Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Catania-Napoli
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
ja és 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Játékos mozgások
Az eddigi meccsek. Mint láthatjátok bejutottunk az EL-be egy elég tartalékos csapattal. Akit kiemelnék az Giovanni Dos Santos.
Te milyen felállásban toltad, és milyen szerepkörben játszattad Vargast + Gilardinot. Azt mondtad nálad nagyon vágták a gólokat, de nálam nem annyira akarják.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
magyarításod van?
fiatal, kb 1.2 millioért el lehet hozni és a következõ évben akár a tíszereséért is el tudod adni
nálam mindiog beválik
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
preferences -> processing fixtures-t állítsd slowest-re
amúgy meg gugli
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ez ellen nem lehet valamit tenni?
A vezetõségnek azt ígértem hogy a középmezõnybe végzek, ennek megfelelõen erõsítettem meg a csapatot: Játékosmozgások
Keret Keret2
Ezzel a taktikával küldtem fel õket a meccsekre... A kezdõ 11 változott nem ez volt! Taktika
A végén a 10.hely sikerült amivel nem vagyok teljes mértékben elégedett mert lehetett volna jobb is ha a végét nem csesszük el ennyire, azért sikerült az EL mivel a Spanyol Kupába döntõbe jutottunk ahol a Real Madrid gárdájával mérköztünk meg , igaz 5-2 re kikaptunk de elégedett voltam. Tabella
Egy kis Játékos statisztika.
Év közben érkezett új tulaj , remélem rendesen megtöm pénzzel nyárra hogy megerõsíthessem a csapatot. Cél jövõre egy jó EL szereplés és olyan helyezést elérni amivel tudunk indulni BL-be. Köszi hogy elolvastad!
Ha kell valamirõl kép szívesen teszek föl!

Azt meg sajnálom, hogy nálad a fiúk kieresztettek a végére.
Hamarosan szeptember és érkezek a teljes átigazolás listával 😊
nem tudom megoldódott e a gond, de a Malagás Salomón Rondónt ajánlom! 😊 4-2-3-1ben játszom a Malagával, 1. idényben 34 meccs 29 gól, 2. idény 35 meccs 30 gól, az értéke még mindig 7.5millió, pedig nagyon jó fizikai adottságai vannak
hála neki, elsõ idényben 5. lettem, a következõ szezoenban egy EL döntõig sikerült menni, és 2. helyen zártam a bajnokságban, azonos pontszámmal a Barcával. most már kimutatta végre a foga fehérjét az arab tulaj, 45 millió állt rendelkezésemre a 3. szezon elején, így Fernando, Hulk és Paulo Henriquevel (Santos) egészült ki a csapat, Viviano, Giovinco és Aquafresca pedig ingyen érkezett. a rutinos Lugano-Juhász páros pedig remekel már 2 éve 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio