A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én azért a bajnokságokat nem keverném ide. Izlandi másodosztály is megvan csinálva, mégse hiszem, hogy azért, mert jók az eladási mutatók. Ezért is népszerű a játék, mert nem csak a 4 nagy liga van beletéve, hanem rengeteg választási lehetőséged van.
Én is tudok angolul, és rengeteget tanultam a játék által is, ezért van, hogy néha nem értem az emberek fröcsögését. Nyilvánvaló, hogy a mai világban szinte alapkövetelmény az angol nyelv ismerete.
Én azt sehol nem írtam, hogy mindenki megvenné a játékot ha alapból lenne benne magyar nyelv, de ha úgy követnéd a magyar fórumokat évek óta, ahogy én, akkor látnád, hogy rengetegen áldoznának 10k forintot ha ez így lenne. Nem kell megvenni, én nem is mondtam, hogy balfasz aki nem veszi meg.
A véleményedet is nyugodtan leírhatod, de azért ezt a lenéző stílust tartsd meg magadnak. Nem gondolom, hogy probléma lenne ha megpróbálnék egyezkedni, terveket vázolni az SI-nek. Meglehet, hogy nem lesz semmi az egészből, meglehet, hogy meg sem hallgatnak komolyabban, de ha nem is próbálkozunk, akkor tuti, hogy nem lesz előrelépés.
Tipikus magyar mentalitás amúgy, hogy ha valaki új ötlettel jön elő, megpróbál valamit csinálni, akkor jönnek az általad leírtakhoz hasonló vélemények. :)
Szycsu: az nem taktika, csak felállás. Attól, hogy én ezt beállítom, nem fog brillírozni a csapat. Fontos a felállás is, de sokkal fontosabb és nagyobb jelentőségű a csapat és egyéni instrukció.