Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

kiscsávó jól tolja U19 csapatomban, úgy 1-2 év múlva felhozom a nagycsapatba.. jó lesz cserének 😄 vagy eladom 20-30 milla körül :p

inter94
Izgalmas bajnokság,kevésbé izgalmas meccs 😄...de inter meccs miatt izgulhattam...egyébként Chievoval ikszeltek :$
Catania-Napoli

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
és tényleg pippanthatod, egész nyugodtan. a mentéseim 85%-ában átadón voltak õk, semmi meglepõ nincs benne. a tottenhamtõl nem nehéz igazolni.

ja és 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Eddigi meccsek(javítva)
Rossz képet töltöttem föl az elõbb.

Am Karesz.. rossz értelembe vagy jó?😄
baszki milyen csapat :|
Kezdheted 😄D
DONGUBA
Hallod ezt nekem ne dumald be hogy mindharom tottenham jatekos atadon volt mert lepippantom magam😄DDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Vége a nyári átigazolási idõszaknak...Hogy elégedett vagyok-e? Fogjuk rá! Hibáztam egykettõt!
Játékos mozgások

Az eddigi meccsek. Mint láthatjátok bejutottunk az EL-be egy elég tartalékos csapattal. Akit kiemelnék az Giovanni Dos Santos.
Italiano
KuniZTE!
Te milyen felállásban toltad, és milyen szerepkörben játszattad Vargast + Gilardinot. Azt mondtad nálad nagyon vágták a gólokat, de nálam nem annyira akarják.

nagyon örülök, hogy aktív a topik, de továbbra is figyelembe kellene venni, hogy ez nem chat, hanem fórum
Sikeresen elcsesztem a csapatot valszeg:s
Fisicofan
Ez egészen hihetetlen, majdnem 3 hónapig veretlenül csináljuk az idényt, erre beszállunk a Ligakupába, és a Sochaux 3-2-vel kiüt... A következõ meccsen már megint rangadót nyerünk. Remélem legalább majd a Francia Kupában sikerül menetelni, vége lehetne ennek a hazai kupa-iszonynak

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Hambuurg,Auxerre,Ekranas(litván csapat) van a csoportomban. Tovább lehet jutni!
Bejutottunk EL-be elég tartalékos csapattal is!! Yeah
Csak kölcsönbe jött 😊
DONGUBA
hulye kerdes.............VEDD MEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kranjcar-t feltették Átadó listára... Elhozzam kölcsönbe 1,1 millió és 50% fizetésért vagy megvegyem 4,5 millióért? Szerintetek?
tuti, hogy a meccskommentárt baszta el
Huni92
elsõ körben írd le a problémádat normálisan, mert így lófaszt sem értek belõle.
magyarításod van?

Mit csináljak ha amikor elkezddõdne a mecs kihoz ilyen"(taken meg lines szõveget)és és kiteszi ablakba és nem lehet semmiot csinálni vele..ujratettem már... pedig elõtte jó volt....
zavbal
õt meg nem találom a mentésemben de kösz a tippeket
zavbal
kölcsönben az Aston Villánál van így max egy év múlva tudna csatlakozni. Mindegy bepróbálkozom Axel Witselnél. Õ még sose volt játékosom
pavel nekhaychik
fiatal, kb 1.2 millioért el lehet hozni és a következõ évben akár a tíszereséért is el tudod adni
nálam mindiog beválik

WuFraZselic
Kyle Walker? én 5 milláért hoztam el Tottenhambõl, elég jól teljesít, nálam jobbszélsõ, de elég sok poszton bevethetõ

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

zavbal
kösz de a legfontosabbat nem írtam: a csapatom a Toulouse és sok pénzem nincs.Ezért inkább olyan kellene aki már valakinél vmi kisebb csapatba bevált. De azért kösz mégegyszer
Na csak megoldottam😊 legalábbis ugynézki 😄 Le kellett rakni ablak módba és vissza ha valakinek lenne ilyen problémája😊
Cazorla?
zavbal
vki tudna nekem egy jó európai jobb oldali kp-t ajánlani? Ninist akartam de nem akar tárgyalni velem amúgy a játék kicseszése hogy két kiszemeltemmel megegyeztem mindenben majd kaptam az üzit hogy nincs szívük elhagyni jelenlegi együttesüket majd egy napra rá az egyik a Newcastlehoz a másik a Racinghoz írt alá
Az magyarul melyik?:$
zorrobomber
1 lehetséges megoldás:
preferences -> processing fixtures-t állítsd slowest-re
amúgy meg gugli

Örök hálám!
Forza Italia
CTRL+S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

HELP ME! ALT+mit kell megnyomni a mentéshez??? nemtudok rámenni a mentésre o.O
szerintem a skin szar, az eredetinél nincs ilyen probléma
Forza Italia
sztem a Derby is az 😄😄 de a kínaiak 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

miért? azt mondtad kihívás kell 😄DDD

shevy
ha nem teljes képernyõn játszok, hanem ablakban (max méretû ablak) akkor több skinnél is észrevettem, hogy lemaradnak dolgok a képernyõrõl
ez ellen nem lehet valamit tenni?

Forza Italia
kínaikat hanyagoljuk 😄😄

Hát nem😄
David Villa, 42 gól... nem gyenge azért

kezdj valami kínai kiscsapattal

Getafe 2010/2011 , 1.Szezon:
A vezetõségnek azt ígértem hogy a középmezõnybe végzek, ennek megfelelõen erõsítettem meg a csapatot: Játékosmozgások
Keret Keret2
Ezzel a taktikával küldtem fel õket a meccsekre... A kezdõ 11 változott nem ez volt! Taktika
A végén a 10.hely sikerült amivel nem vagyok teljes mértékben elégedett mert lehetett volna jobb is ha a végét nem csesszük el ennyire, azért sikerült az EL mivel a Spanyol Kupába döntõbe jutottunk ahol a Real Madrid gárdájával mérköztünk meg , igaz 5-2 re kikaptunk de elégedett voltam. Tabella
Egy kis Játékos statisztika.
Év közben érkezett új tulaj , remélem rendesen megtöm pénzzel nyárra hogy megerõsíthessem a csapatot. Cél jövõre egy jó EL szereplés és olyan helyezést elérni amivel tudunk indulni BL-be. Köszi hogy elolvastad!
Ha kell valamirõl kép szívesen teszek föl!
Forza Italia
Nos megvan a csapatom. Sztem a kihívás megvan azért 😄😄

Italiano
Köszi szépen KoniZTE 😊 Remélem, minél tovább jutok. Sajnos eddig tervezett igazolásaim nem jöttek össze (Macheda, Acquafesca, Palochi közül 1et akartam mindenképp), de sikerült egy igen drága igazolás G. Rossi személyében. Én a gólszerzéssel hadilábon álltam, de remélem most jönni fognak a gólok.
Azt meg sajnálom, hogy nálad a fiúk kieresztettek a végére.
Hamarosan szeptember és érkezek a teljes átigazolás listával 😊

Forza Italia
pl??? 😄

Kezdj valami csõdközeli csapattal😄😄
Forza Italia
na gyerekek rájöttem h a nagy csapat nem nekem való. (manchester united). Nincs kihívás én pedig azt szeretem. Tippek h kivel kezdjek??? Amúgy nagyban gondolkodok a Halival 😄

WuFraZselic
asszem te kérdezted 4-5 napja, hogy ki lenne megfelelõ igazolás csatárként, nem túl drágán (lehet tévedek)

nem tudom megoldódott e a gond, de a Malagás Salomón Rondónt ajánlom! 😊 4-2-3-1ben játszom a Malagával, 1. idényben 34 meccs 29 gól, 2. idény 35 meccs 30 gól, az értéke még mindig 7.5millió, pedig nagyon jó fizikai adottságai vannak

hála neki, elsõ idényben 5. lettem, a következõ szezoenban egy EL döntõig sikerült menni, és 2. helyen zártam a bajnokságban, azonos pontszámmal a Barcával. most már kimutatta végre a foga fehérjét az arab tulaj, 45 millió állt rendelkezésemre a 3. szezon elején, így Fernando, Hulk és Paulo Henriquevel (Santos) egészült ki a csapat, Viviano, Giovinco és Aquafresca pedig ingyen érkezett. a rutinos Lugano-Juhász páros pedig remekel már 2 éve 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio