Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stratégiát minden esetre vedd mezõnyfölényre és csak a kis csapatok ellen otthon ahol full favorit vagy, ott legyen támadó, sõt, én csak meccs közben szoktam átállítani ha csehül állunk.
mi az alapvetõ probléma? kevés rúgott vagy sok kapott gólt? mert az alapján akkor lenne még ötletem.
-Bajnokság nagyon hajtós, szoros, itt még bármi lehet, ha elkerülnek a sérülések.
-BL csoportkörben csak a 3. hely lett meg, megelõzni csak a Partizan-t tudtuk. EL-ben vár a Palermo.
-Ligakupában a Manchester egy csúnya zakóval ejtett ki.
-FA kupában meg nem tudom kivel játszunk! xD
Januárban szerintem elhozom Adebayor-t, ha még adják, mert még Sturridge és Lukaku se egy profi.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
KoniZTE!! Vargas-t és Gilardino-t milyen szerepkörben játszattad? 😊 Azt mondtad nálad vágták a gólokat de nálam nem akarják sehogy sem 😞
Esélyes vagyok,hogy megnyerjem a kupát,mert hazai pályán fogadom a Dordrecht csapatát!!!Bár lehetet volna jobb is a sorsolásom,de így sem szabad panaszkodnunk😊
Egész szépen sikerült a téli átigazolási idõszak,és a bajnokságban is ott vagyunk a középmezõny végén😄
grat mindenkinek!!!!
Sami-t úgy vettem a szabadlistás igazolás idõszak utolsó pillanatában, mert már Torres-Lukaku sérült volt akkor is. Felépültek aztán újra lerúgták õket...
Mondjuk a Porto elleni BL meccsen nem tudom ki lesz a csatár.
[/url][/img]
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Dobogós lett a csapat, a következõ évben az EL 3. selejtezõ kõréig jutott, a bajnokságban viszont gyengélkedett, én pedig lemondtam, majd a VVV-Venlo-hoz mentem
VVV-Venlo, 3. szezon
A csapat másodosztályú, cél a feljutás, pénz az nincs sok, 8 pont hátrány az elsõ helytõl, 17 forduló ment le,😄😄a Reacnál Mészõly lett az edzõ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
elég gyengén játszottunk,Sanchez valami förtelmes volt bemutatkozó meccsén...nem lesz ez így jó!
<#idiota>#idiota>
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
-------------------------HART---------------------------------
RICHARDS----K.TOURÉ----KOMPANY----BALZARETTI
-------------------------Y.TOURÉ----------------------------
-------------BARRY---------------------CESC------------------
ALEXIS-------------------------------------------------SILVA
-------------------------TEVEZ------------------------------------
Balzaretti 3 éves részletre jött 15,5-ért,Alexis 4 éves részletre jött 40-ért,Cesc 4 éves részletre jött 120-ért. Egyébként fantasztikus hogy mennyire elszabadulnak az árak ha a Cityvel vagyok,eredetileg Ashley Youngot akartam megvenni,de 40(!!!) alatt nem engedik,pedig eddig mindig megtudtam venni 20-25-ért is,akárkivel. Cesc-ért meg az arsenal kijelentette,hogy 230 alatt nem adják,mondtam nekik hogy itt a pöcsöm srácok,rögtön elfogadták a 120-at
tehát valami mutyizás van a dologban. <#banplz>#banplz>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Sikerült minden pénzt elkölteni. Az elején kapott 4.5m és az utána kikönyörgött többit is xd

Ehhez mit szólsz? Malouda már nincs, Juve 15m vitte!
-----------Cech----------
--Iva-Terry-Luiz-Ashley--
-------Mikel/Essien------
-----Lamps----Hazard-----
--Benayoun---------Mata--
---------Torres----------
Iva: oldalsó hátvéd, támadó
Terry: középhátvéd, védekezõ
Luiz: középhátvéd, védekezõ
Ashley: oldalsó hátvéd, támadó
Mikel/Essien: védekezõ középpályás, védekezõ
Lamps: középsõ középpályás, támogató
Hazard: kimondott irányító, támogató
Benayoun: szélsõ, támadó
Mata: szélsõ, támadó
Torres: kimondott támadó, támadó
Csapatinstrukciók szerinted mik legyenek?
szerintem:
bosingwa-luiz-terry-cole
----------essien-------------
-------hazard(mata)---lampard
benayoun------------------------malouda
-------------torres-------------------
Kezdtem egy karriert a Chelsea-vel, július végén így néz ki a csapatom:
Szerintetek ez a felállás még egy jó irányító középpel jó lenne?
Szerintetek megvegyem ebbe a keretbe ilyen potom összegért? 😊
Még valami jó irányító közép kellene, tapasztalt, elismert játékosra lenne szükségem. Tudtok valakit ajánlani?
Sneijdert nézegettem, elõször 30+Anelka+Maloud ajánlat jó is volt, csak Maloudának nem tetszett az Inter által ajánlott fizetés, így bukott az üzlet. Most már 60 misi alatt nem adják a hollandot, annyi pénzt meg nem szánok rá...
Hová kell bemásolni?
havernak és nekem is feltûnt hogy a gép sorsolásokkor (nemzetközi kupa csoportkörök után pl.) évrõl évre ugyanazokat a csapatokat adja. nekem a hazai kupában is, mert az én ilyen állandó ellenfelem az Ajax, havernak meg a City és a Lyon.
persze nem elõdöntõre gondolok amikor már nagy az esélye ennek hanem még 16, vagy 8 között...
másnál is elõfordul ez?