Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emberfogással hogy lehet lesre játszani? a zónavédekezésnél pont az a lényeg, hogy vonalban mozog a védelem
gyors a tempó, az emberfogás meg nb1-be való
Italiano
Legnagyobb gond a kevés rúgott. Elég keveset szerzünk, annak is kis %-át tudatosan felépített támadásból. Maga a felállás legalább megfelelõ lehet?

Láma!
én általában majdnem mindent máshogy állítok mint ami nálad van.
stratégiát minden esetre vedd mezõnyfölényre és csak a kis csapatok ellen otthon ahol full favorit vagy, ott legyen támadó, sõt, én csak meccs közben szoktam átállítani ha csehül állunk.

mi az alapvetõ probléma? kevés rúgott vagy sok kapott gólt? mert az alapján akkor lenne még ötletem.

Italiano
Katasztrófálisan teljesít a csapat :S

vmi ötlet? :S

lippet
Féltávnál nem túl rózsás a helyzetünk. A félévben rengeteg sérüléssel küzködtünk, kulcsjátékosok dõltek ki 4-5 hetekre. A Porto elleni 5-0 zakón a negyed csapat az U18-ból állt ki...

-Bajnokság nagyon hajtós, szoros, itt még bármi lehet, ha elkerülnek a sérülések.
-BL csoportkörben csak a 3. hely lett meg, megelõzni csak a Partizan-t tudtuk. EL-ben vár a Palermo.
-Ligakupában a Manchester egy csúnya zakóval ejtett ki.
-FA kupában meg nem tudom kivel játszunk! xD

Januárban szerintem elhozom Adebayor-t, ha még adják, mert még Sturridge és Lukaku se egy profi.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Láma!
Milan Djuric a Feyenoordban játékosom, értékei alapján nem nagy ász, azonban az eddigi 4 szezonban mindig megrúgta a maga minimum 15 gólját, sõt egyszer majdnem gólkirály lett, 20 fölött termelve.

Italiano
Íme az igazolások. Ne tévesszen meg senkit, érdemes odafigyelni a dátumra 😄 Ennyi pénzem azért nem volt, de idevette a januári átigazolásaimat is.

KoniZTE!! Vargas-t és Gilardino-t milyen szerepkörben játszattad? 😊 Azt mondtad nálad vágták a gólokat de nálam nem akarják sehogy sem 😞

Hát asszem ez a nem semmi!!!!A Holland Kupa legjobb 4 csapata közt nincs nagyágyú!!!!

Esélyes vagyok,hogy megnyerjem a kupát,mert hazai pályán fogadom a Dordrecht csapatát!!!Bár lehetet volna jobb is a sorsolásom,de így sem szabad panaszkodnunk😊
Egész szépen sikerült a téli átigazolási idõszak,és a bajnokságban is ott vagyunk a középmezõny végén😄
grat mindenkinek!!!!
lippet
Nem lesz könnyû az év vége, mindenki 3-4 hétre bukfencezett ki, Sturridge 1 hét és játszhat.
Sami-t úgy vettem a szabadlistás igazolás idõszak utolsó pillanatában, mert már Torres-Lukaku sérült volt akkor is. Felépültek aztán újra lerúgták õket...

Mondjuk a Porto elleni BL meccsen nem tudom ki lesz a csatár.

[/url][/img]

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Zenszkij
Arra nem gondoltál, hogy talán másik patchel játszik?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DONGUBA
yay ha nem szoltal volna bele meg is haltal volna te.........

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Nem csalódtam sajnos, miután egy csomó játékosomnak lejárt a szerzõdése és elment(kutyaütõk voltak)illetve az edzõi stáb egy része is távozott, megkaptam az ez évre szóló píízt.Átcsoportosítva mindet, lesz 4 ezer fontos fizetési keretem igazolni.Az bizony szép lesz.Bogarászhatok fél napig azt hiszem, a csatárok meg jönnek kölcsönbe mert õk a legdrágábbak.
Reac, 2. szezon

Dobogós lett a csapat, a következõ évben az EL 3. selejtezõ kõréig jutott, a bajnokságban viszont gyengélkedett, én pedig lemondtam, majd a VVV-Venlo-hoz mentem

VVV-Venlo, 3. szezon
A csapat másodosztályú, cél a feljutás, pénz az nincs sok, 8 pont hátrány az elsõ helytõl, 17 forduló ment le,😄😄a Reacnál Mészõly lett az edzõ
bakkerman
Közben letoltam még két meccset,EL odavágó,Maritimo-City 1-1 City-Blackpool 4-0 balotelli kettõt puszilt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Roland10
elégedett lennél ha mindig ilyen gyengén játszana a csapat! 😄

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Láma!
nyögvenyelõs.... de megvan a 3 pont, ez a lényeg! <#idiota>

bakkerman
ELSÕ BAJNOKI

elég gyengén játszottunk,Sanchez valami förtelmes volt bemutatkozó meccsén...nem lesz ez így jó!

<#idiota>

tudja fene hogy azzal lehet e ilyet és hogyan, nem értek ezekhez, egyszer nem használtam még poénból sem
Roland10
Csak nem editor?? <#idiota><#ejnye1>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Az OPZ BEAM skint hogyan kell felrakni?

bakkerman
nageci itthon rohadok befele a 40 fokos szobában,kezdtem már egyet a Mubarak brigáddal 😄DDD csak három igazolást terveztem,egy balhátvédet(Balzaretti),egy szervezõ középpályást(Fabregas),és egy jobb szélsõt(A.Sanchez). Ezt a felállást gondoltam a szezonra,cél az EL gyõzelem,a bajnoki cím,és az FA kupa gyõzelem.
-------------------------HART---------------------------------
RICHARDS----K.TOURÉ----KOMPANY----BALZARETTI
-------------------------Y.TOURÉ----------------------------
-------------BARRY---------------------CESC------------------
ALEXIS-------------------------------------------------SILVA
-------------------------TEVEZ------------------------------------

Balzaretti 3 éves részletre jött 15,5-ért,Alexis 4 éves részletre jött 40-ért,Cesc 4 éves részletre jött 120-ért. Egyébként fantasztikus hogy mennyire elszabadulnak az árak ha a Cityvel vagyok,eredetileg Ashley Youngot akartam megvenni,de 40(!!!) alatt nem engedik,pedig eddig mindig megtudtam venni 20-25-ért is,akárkivel. Cesc-ért meg az arsenal kijelentette,hogy 230 alatt nem adják,mondtam nekik hogy itt a pöcsöm srácok,rögtön elfogadták a 120-at

kíváncsiságtól hajtva kezdtem is egyet a derby-vel hogy lecsekkoljam. ajánlottam egy millát, õk a 2,5-el válaszoltak. (már itt bukta a dolog.) aztán a poén kedvéért ajánlottam 2,4-et, erre azt sem fogadták el, a válasz ugyanúgy 2,5 volt...

tehát valami mutyizás van a dologban. <#banplz>
Gyilkos meccs volt.
Elõzõ meccsünket nyertem 3-2 re. Most két játékosom is megsérült..:S
Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

45 ezer nézõ elõtt a Wembleyben, egy remek szezon befejezése.Mondjuk arra nagyon kíváncsi vagyok , hogy mennyi pénzt kapok erõsítésre a negyed osztályban, mert az egész csapatot ki kellene cserélnem.

Kösz.

Forza Italia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Az OPZ BEAM skint merre találom?

Forza Italia
2.5 m volt de én csak 1m tudtam adni és elfogadták. Lansbury az arsenalnal van 😄 nálam 😄😄

áruld már el hogy vetted meg gómezt egy milláért ha 2,5-ért van átadón? lansbury meg tudtommal a norwich-nál van kölcsönben már alapból.
Forza Italia
Véget ért számunkra az átigazolási szezon 😄
Sikerült minden pénzt elkölteni. Az elején kapott 4.5m és az utána kikönyörgött többit is xd

bakkerman
na ez korrekt,ez jó

Forza Italia
nem akar jönni

lippet
Az csak egy barátságos meccs volt! 😄
Ehhez mit szólsz? Malouda már nincs, Juve 15m vitte!
-----------Cech----------

--Iva-Terry-Luiz-Ashley--

-------Mikel/Essien------

-----Lamps----Hazard-----

--Benayoun---------Mata--

---------Torres----------

Iva: oldalsó hátvéd, támadó
Terry: középhátvéd, védekezõ
Luiz: középhátvéd, védekezõ
Ashley: oldalsó hátvéd, támadó

Mikel/Essien: védekezõ középpályás, védekezõ

Lamps: középsõ középpályás, támogató
Hazard: kimondott irányító, támogató

Benayoun: szélsõ, támadó
Mata: szélsõ, támadó

Torres: kimondott támadó, támadó

Csapatinstrukciók szerinted mik legyenek?

kadlec mondjuk?
játékos keresésnél beállítod szûrõnek a szerzõdés státuszt
Krisz018
Sziasztok!!

Hogy tudom megkeresni azokat a játékosokat akiknek lejárt a szerzõdésük?

Rentería nálam nagyon bevállt személyes kedvencem.
Forza Italia
mondjatok léci nekem egy jó csatárt a Darbybe 😄

bakkerman
tehát essien szûrõ,lampard osztogató középpályás,hazard vagy mata irányít,két szélsõ benayoun-malouda belsõ támadó,õk befele húznak,helyükre felfut a bosingwa-cole kettõs,elõl befejezõnek torres

bakkerman
hazard jobbszélsõ WTF?? Mata balszélsõ WTF?? Mekekren kezdõ WTF??
szerintem:
bosingwa-luiz-terry-cole
----------essien-------------
-------hazard(mata)---lampard
benayoun------------------------malouda
-------------torres-------------------

Az OPZ BEAM módot merre találom?

Lampard miért nem jó?
lippet
Üdv Urak!

Kezdtem egy karriert a Chelsea-vel, július végén így néz ki a csapatom:

Szerintetek ez a felállás még egy jó irányító középpel jó lenne?

Szerintetek megvegyem ebbe a keretbe ilyen potom összegért? 😊

Még valami jó irányító közép kellene, tapasztalt, elismert játékosra lenne szükségem. Tudtok valakit ajánlani?
Sneijdert nézegettem, elõször 30+Anelka+Maloud ajánlat jó is volt, csak Maloudának nem tetszett az Inter által ajánlott fizetés, így bukott az üzlet. Most már 60 misi alatt nem adják a hollandot, annyi pénzt meg nem szánok rá...

nekem még nem volt ilyen
Üdv.Leszedtem egy bajnoksághoz csapat logókat, csak az a baj hogy valami xml cucc.
Hová kell bemásolni?

bakkerman
nálam a loki nagyon sokszor kapja ugyanazokat a BL ellenfeleket,ezért jópárszor eljutnak minimum az EL csoportkörig,ez azért picit irreális

Láma!
kérdés srácok:
havernak és nekem is feltûnt hogy a gép sorsolásokkor (nemzetközi kupa csoportkörök után pl.) évrõl évre ugyanazokat a csapatokat adja. nekem a hazai kupában is, mert az én ilyen állandó ellenfelem az Ajax, havernak meg a City és a Lyon.
persze nem elõdöntõre gondolok amikor már nagy az esélye ennek hanem még 16, vagy 8 között...

másnál is elõfordul ez?

Espanyol új tulajdonos bácsija ahogy látom sok pénzt hozott...