Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na most nekem is bejött de Te amikor kiadta azokat a fájlokat h örmény ligaz meg ilyenek ott csak a Magyart jelölted?? mer nekem 26fájl van ott de ha az összes elött pipa van akkor vmi hibát ir ki amire az van irva h vmi logged compatbily...?!😞
Köszi akkor megnézem!
letöltöttem a ligaaktiválókat is amikor a magyarosítást leszedtem, úgy emlékszem így vannak együtt a magyarosítással.Játék indításakor amikor választottam a ligákat, aktiváltam a magyar NB3-at és így belekerült. Így kezdtem a Gyöngyössel!
Tehát a lényegi válasz a kérdésedre: szerintem a magyarosítással együtt keresd

hát de én kezdõ vagyok ám 😊 Amúgy Te az NB3-at hogyan tetted bele a játékba?? Honnan kell letölteni megtudod mondani?
nem lehetetlen felkerülni velük az NB1-be! :-) Ha nekem anno a Gyöngyössel sikerült NB3-ból... NB1-ig menni :-)

hát igen. de szerintem nem tudtam volna feljutni velük nb1-ben...majd legközelebb egy probát megér 😄
bakkerman
hát mindkettõ jóval nagyobb kihívás mint a bari 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

egyébként a barin kivül még a békéscsabán illetve a veszprémen gondolkodtam hogy elindulok velük...nemtudom az mekkora kihivást jelentett volna
most játszottam le elsõ barátságos meccsemet 2-1-re vertem a Köln-t aminek örülök mert szerintem a Köln nagyobb csapat mint mi 😄
én pont tegnap gondolkoztam rajtuk, de maradtam a Sampnál
ez nem hangzik rosszul 😄 asszem bele is vágok 😄 Köszi
bakkerman
õsszel átveszi a csapatot egy új tulajdonos,télen már be is tudsz vásárolni,2-3 év alatt EL csoportkör cél lehet

Üdv. Barival valaki már kezdett?? Esetleg ha igen akkor egy beszámolot vagy vmi fontosabbat irna róluk? Ezt nagyon megköszönném!
bakkerman
gyanús volt a feje nekem eddig is,olyan markáns ruszki arca van

Huni92
gondoltam, hogy ilyesmi van a háttérben, mivel orosz klubnál még nem játszott.

nekem egyszer még évekkel ezelõtt a valencia adott valami 85 milliót, a brazil ronaldóért, elõször 50-et kínáltak, mondtam nekik legyen 85, õk meg visszaüzentek, hogy legyen...
Beck azért, mert szentpéterváron született és valami 1-2 éves volt, mikor némethonba költöztek
nekem itt Manchester Citynél mindenkit kétszeres áron sikerül csak megszerezni... nem is vettem nagyon embereket... de Agueroért kicsengettem65Mt és termeli is a gólokat.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Huni92
csak azok akiknek van orosz papírjuk. néhány ukrán, fehérorosz például rendelkezik ilyennel, de elvétve lehet találni más nemzetiségûeket is, példának okáért a német beck.

Hegeace
csak az oroszok jók "szovjet"-ek nem? csak azért mert azt hiszem az ukránoknál az utódállamokból jövõk is jók 😊

Heló szia remélem hogy vagy

Huni92
óóó te szegény 😞

jött nelson rivas ingyen, plusz stefan savic fog jönni a citybõl, egyelõre kölcsönbe.

Mor3llo
cukrosbácsi elnõkkel könnyû ám...
bezzeg mi, napról napra a megélhetésért küzdünk<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Ismétlés a tudás kurvanyja: alázom ugye a West Hamet 5-0-ra, majd ugyanúgy fogadom a Birminghamet, és játszok velük egy csodaszép 1-1-et, úgy, hogy közük nem volt a meccshez😊
Távolodik a bajnoki cím, habár féltávnál vagyunk, 3 ponttal megy a Mennyu, és 2 meccsel kevesebbet játszott...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Féltávnál a bajnokság.
Meggyõzõ a teljesítményünk, napokon belül érkezik a három új szerzemény is, tehát erõsödünk.

Ez nálam a salzburgnál volt, én se értettem hogy hogy a náthás faszba lehet kikapni 4-0ra kikapni a tökutolsó Kapfenbergtõl, majd 3-0ra megpicsázni a Panathinaikoszt, bár utóbbi nem volt ellenemre. 😄

Holnap végre talán már tétmeccset is tudok játszani a Dinamo Minszk-el, de egyszerûen olyan kevés az épkézláb játékos, hogy ma is 3 óra játékból 2,5 a játékospiac nézésével telt el. De már hálistennek kezdenek kialakulni a dolgok.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

hi
ekkora átigazolást se láttam még géptõl<#idiota>
Huni92
Fisicofan
Ezt nem akarom elhinni, az a csapat, aki hétközben idegenben 2-1-re veri az Arsenalt, az hétvégén hogy a kib*szott rohadt k*rva életbe nem bír egy szájbavert gólt begyötörni az utolsó elõttinek a bajnokságban?... Elúszni látszik így a bajnoki cím, 7 ponttal megy a Lyon, igaz még van 14 forduló, de nem úgy tûnik hogy behozhatjuk õket

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Huni92
14 meccs, 3 gól, 2 assziszt, 7,27.

Mor3llo
Hát igen, ott fordult meg a meccs...😄
Zsuzsika hogy teljesít nálad?

Huni92
úgy könnyû, ha kiállítanak valakit az ellenféltõl <#nyes>

Mor3llo
Nohát...gondoltam az Everton meccs után, miért ne raknám be egybõl a kezdõbe Carlinhost, Tevez úgyis sérült. Erre most lehoz egy ilyen meccset 😄

Huni92
anyukovért 28 millió az a pénz, amit elfogadnak, annál kevesebbet nem. ér vagy 3 milliót õ is 😄

30-ba akciósan megszámithatnák neked, meg anyukov még vagy 15
Huni92
ketten egyébként 5 milliót érnek összesen. a vezetõség viszont leigazolta nekem ignashevichet 6,5 millióért, augusztusban jön majd, ahogy parshivlyuk is, meg vágner szerelem, 7,5 ill. 11,5 millióért.

Huni92
a berezutskiy tesókért összesen 50 milliót kér a cszka. asszem felejtõs.

zyndar
50 felett, mondom én <#idiota>
Btw ha az nem bug, akkor mi? <#whatever>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
egész pontosan 102 gólt a legjobb szezonjában xD

Italiano
Szép jó estét mindenkinek 😊
Látom van itt mindenkinek dögivel szép eredménye (jóó pár oldalt vissza olvastam). Elõször is ezekhez gratulálok!! 😉
Na pont ti vagytok azok akiktõl egy ilyen "kezdõ csomag"-ot szeretnék kérni 😄
Elolvastam pár okosságot, ám nekem kéne egy olyan átfogó általános pack, amivel eltudnék indulni. Mostanság igencsak sokat küszködök. Bárhová igazolhatok, mégsem megy sehol sem a játék. Legfõbb gondom vszeg, hogy nem tudok részletesen (és azokat megfelelõen) beállítani.
Gondolok itt olyanokra, hogy az egyes felállásokhoz (szélsõkkel felállva, vagy azok nélkül) milyen felfogások, passz stílus, egyéni szerepkörök illik a legjobban.
Alacsonyabb osztályú kiscsapatokhoz vagy épp elsõ osztályú középcsapatokhoz milyen játék illik.

1 szó mint 100. Bármiféle kisebb áttekintést, 1-2 jó ötletet szívesen fogadnék 😊

ui.: Igazából kb. 8-9 éve nyomom ezekkel a manager játékokkal, szval igyekszem megérteni amiket majd írtok 😄

zyndar
Emlékszek, valami 50 gól felett termelt nálad a Sóbis gyerek. Ámbár nem olyan jók az értékei, mint voltak.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
az a terv. most jönne a két berezutskyi, hoznám is.
na meg vágner szerelem is jönne, neki is vannak orosz papírjai.

sóbis, luvja <#szeret>

zyndar
Vegyél oroszokat

Igazolások 4. szezonra és a keret:

KERET

Kicsit kevés a spanyol, Soldadot tudtam volna hozni, de nem fogok 90 ezer eurót fizetni neki hetente. A másik 2 madridi csapatból meg képtelenség igazolnom.

de akkor is nevetséges árak ezek 16-17 éves emberekért 😄

<#banplz>
Huni92
ahogy nálam is, újabb 11 milliót adott az elnökbácsi 😄

Huni92
na igen, a pénz az komoly probléma manchester világoskék részén <#idiota>

wow, elég nagy szarban hagytam a Man. City-t, 4 angol játékosom van, a többinek köze nincs Angliához... most elkezdtem bevásárolni angol tehetségekbõl, de horribilis összegekért jönnek csak (20-30 millió...)

Huni92
persze, beck a juventusba ment, sok esély nem volt az idejövetelére igazából.

Huni92
a karrier legelején velük kezdtem a scoutolást, akkor még jöttek volna, de mire megegyeztem a vételárakról, már nem akartak jönni.

jaaa, azt nem tudtam