Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Általában csak olvasom a fórumot, de ezt megosztom veletek.
Én még a 2010-essel játszok, elindultam a magyar 4. osztályú Mezõtúrral (ott nõttem fel).
Az elején amatõr volt a csapat státusza, ami annyit jelentett, hogy nem tudtam fizetést adni senkinek. A gond ott volt, hogy félévente elvitték a fél csapatot ingyen, így kezdhettem mindent elölrõl. Végül 3 év alatt ugrottam egy osztályt (félprofi lettem), majd rögtön újabb osztályváltás. Ezután újabb 3 év, és feljutottam az 1. osztályba (profi lett a státuszunk!).
Végül itt a 2. évre meglett a bajnoki cím (kurva nagy mázlival, körbeverésekkel)!
Tehát 9 év kellett a 4. osztályból bajnoki címet nyerni.
A kezdõm átlagéletkora 22 év, 6 magyar van benne (barom módon az afrikai országokat nem töltöttem be).
A keretrõl hiába rakok képet, 3 magyar játékosomon (Kulcsár, Tischler, Borkó) kívül mindenki generált.
Ami a legviccesebb, hogy a pályám még mindig 1000 férõhelyes, így megyek a Bl-be…….
Ui: Huni egy Tököli kitérõ után Dabason kötött ki. (Van egy FM-online csapat beépítve a magyar kiegészítõbe).
Bocsi a hosszúságáért.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
azt vhogy belehet állítani hogy mecsközben ne én cseréljek hanem a aszisztensem?? automatikusan cseréljen
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Brighton-Wolwerhampton 2-2 büntetõk 2-4
jól játszottunk,FORDÍTANI tudtunk egy premier lligás csapat ellen,nincs okom panaszra!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mindjárt megnézem, hogy tényleg ennyit írnak-e jóvá 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Velük erõsítettem meg a csapatot:
Közülük csak Samuel volt fölösleges vétel 😄
Sajnálom hogy sok tehetséges fiatalomat kellett eladni illetve kölcsönadni.
A 'B' csapatom nem játszik bajnokságban, az U19et meg kinõtték és a nagycsapathoz nem elég tapasztaltak. Így nem láttam értelmét, hogy évekig csak üljenek és zabot hegyezzenek.
Abban biztos vagyok hogy Julián Luque meghatározó tagja lesz az Espanyolnak, és jól fog teljesíteni. (Rögtön az elsõ meccsen bizonyíthat is, mert ellenük kezdem a szezont).
Megvolt a BL sorsolás is:
A 3. hely a célom, szerintem a Zenitet el tudom kapni és folytathatom a menetelést az EL-ben.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Les Dogues
A Bilbaot kaptuk hazai pályán (idegenben simán 2-0ra vertük), de nem tudtunk nyerni.
Végig támadtunk és még egy jogos gólt is elszedtek tõlünk (les címén). 0-0 lett...másik oldalon a Madrid hozta a kötelezõt és ennyi 😄
Idén kíváncsi vagyok mit produkálunk. Szerintem jól erõsítettem.
Heló szia remélem hogy vagy
baszhatja a csõrödet, hogy 2 ponton múlt a 2. hely :|
fortuna loaded.
kiestünk a német kupából, a kölnhöz látogattunk, sima 5-1 a hazaiaknak.
Gratula farferi és abletonext!
Racing Santander 2010/2011
Olvastam a topikban a Bilbaoról, és hogy csak baszk származású játékosokat lehet oda igazolni. Ezen felbuzdulva kezdtem egyet az RS-sel.
Az alapötlet "elõször csak spanyol játékosok a klubhoz, utána minél több saját nevelésû".
Az elsõ szezont úgy gondoltam, hogy lenyomom vegyesfelvágottként és majd a következõkben kezdek neki a tervemnek.
Idõközben viszont olyan jól ment a csapatnak, hogy 1 ideig még elhalasztom ezt a spanyolosítást 😄
Minden várakozást sikerült felülmúlni a bajnokságban .
Nem igazoltam sokat, de akik jöttek azok fiatal és tehetséges játékosok.
Szerencsére a szezon alatt elkerültek a sérülések, ezért szinte mindig egy bizonyos kezdõvel álltam fel, persze néha kellett egy kis rotálás a csapatban.
Az utánpótlásról nem tettem le, jó lenne nálunk nevelkedett játékosokkal bõvíteni majd a nagycsapatot.
Õk is csodálatosan teljesítettek. Simán megnyerték a 2. csoportot.
Igen optimistán várom a következõ szezont. Igazolok 2-3 jó képességû játékost, és a spanyol kupát szeretném elhódítani.
mégegy nagy skalp begyûjtve,a Plymouth is feljutásra pályázik
ha 12 hónapra veszed akkor egybõl levonja a teljeset (600+1.6= 2.2)
ha 24 hónapra veszed akkor ( 600+800= 1,4)
ha 48 hónapra veszed akkor ( 600+400= 1 )