104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GTheo
    Most töltögetem az FMet, már amennyire jön, letöltöm még a patcheket, holnap edzésem se lesz, én ráérek, Arminhot kell már csak kérdezni.
  • hamary
    a 0-1 a képhez tartozó eredmény
  • hamary
    második meccs:

Grat Oziris, jobb voltál!
  • Csesza
    kína

uarawa raiders

töltsd be még az afrikai csapatokat és go -.-
  • Gunnersboy
    Peterborough, angol 3.osztály, nagy adatbázis, hy
  • soma22
    te döntsd el, de vigyál végig több idényt. ehhez egy nagyon kis csapat a legjobb
  • Ngeri
    Hello
    Valaki ajánljon nekem pls csapatokat...már nem tom kivel kezdjek......
    aki tud az pls adjon adatbázis méretet és ligákat is.. kösz
    ram: 768mb
  • hamary
    Fú, gyerekek, milyen meccs volt :|

kövi meccs folyamatban
  • Mike94
    látom az A csoport halad (tudom Theo)
  • Darthmushroom
    végre vége a sulinak és játchatok!!!:P
  • Darthmushroom
    grat csak igy tovább!!:)
  • zsilike
  • hamary
    de nagyon jó... 91. perc, vezetek 2-1-re ( nagy nehezen ) erre kidob a játék.
  • Fabio Capello
    Majd csinálunk doppingtesztet :D

Amúgy +1 nap általában belefér, addig meg tudom hirdetni a következő kört, viszont ha mondjuk már 3-4 napokat vagy többet csúszik vki az már elég gáz, akkor be fogom írni a nulla pontot.
  • Utley
    A mi 2.derbink Pepével ma remélhetőleg meglesz,ha csak nem tartják bent a srácot a dokik,de szerintem most doppingol
  • hamary
    Tök poén, én lőttem az egyik legtöbb gólt a bajnokságba, de a 3. vagy a 2. legtöbbet is kaptam :D
  • hamary
    Wigan - Manchester City 1-3

Vezettek 1-0-ra, de sikerült fordítani :) ( az összes gól a második félidőben esett )
  • Fabio Capello
    rendben van, de az eredményt csak a második meccs után viszem fel a tabellába.
  • Mor3llo
    Tegnap lejátszottuk Myl0-val az első meccsünket, a második sajnos félbeszakadt.Elvitték a gépét, ezért lehet kérünk maximum 1 napos halasztást a 2. meccsre.Vagy ma este, vagy holnap este lenyomjuk.
    Addig is itt az első meccs:
  • neB
    Hali!
    Utolsó 7 mecccsen 5 vereség és 2 döntetlen asszem kezdek egy ujjat 5. helyről 17. lettem akármit próbálok ááááááá mostis 21-12 a kapura lövés nekem ellenfélnek 6-2 és nyernek 2-0-ra két szöglet góllal nincs igazság
  • GTheo
    Én már írtam a Helptopikban de akkor itt is írok, halasztást szeretném mivel tegnap elromlott a gépem és anyámét használom jelenleg, de nemsokára beszerzek ide is egy fmet, a másik ok pedig hogy arminhoval nemvágom mivan...
  • Mike94
    nekem is időbe telt mire leesett :D
  • Fabio Capello
    mert egy meccset lejátszottak, egyet még nem
  • Balázs 17
    pepe23 - Utley (C) mévan pirossal?
  • Darthmushroom
    Grat mindenkinek, rem este hozzom h állok(blackburn)!!!:)
  • Fabio Capello
    eredmény bejegyezve
  • Fabio Capello
    :) kösz, nem tudom nekem valamiért nem hajlandó megjeleníteni a képet :(
  • Csesza
    Mike majd akkor elküldi mert neki vannak meg a képek
  • soma22
    vazze nagyon beindultatok, gratula a Kupához!
  • Fabio Capello
    Csesza, Mike

Kérlek valamelyikőtök küldje el priviben a képeket, mert egyszerűen nem tudja megjeleníteni a gépem, nemtom mibaja van...
  • fordjee
    Sziasztok!
    Grat mindenkinek, főleg akinek megy ez a játék. Nekem egyszerűen nem megy. Próbálkoztam B ligásokkal (wolverhampton, celta vigo), erős csapatokkal (Roma, Pool, Valencia, Arsenal, Milan) de egyszerűen nem megy. Van pár jó meccsem, aztán becsúszik egy vereség, és onnantól kezdbe nincs megállás a lejtőn. Csak egy példa, Romával 5 győzelem, 1 döntetlennel indultam, aztán Milan megvert 2-0-ra (lehetett volna fordítva is, de idegenben játszottam, semmi bajom nem volt, hogy kikaptam), aztán Barca 4-0-ra (kiállították 2 játékosom az 50. percig, plusz 11-est rúgott, de ez is rendben volt, nem idegesített), aztán otthon Atalanta ellen 0-0 (ilyenkor ez a szokásos eredmény, vagy 20-szor találtam el a kaput), ezek után még nyertem egy meccset, aztán már csak döntetlen, vagy bukta. Közben teljesen érthetetlen módon idegenben 6-0-ra vertem a werdert, majd utána kikaptam 3-2-re a tök utolsó Torinotól, úgy, hogy kétszer vezettem, és a 93. percben kaptam a harmadikat. Siena ellen végig támadta, persze egyetlen támadásukat góllal fejezték be, stb. Kicsit meggyengültek az idegeim az elmúlt fél évben, nem tudom, mit lehetne tenni ezek ellen. A legújabb Patch milyen? játszhatóbb a játék? Egy pozitívum azért akad, nemrég valaki beírt egy szögletvariációt (nem emlékszem a nevére sajnos), és egész jól működik, több gólt lövök szögletből mint idáig. Egy kis siekrélmény miatt Chelsea-vel kezdtem, jobbra leigazoltam Clercet (francia vok, így megpróbálok franciákat igazolni), Man U-t Charity Shield-en 4-3-ra megvertem, (háromszor vezetett, de másfélszer többet támadtam), majd Blackburn-t 2-0-ra első fordulóban, úgyhogy elkezdtem kicsit visszanyerni a hitem:) Mindenesetre Grat mindenkinek, akinek jól megy és nyer valamit, mert sztem piszok nehéz bármilyen sikert elérni ebben a játékban:)
  • Darkon
    Nemhiszemel!! Megnyertuk! De hogy?!?! 0-2rol

utolsogol
  • Fabio Capello
    Gratulálok mindenkinek, most frissítem a nagytabellákat, holnapra már kinnlesz a frissített táblázat :)
  • Darkon
    Ma Fm marathont tartok a nap egyik fenypontja:

Tovabba elodontoben 4-1re vertem a Celtic-et otthon szoval nagy esely a dontore.
  • Darkon
    Valoban neked van igazad!

"Even top notch keepers should not have more then 13 eccentricity. Any eccentricity point will be paid with strange decisions and keeper errors leading to goals. "

Pedig elozo kapusaimhoz kepest nagyon nyugodt
  • Darkon
    Megneztem Buffon-nak 16os
  • zsilike
    mármint azt a patchfixet,biztos jo lesz vmr!
  • zsilike
    honnan látod a védelmemet?feltettem,egyből uj forrást vont be a team,de ez lehet véletlen is.szoval mi ez a védelem?vagy ez egy jótanács?
  • Mike94
    én szerintem meg nem
    csak nézz meg pár világsztár kapust (pl: casillas, cech), mind alacsony nekik
  • kraawz
    nemtudom,de szerintem a védelmed erősícsd meg.