A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
LOSC Lille Métropole 2011/2012
(Football Manager 2011)
A tavalyi 2. hely után (ahol a bajnokságot az utolsó fordulóban buktuk el) idén úgy gondoltam, illene előrébb lépni és ez csak egyet jelenthetett: a bajnoki cím megszerzését.
A vezetőségtől kaptam bőségesen pénzt új játékosok szerzésére: Átigazolások
A kevés érkező szinte mindegyike be tudott épülne teljes mértékben a csapatba: Keret
Mivel tavaly a 2. helyet szereztük meg, így automatikusan a BL-főtáblán találtuk magunkat, ahol az Inter, Shakhtar, Steaua tríón kellett (volna) túllépnünk, hogy az egyenes kieséses szakaszig eljussunk: BL-meccsek Ezt a Steaua ellen "elszenvedett" döntetlen miatt azonban nem tudtuk végrehajtani, így jöhetett az EL, ahol a tavalyi elödőntös szereplésünket.....
....EL-meccsek nem sikerült megismételni sem, nemhogy túlszárnyalni..
Kupákból idén is hamar kiestünk, bár, mindkettőben 1-1 kört sikeresen teljesítettünk.
És jöjjön az idei év legnagyobb feladata, a bajnokság!
Meccsek 1/Meccsek 2
Döcögősen indult a bajnokság, egész sokáig reménytelennek tűnt helyzetünk, de a tevasz valami elképesztően jól sikerült
Ennek köszönhetően megnyertük a bajnokságot és mi ülhettünk fel a Ligue 1 trónjára.
Az egész csapat jól teljesített, Moussa Sow gólkirály lett, de a 9 meccs alatt 14 gólt lövő Gervinho sem panaszkodhat (Év végén a CSKA el is vitte....)
Sikeresnek mondhatom ezt az évet, hiszen megnyertem első trófeámat a Lille kispadján ülve. Következő évre (amit már el is kezdtem) természetesen a címvédést tűztem ki célul és a Bajnokok Ligájában túl szeretnék jutni a csoportkörön.