A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #8079 Sziasztok!
Grat mindenkinek, főleg akinek megy ez a játék. Nekem egyszerűen nem megy. Próbálkoztam B ligásokkal (wolverhampton, celta vigo), erős csapatokkal (Roma, Pool, Valencia, Arsenal, Milan) de egyszerűen nem megy. Van pár jó meccsem, aztán becsúszik egy vereség, és onnantól kezdbe nincs megállás a lejtőn. Csak egy példa, Romával 5 győzelem, 1 döntetlennel indultam, aztán Milan megvert 2-0-ra (lehetett volna fordítva is, de idegenben játszottam, semmi bajom nem volt, hogy kikaptam), aztán Barca 4-0-ra (kiállították 2 játékosom az 50. percig, plusz 11-est rúgott, de ez is rendben volt, nem idegesített), aztán otthon Atalanta ellen 0-0 (ilyenkor ez a szokásos eredmény, vagy 20-szor találtam el a kaput), ezek után még nyertem egy meccset, aztán már csak döntetlen, vagy bukta. Közben teljesen érthetetlen módon idegenben 6-0-ra vertem a werdert, majd utána kikaptam 3-2-re a tök utolsó Torinotól, úgy, hogy kétszer vezettem, és a 93. percben kaptam a harmadikat. Siena ellen végig támadta, persze egyetlen támadásukat góllal fejezték be, stb. Kicsit meggyengültek az idegeim az elmúlt fél évben, nem tudom, mit lehetne tenni ezek ellen. A legújabb Patch milyen? játszhatóbb a játék? Egy pozitívum azért akad, nemrég valaki beírt egy szögletvariációt (nem emlékszem a nevére sajnos), és egész jól működik, több gólt lövök szögletből mint idáig. Egy kis siekrélmény miatt Chelsea-vel kezdtem, jobbra leigazoltam Clercet (francia vok, így megpróbálok franciákat igazolni), Man U-t Charity Shield-en 4-3-ra megvertem, (háromszor vezetett, de másfélszer többet támadtam), majd Blackburn-t 2-0-ra első fordulóban, úgyhogy elkezdtem kicsit visszanyerni a hitem:) Mindenesetre Grat mindenkinek, akinek jól megy és nyer valamit, mert sztem piszok nehéz bármilyen sikert elérni ebben a játékban:)