A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Rudee
    Jöjjön egy újabb északi kaland.

Régi kedvenceim tavaly kiestek a dán 3. osztályból, így egy aktivátor gyors összedobása után belevágtam a nagy kalandba... A dán amatőrök közül juttassuk vissza a Greve csapatát. A keret viszonylag jó és erősíteni is sikerült, de: az amatőr szerződéseknek köszönhetően a legjobb játékosokat elkapkodják a feljebb szereplő csapatok. Ez még nem is lett volna baj, ha csak 4-5 embert kell pótolni. De nem így lett. Egy jónak mondható felkészülés után 4 győzelemmel rajtoltunk, aminek meg is ittam a levét. Minden bajnoki után elment 1-1 meghatározó ember, összesen 12 vagy 13 távozónk volt... Na így aztán piszkosul el ment a kedvem az egésztől és lemondtam :D
    Hamar jött egy lehetőség, a harmadik vonalban a B 1893 nevű klub a rossz bajnoki kezdés miatt elküldte a "bűnöst". Lesz ami lesz alapon jelentkeztem és másnap jött is a felkérés.
    Egy kis bibi van csak. A 6500€-s fizetési keretet kissé túllépték az elődök, cirka 10.000-rel. Így nem csak a csapatot kell valahogy bent tartani, de még az anyagi helyzetet jó lenne stabilizálni.
    A csapat: nincs kiemelkedő játékos, bár annyira nem is rosszak. De teljesen ismeretlenek voltak számomra, így a játékosok áttanulmányozása után egy korábban még a Fradinál használt 4-4-2 mellett tettem le a voksom. Kicsit ugyan alakítottam rajta, de talán jó lesz. Csodát tenni az őszi hajrában már nem sikerült, 1 győzelem mellett 1 döntetlen és 2 vereség az eddigi mérleg. Kieső helyen telelünk, de minden esély meg van az előre lépésre.
    A téli szünet szerencsére elég hosszú, így most december elejétől 3-4 naponta játszunk edzőmeccset. Ez ugyan nagy terhelés lehet, de egyrészt meg kell ismerni a játékosokat, másrészt pedig kell a bevétel. Az ellenfelek (Aalborg, FCK, Malmö, Helsingborg és egy rakás Championship-es alakulat) erősebbek, de ez nem lehet probléma. Nem most kell győzni, hanem majd tavasszal.
    Némi erősítés jó lenne, de a jócskán túllépett