A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
röviden összegezném a "vándor"karrierem eddigi állomásait.
az első négy évet a Bayernnél húztam le. 3 bajnoki cím, 1-1 BL és EL cím, ESZ és VK győzelem, valamint voltam DFB győztes, de fejből nem tudom megmondani hogy hányszor. egy évvel a szerződés lejárta előtt lemondtam, új kihívásra volt szükségem.
pár nap múlva már az Inter csapatát egyengettem. 5 év után nyertünk újra bajnokságot, 4 év után kupát. a BL-ből épp a Bayern vert ki a legjobb 16 között (meg is nyerték később). úgy terveztem, hogy két évet lehúzok a Seria A-ban, aztán tovább. nem jött össze ez az elképzelésem, mert a Madridnál a 2016 júliusában váratlanul lemondott az addigi edző és engem kértek fel. sokáig nem is gondolkodtam, elfogadtam az ajánlatukat (2 éves szerződé keretében). az első évben simán bajnok lettem (21p előnnyel), most 8 forduló után vezetek 1 ponttal. a Barcát rendre lealázzuk (5-0, 5-0, 2-0), nem egy nagy kihívás a Madrid. a BL-ben a döntőt buktuk el, de a CDR-t behúztuk. ezt az idényt még letolom velük aztán valami nagyobb kihívást keresek egy kevésbé nívós bajnokságban (holland, francia másod6harmadosztály, esetleg Tatabánya :D). ha kell kép, vagy valami, csak sikítsatok.