meg és csoportküzdelmekkel együtt a 6 meccsen két gólt kaptunk és azt is a szerbektõl.Egyedül az elõdöntõben szenvedtünk meg az olaszok ellen.
Út a döntõ felé.

Döntõt a velodrome-ban Marseilleben rendezték meg 67000 nézõ elõ.A házigazdagént a torna esélyesét a spanyolokat fogadtam.Felhagyva eddig taktikámmal a hollandok által alkalmazott totális focival léptem pályára aminek meg is lett az eredménye miután elsõ 20perc után eldõlt a kupa sorsa.Ugyan még a spanyolok visszakapaszkodhat de egyenlíteniük nem sikerült.

Eb góllövõlistája:

Akit külön ki akarok emelni az Nolan Roux aki amellett h társgólkirály lett rendkivül hasznos tagja volt a csapatnak és az fmben benne van a legjobb csatárok közt..(legalábbis sztem)

Még nincs vége a beszámolónak nemsokára folytatom a második résszel.Köszi h elolvastad és bocs ha hosszú lett.

lenne egy kérdésem. mit kell ahhoz beállítani, hogyha 2 védõmmel szemben jön egy csatár (mondjuk Hulk...) akkor ketten menjenek rá, vagy legalábbis zárjanak össze elõtte, mert jelenleg ez úgy néz ki nálam, hogy Pepe kifut rá, Hulk elviszi mellette, tisztán marad és 20 méterrõl gólt lõ Casillasnak...

Mor3llo
Az öreg Eto'o megmentette a picsánkat 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
na EL-ben 4 kör után megvan a továbbjutás,City-Hibernian 2-0 Tevez,Barry
1 pont kell a fix csoportelsõséghez,még megyünk ukrajába a Dnyepr-hez,és otthon fogadjuk az uccsó körben a PSV-t.

WuFraZselic
nekem nem tölt be az az oldal, mármint a képfeltöltés része, évek óta 😄 ezért nem azt használom 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fent a bannerban ott a noob.hu linkelve
Láma!
cityvel vagy nem? az is nagycsapat, miért ugy játszol a nagyok ellen mintha kicsi lennél?

én megprobálnám kb mindenki ellen a támadó focit eröltetni, annyival nem jobbak pláne nem egy PSV, ne tudd megverni öket.

bakkerman
9 forduló után 9 ponttal megy az elsõ helyen a Chelsea,ez nagyon sok,muszáj zsinórban hozni a meccseket,vagy különben 10 pont fölé mennek,és az már tényleg ledolgozhatatlan

WuFraZselic
elfelejtettem, ezek a rohadt békák 😄

szóval mégegyszer

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
ó, köszönöm, erre az életben nem jöttem volna rá...

közben nagyot csatáztam a Portoval, de az 1. BL idényben csak össze jött a legjobb 8...

lippet
Alt+F9 ---> C:\Users\Lippet\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\screenshots

WuFraZselic
amúgy screenshotot hogy a bánatba tudok csinálni? 😄 hiába nyomom a print screent, az asztalról csinál egyet, nem az fm ablakról... 😄

június óta 😄
asszem most a leedsnél van próbázni, legutóbb ezt olvastam róla
Forza Italia
Gyerekek Forssel mióta szabadúszó ????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bakkerman
mindig én nyilatkozok,meccs után is. csak a stílust állítgatom mindig,kiscsapatok ellen mehet a rugalmas-támadó,nagyobb ellen merev mezõnyfölény,vagy védekezõ kontratámadásokkal

Láma!
akkor stábértekezleten majd megmondja a segítõd hogy túlságosan tiszteled a nagycsapatokat... te szoktál nyilatkozni vagy ö? meg hogy küldöd a pályára a srácokat?

bakkerman
Chelsea-City 1-0 mostmár teljesen világos,nagycsapat ellen nem tud játszani a csapat,szó szerint,ugyanis eddig háromszor toltuk nagy csapat ellen,arsenal 1-5,psv 1-1,de úgy hogy 3x annyi lövésük volt,és most a chelsea ellen a sztemfordon 23-6 a kapuralövés 60-40 labdabirtoklás. kiscsapatokat orálba verjük azzal nincs gond,de ha a nagy négyes tagjait nem verjük legalább egyszer,akkor nem lesz bajnoki cím. és még az õszbõl lesz egy MU,liverpool,tottenham,psv elleni derbim....

bakkerman
én eddig akárhányszor megvettem páulu enhikét mindig gyenge volt,a brazil válogatottban is stb...én jobban kedvelem a játékban hazardot,vagy pastore-t,õk állatok

WuFraZselic
nálam igazából Rondón és Hulk jeleskedik ezen a téren (vagy néha Cazorla/Joaquin a jobb oldalon), viszont Henrique 1. szezonjában eddig 13 meccs 4 gól, 19 gólpassz 😄

nekem asszem Kevin Nolan volt, aki szarta a gólokat amc poszton, meccsenként 1-2 mindig volt tõle
WuFraZselic
nem kicsit 😄 a Hulk - Paulo Henrique - Mata hármas Rondón mögött halálos 😄

lippet
5, de matematikai esély is kicsi volt a bajnoki címre. Semmilyen más versenyben nem voltunk már benne. Schuster 2. helyre felhozta õket.

hanyadik helyen volt a csapat, mikor kiraktak?
lippet
A teljesítmény, a morál a béka feneke alatt volt, Everton elleni hazai 0-2 után elküldtek. Helyemet Schuster váltotta.

Júliusban a német 4. osztályba frissen feljutott Rot-Weiss Essen csapatához kerültem.

A keret szinte teljesen kicserélõdött, legnagyobb fogásom természetesen Fülöp Marci. Elsõ számú kapusként, csapatkapitányként számítok rá. 4 évre írt alá, bízom benne, kitölti szerzõdését.

Hulk egy kicsit OP ebben a játékban

ROCKnROLLA
Ha 150 ezer milliárd fontot akarsz költeni új játékosokra, akkor határozottan! 😄

Sziasztok! Anzsival megéri elindulni?😊
Forza Italia
Semmi mutyizás nincs a dologba. Nem szokásom a csalás. 2.5 kértek nekem meg 1m volt azt ajánlottam õk meg elfogadták. Nem tom ezen mi olyan hihetetlen....

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

55-ért viszi a sziti, tedd ki annyiért
csak az a baj, hogy 60 milliót kérek érte, annyit meg nem sokan adnak, pedig akkor hoznám még Higuaint, vagy Agüerót, hogy teljes legyen az argentin csatársor 😄
helyes! <#nyes>
várjál, még tervben az is, hogy eladom Fabregast a picsába...
bazeg 😄
kezdtem egyet unalmamban az Arsenallal, leigazoltam a fél szbornaját 😄 kíváncsi vagyok, hogy mit tudok belõlük kihozni

Southampton - 2010/2011

A bajnoksággal maximálisan elégedett vagyok, egy pillanatig sem volt kérdés, hogy megnyerjük e. Kupákat illetõen már vegyes a véleményem, a Ligakupát és a JPT-t rendesen elkúrtuk, az FA-kupában viszont csak nem volt szerencsénk a sorsolással. A 17 éves Chamberalin elég jól csapatta, nem bántam meg, hogy alapemberként számítottam rá az egész szezonban, értékeihetz képest elég jól szórta a gólpasszokat.

Csapat:
http://noob.hu/2011/08/23/szentek_atigazolasok.PNG
http://noob.hu/2011/08/23/szentek_keret.PNG
http://noob.hu/2011/08/23/szentek_keret_stat.PNG

http://noob.hu/2011/08/23/chamberlain.PNG

Bajnokság:
http://noob.hu/2011/08/23/liga1_tabella.PNG
http://noob.hu/2011/08/23/liga1_tabella_stat.PNG
http://noob.hu/2011/08/23/liga1_meccsek1.PNG
http://noob.hu/2011/08/23/liga1_meccsek2.PNG

Kupák:
http://noob.hu/2011/08/23/fakupa_meccsek.PNG
http://noob.hu/2011/08/23/ligakupa_meccsek.PNG
http://noob.hu/2011/08/23/jpt_meccsek.PNG
lokika28
😊 értem én egy 4-2-3-1 et próbálgatok😊 eddig elégvolt demost nagyok ellen nemtom mivan:S és néha kicsik ellen is bukok:S és félek kirugnak:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

bakkerman
nagyok ellen nem megy nekem se,psv ellen most 1-1 lett,de egyébként lefociztak minket,örültem hogy lyuk van a seggemen. 4 védõ 1 szûrõ két belsõ középpályás 2 szélsõ támadó 1 csatár

lokika28
hali mijen taktikkal nyomod?? énis velük tolom elsõ évembe bajnoki cím összejött de másodikba 5. helyen sínylõdök és egyszerûen egyik nagyot se tudom megverni (arzenyál, mú, tottenham chelsea)

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

bakkerman
szerencsére nem törtek össze lelkileg,ligakupában 3-1 a blackburn ellen ugyanazzal a kezdõ tizeneggyel,elõre kell tekinteni

bakkerman
köszönöm a srácoknak ezt a gyönyörû meccset,90 perc felhõtlen öröm,minden másodpercét élveztem,még egyszer köszönöm.
Arsenal-Man City

bakkerman
erõsen csítcsapat,BL-ben rendre 4-8 között vannak,és nálam PL-t is nyertek már

Sziasztok! Arsenal jo a játékba?
Italiano
jó mondjuk ezekre nem figyeltem. de mondjuk annyiból részlet kérdés, hogy már volt zónavédekezésre is állítva.