Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát a lényegi válasz a kérdésedre: szerintem a magyarosítással együtt keresd
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.
Heló szia remélem hogy vagy
jött nelson rivas ingyen, plusz stefan savic fog jönni a citybõl, egyelõre kölcsönbe.
bezzeg mi, napról napra a megélhetésért küzdünk<#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Távolodik a bajnoki cím, habár féltávnál vagyunk, 3 ponttal megy a Mennyu, és 2 meccsel kevesebbet játszott...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Meggyõzõ a teljesítményünk, napokon belül érkezik a három új szerzemény is, tehát erõsödünk.
Holnap végre talán már tétmeccset is tudok játszani a Dinamo Minszk-el, de egyszerûen olyan kevés az épkézláb játékos, hogy ma is 3 óra játékból 2,5 a játékospiac nézésével telt el. De már hálistennek kezdenek kialakulni a dolgok.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ekkora átigazolást se láttam még géptõl<#idiota>#idiota>
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Zsuzsika hogy teljesít nálad?

Btw ha az nem bug, akkor mi? <#whatever>#whatever>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Látom van itt mindenkinek dögivel szép eredménye (jóó pár oldalt vissza olvastam). Elõször is ezekhez gratulálok!! 😉
Na pont ti vagytok azok akiktõl egy ilyen "kezdõ csomag"-ot szeretnék kérni 😄
Elolvastam pár okosságot, ám nekem kéne egy olyan átfogó általános pack, amivel eltudnék indulni. Mostanság igencsak sokat küszködök. Bárhová igazolhatok, mégsem megy sehol sem a játék. Legfõbb gondom vszeg, hogy nem tudok részletesen (és azokat megfelelõen) beállítani.
Gondolok itt olyanokra, hogy az egyes felállásokhoz (szélsõkkel felállva, vagy azok nélkül) milyen felfogások, passz stílus, egyéni szerepkörök illik a legjobban.
Alacsonyabb osztályú kiscsapatokhoz vagy épp elsõ osztályú középcsapatokhoz milyen játék illik.
1 szó mint 100. Bármiféle kisebb áttekintést, 1-2 jó ötletet szívesen fogadnék 😊
ui.: Igazából kb. 8-9 éve nyomom ezekkel a manager játékokkal, szval igyekszem megérteni amiket majd írtok 😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
na meg vágner szerelem is jönne, neki is vannak orosz papírjai.
sóbis, luvja <#szeret>#szeret>
Igazolások 4. szezonra és a keret:
KERET
Kicsit kevés a spanyol, Soldadot tudtam volna hozni, de nem fogok 90 ezer eurót fizetni neki hetente. A másik 2 madridi csapatból meg képtelenség igazolnom.