Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok, akkor zúzzuk a témát.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Huni92
engem is felbasz, hogy minden 5. hsz ugyanazt a kérdést tartalmazza. elég sûrûn járok ide fel, amiben tudok segítek bárkinek, és gondolom vannak még így egy páran, de ha nem tudom a választ, nem fogom beírni mindig, hogy bocs, nem tudom. lehet, hogy nem azért nem kapsz választ, mert idegesítõ vagy, hanem egyszerûen azért, mert nem tudunk segíteni.

azt alap, hogy megszoktam nézni. bármily hihetetlennek tûnik számotokra, nem vagyok hülye, van agyam, csak szerintem mi itt nem jövünk ki jól egymással, de mivel ugyanaz az érdeklõdési körünk... fm és foci... amihez ÉN IS értek, higgyétek el, ezért férjünk meg egymás mellett.

tehát a válaszom: rendben.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

viszont mindent csak egyszer kérdezhetsz, és nem kapod fel a vizet, ha nem kapsz rá választ, és mielõtt bármit is kérdezel, megnézed, hogy nincs-e benne a faqban, illetve gugliban rákeresel
és mert a játékot soha nem kell komolyan venni, de ti lépten-nyomon elég komolyan gondoljátok.

most is hajlandó vagyok tisztalappal indulni ezek után, ha ti is elfogadjátok azt a kérésem, hogy ezentúl egy rendes kérésre rendes választ kapok és nem fogtok piszkálni.

mert általában csak kérdezni járok be ugyebár, csakhogy a kérdésekbõl adódnak a problémák.

mert mondjuk egy játékról beszélünk még mindig...
értek a focihoz. a játéknál azért picit más a téma, aztán gondoltam megkérdezem... ha egy dolgot nem tudok, az nem azt jelenti, hogy nem értek a focihoz.

ha ti itt olyan nagyra vagytok az fm tudásotokkal, miért vagytok még itt?

miért nem ültök ti a Chelsea, a MU, Liverpool kispadján? biztos bajnokságot nyernétek...

senki nem foglalkozott eddig még itt ilyen kérdéssel, gondolom a többséget nem is érdekli, ha van egy kis eszed, rájöhetnél, hogy amire nem válaszolunk, azt valószínû nem is tudjuk, mert ha tudná valaki, biztos leírta volna, és nem kell 16-szor megkérdezni, meg visszalinkelgetni a hozzászólást, ráadásul, ha éretnél kicsit a focihoz, ki tudnád következtetni az egészet
normálisan kérdeztem, hogy labdafogás? ezen nemtom mit kell törölni és nem volt alpári megjegyzésem, csak egy, hát bocs, ha bántja a szemed, de ti leírhattátok volna a választ rég.

az alpári, kötekedõs hozzászólásokat törölni fogom, ha megtanulsz viselkedni és normálisan írni, akkor maradhatsz, de ha nem, megint mész pihenni
Mor3llo
Lehet letölteni plusz ligákat is, így pl. Németo.-ban letudsz menni egészen a területi ligáig.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

lippet
Az remek akkor! 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Huni92
talán harmadosztály, játszhatóak.

ezzel a géppel simán betölthetsz minden normálisabb játékost, ifiket 2-3 év után már generál normálisan a játék, akkor érdemes elkezdeni a nézelõdést, a németeket pedig nem tudom, hogy játszhatóak-e, majd megmondja valamelyik nyáriszünetes 😄
lippet
Fiatal tehetségek "mi fán teremnek"? 😊
Nézegettem kisebb német csapatokat is, s még az érdekelne, hogy a Rot Weiss Essen csapata az hányado osztály? Játszható 11.3.0. javítással? Mert akkor azt is betöltöm! 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

azokat érdemes betölteni, ahova menni szeretnél a chelsea-bõl 😄
lippet
Üdv Urak!

Holnap/holnap után jön meg az új gépem, ezekkel a paraméterekkel:
- ASUS M4A77T |
- AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX Black Edition |
- KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz |
- VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE |
- SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 |
- Corsair Builder Series CX 430W v2 |

FM 11-ben elsõ állomásom a Chelsea lesz, mint kedvenc csapatom. Fejben már össsze is állt a csapat, s megvannak kiket igazolok is majd.

Azt szeretném megkérdezni, melyik országokat, bajnokságokat érdemes betölteni?

bakkerman
ha valakit megveszek 4 éves részletre,de 2 év után egy nyáron eladom egy másik csapatnak,akkor gördül tovább az adósságom? tehát ugyanúgy perkálok még havonta annak a klubnak,akitõl én vettem?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zyndar
0-2rõl sikerült felállni, a Pena gyerek meg 18 éves 😊 Lesz egy Király-kupa döntõnk az Atlético Madrid ellen, EL-ben pedig a 8 között a Zenit a párunk.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

ácsi, te azt írtad, hogy beállítottad a büntetõvédést, nem pedig megkérdezted, hogy az jó-e -.- én csak leírtam errõl a véleményemet, szóval ne hápogj itt arról, milyen válasz volt, attól, hogy te elvárod, hogy mindenki azonnal tudása legjavát nyújtsa neked, még nem biztos, hogy mások is készséggel fognak segíteni neked
Szycsu
Olyan, hogy "Rossz válasz" nem létezik, csak megfelelõen kell kérdezni 😉

Les Dogues

én se tudom, csak azért kérdeztem, mert hátha ti tudjátok, hogy melyik edzés gyakorlás növeli a 16os uralmát. lent kérdeztem, hogy büntetõvédés? labdafogás? semmi válasz, aztán benyögöd, hogy nem érted a büntetõvédésnek mi köze a 16os uralmához... szóval egy jó válasznak örültem volna. de te meg csak rosszat válaszoltál.

nem értem, hogy mi köze lenne a büntetõvédésnek a 16-os uralmához
penge96
De most komolyan csak nekem van ilyen problémám?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

abletonext
nekem is az van és tökéletes a game

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

valaki ötlet? kösz.

Szycsu
Öröm az ürömben, akkor az a kettõ 😄

Les Dogues

penge96
De én voltam, és nem értem, Win 7-em van, de Win 7-hez csak SP1 van...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

A szurkolók meg elégedetlenek, mi a francot vártak?Ejnye.
Huni92
de miért nem teszel rá értelmes oprendszert? sp2, vagy win7, aztán csókolom.

Három helyzetbõl kettõt vertünk a citynek.Kár, hogy õk is berámoltak egy ötöst.<#nevetes1>
nem neked szarakodott a múltkor is? :S
penge96
Legfrissebbek... pont ezért nem vágom... mióta egy új Winfost raktam rá, azóta ilyen:/ Játszik valaki akinek fent van a Windows SP1?

bakkerman
akkor valami nagy gebasz lehet mert ez csúcsgép,a drivereket nézegesd miújság velük

penge96
Eddig nem volt semmi baja, de leírom...
Windows 7 64 bit
Intel Core 2 QUAD CPU, Q6600, 2.40 Ghz
Nvidia Geforce 9600 GT 1 GB
4 GB RAM

bakkerman
géped?

Omonia pipa (összesítve 7-1), a csoportkörért jön a Basel.
penge96
Sziasztok, régen írtam még, hogy meccs közben egyszerûen szaggat a játék... újrahúztam a Win-t, és semmi sem változott, valami élvezhetetlen így... mi az istent csináljak?

kapusnál mivel tudom edzésen fejleszteni a 16-os uralmát? van egy fiatal kapusom, beállítottam a büntetõvédést, vagy inkább legyen a labdafogás?

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

A kért képek:

A 2. BL selejtezõ körben a Slovan Bratislavat vertem 1-0(o),4-3(i) arányban.
A ciprusi Omonia vár rám...
egyébként tudnátok öreg, veterán rókákat mondani kapus és csatár posztra? wfl wolfsburgnál tevékenykedek és van pénzem, aztán szeretném felerõsíteni a keretet olcsón megszerzett játékosokkal, akik még a klub hasznára válhatnának.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afel&#245;l, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

kösz, bocs a káromkodásért, csak idegesített. viszont miután kivettem, megint behozta így.

Huni92
szûrõ szerkesztése, és alul a legalsó opció elõl ki kell venni a pipát. nem tudom magyarul hogy van, a lényeg az, hogy csak a lengyel válogatottba behívható játékosokat mutatja ha pipa van ott.

soldiers: képet, mert így elég nehéz. talán a csapatban betölött szerepével van gondja, cséká akar lenni, ilyesmi.

és csak akkor lett jó mikor elmentem lengyelektõl, szûrõt töröltem és rendesen mutatta. de elõtte is töröltem a szûrõt és cseszett rá.

mi a pöcsömért cseszõdik el a kurva szûrõ, amikor klubot és válogatottat irányítok? mindig hülye lengyeleket tölt be, mert lengyelekkel vagyok és a büdös picsáért se akar rendes listát mutatni a játékosokról.

Soldiers
az mit jelent amikor egy játékos hozzájön és azt mondja rosszul ítélem meg a játékos-hierarchiámat az mit jelentetne

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Darthmushroom
2.osztály újonca

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Melyik bajnokságból indult a Milwall?
Darthmushroom
Millwall 5szezon:
bajnokság végig sima volt nem nagyon tudtak megszorongatni minket:

bl-be címvédõhez méltóan meneteltünk:

nehezen de sikerült is megvédeni a címet:

eu szuper kupa:

klub vb:

keret:

5szezon alatt: 2bajnoki cím egy bronz,egy 2.osztály ezüst,2 fa kupa gyõzelem 1ezüst, 2ligakupa gyõzelem,2 community shield,1 eu szuperkupa,1 klub vb,2 bl
szerintem ez a karrier ennyi volt, vagy max még 1szezon (sakho,abel hernandez,agüerro,wilshere és egy generált érkezett) 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
dobjál képet rólam 😄
btw grat, majd írj a BL selejtezõkrõl is 😊