A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na egy kis Vitesse helyzetjelentés!
a kereten már nem változtattam,még ugye "Jó" érkezett augusztus 1.-én. A BL selejtezőket a 3. körben kezdtük,a Celtic ellen,idegenben 2-1-re győztünk,otthon pedig egy utolsó percben szerzett góllal lett meg a 2-2,ezzel a továbbjutás is! Jött a play-off kör,ahol olyan csapatok voltak érdekeltek kiemeltként,mint a City,a PSG,az Olympiakos,mi szerencsére,vagy nem szerencsére ezeket elkerültük,és jöhetett a Sevilla. Első meccs otthon 1-1 lett,sajnos az utolsó utáni pillanatban egy kibaszott szöglet kavarodás után kaptunk gólt,ha az nincs,előnnyel megyünk spanyolba,és ez megfogta mentálisan a srácokat,sima 4-1-es vereség,és végig 1 kapuzott a Sevilla. :( EL csoportkörben a Metalistot vertük az 1. fordulóban 3-2-re idegenben,a csoportunkban van még a Roma(érdekesség,hogy őket a BL-ből a PSG csapta ki 10-0-ás összesítéssel,mindkét meccs 5-0 lett a franciáknak...
),meg a Trabzonspor. Bajnokságban 8 forduló után 2. vagyok a Gröningen mögött,5 győzelem,1 döntetlen,2 vereség. Kupában valami néma falusi csapatot már kiejtettünk az első körben. Majd még délután írok mi a helyzet :) Hajrá Vitesse! :D