Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az nem vicces, hogy az év csapatába a 3. helyezett Debrecen 7 játékost ad, én meg, mint a bajnok 1-et........
abletonext
gratu 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Én most hogy újra van gépem (igaz ez is csak tartalék, mert a zsír új alaplap lelohadt pár óra után...<#idiota>), kezdek egy új szezont a Dinamo Minszk kispadján. 😄 Célom egy európai szinten közepesnek/jónak mondható csapat felállítása csak belorusz játékosokból, mindezt persze minél több ifi felhasználásával.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Hi all!
Általában csak olvasom a fórumot, de ezt megosztom veletek.
Én még a 2010-essel játszok, elindultam a magyar 4. osztályú Mezõtúrral (ott nõttem fel).
Az elején amatõr volt a csapat státusza, ami annyit jelentett, hogy nem tudtam fizetést adni senkinek. A gond ott volt, hogy félévente elvitték a fél csapatot ingyen, így kezdhettem mindent elölrõl. Végül 3 év alatt ugrottam egy osztályt (félprofi lettem), majd rögtön újabb osztályváltás. Ezután újabb 3 év, és feljutottam az 1. osztályba (profi lett a státuszunk!).
Végül itt a 2. évre meglett a bajnoki cím (kurva nagy mázlival, körbeverésekkel)!
Tehát 9 év kellett a 4. osztályból bajnoki címet nyerni.
A kezdõm átlagéletkora 22 év, 6 magyar van benne (barom módon az afrikai országokat nem töltöttem be).
A keretrõl hiába rakok képet, 3 magyar játékosomon (Kulcsár, Tischler, Borkó) kívül mindenki generált.
Ami a legviccesebb, hogy a pályám még mindig 1000 férõhelyes, így megyek a Bl-be…….

Ui: Huni egy Tököli kitérõ után Dabason kötött ki. (Van egy FM-online csapat beépítve a magyar kiegészítõbe).

Bocsi a hosszúságáért.
Még lenne valami, igazoltam néhány külföldi játékost a san marinoi bajnokságba a San Giovannihoz akik észt, üzbeg, katar válogatottba játszanak és késõbb san marinoi válogatottba játszanak.Ez valami hiba lenne?

Üdv.A bajnokok ligájába bejutottam és a csapat regisztrációnál a klubnál nevelkedettnél és az országban nevelkedettnél mennyit kell meghagyni?Rengeteg hazai játékosom van a keretbe és egy jó párat ingyen akarnék elküldeni hogy külföldieket szerzõdhessek.

Mor3llo
keresés-szûrõ beállítása-szerzõdés státusz-lejárt/szabad

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

a szabadon igazolható játékosokat azt hol találom meg?

sehova, csak fel kell telepíteni
És hova kell bemásolni?
Huni92
szintén nem.

Ha letöltöm az 1.3-at elvesznek a mentéseim?
Huni92
nem. de mi lenne abban a jó?

Soldiers
Hali

azt vhogy belehet állítani hogy mecsközben ne én cseréljek hanem a aszisztensem?? automatikusan cseréljen

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Huni92
meg is látszik, nagyon sok sárgája van ahhoz képest, hogy csatár.

Szycsu
Agresszió a legnagyobb 😄 😄

Les Dogues

Huni92
Huni92
kérsz képet? 😄D

Darthmushroom
tuti h nem torgi sanyi 😄 Huni cselez és valami cheater játékosnak írta be azt a becenevet 😄😄😄 mi meg ámulunk meg bámulunk h Air mekkora isten nála 😄😄😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mor3llo
Sanyi neve <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
ben hatira volt az 5. gól szerzõje, csak a skin miatt nem látszik.

Huni92
Kivégeztük a második helyezettet.

bakkerman
ligakupa top 32
Brighton-Wolwerhampton 2-2 büntetõk 2-4
jól játszottunk,FORDÍTANI tudtunk egy premier lligás csapat ellen,nincs okom panaszra!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
akkor BUGócsigával van dolgunk

de megnéztem és nem ir hozzá +5 %-ot 😞

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
ez milyen bug, omg 😄D

Mor3llo
Lehet, hogy varázsolnak 😄 kapsz 10 millió egy játékosért, és hipphopp, máris 10,5-et költhetsz 😊

nem tudom mennyi volt alapból, mert reflexbõl kérem h. növeljék. Aztán megnövelték, megnéztem és ez fogadott 😄

Mindjárt megnézem, hogy tényleg ennyit írnak-e jóvá 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
azmi 😄DDDDDDD

Ilyen volt már valakinél?

Huni92
igazad van.

képzelõdsz 😄D

faq-ban szerintem ottlesz
Krisz018
Sziasztok!!

A Mini mezeket hova kell bemásolni?

Elõre is köszi!!

abletonext
Racing Santander 11/12

Velük erõsítettem meg a csapatot:

Közülük csak Samuel volt fölösleges vétel 😄

Sajnálom hogy sok tehetséges fiatalomat kellett eladni illetve kölcsönadni.
A 'B' csapatom nem játszik bajnokságban, az U19et meg kinõtték és a nagycsapathoz nem elég tapasztaltak. Így nem láttam értelmét, hogy évekig csak üljenek és zabot hegyezzenek.

Abban biztos vagyok hogy Julián Luque meghatározó tagja lesz az Espanyolnak, és jól fog teljesíteni. (Rögtön az elsõ meccsen bizonyíthat is, mert ellenük kezdem a szezont).

Megvolt a BL sorsolás is:

A 3. hely a célom, szerintem a Zenitet el tudom kapni és folytathatom a menetelést az EL-ben.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Szycsu
Bocs, lehet Én képzelõdök vagy látok a jövõbe, de nem a 2. voltál a másodosztályban és nem jutottál már fel az elsõ osztályba? Aztán lehet, hogy csak keverek itt mindent össze-vissza 😄

Les Dogues

abletonext
Az utolsó forduló elõtt 1 ponttal vezettem a Madrid elõtt.
A Bilbaot kaptuk hazai pályán (idegenben simán 2-0ra vertük), de nem tudtunk nyerni.
Végig támadtunk és még egy jogos gólt is elszedtek tõlünk (les címén). 0-0 lett...másik oldalon a Madrid hozta a kötelezõt és ennyi 😄

Idén kíváncsi vagyok mit produkálunk. Szerintem jól erõsítettem.

Hegeace
Én most szenvedek a 4. szezonban. október vége fel vagyok Zapata és Cavani 3 hónap múlva csatlakozik újra a kerethez ...

Heló szia remélem hogy vagy

Huni92
Huni92

baszhatja a csõrödet, hogy 2 ponton múlt a 2. hely :|

fortuna loaded.

kiestünk a német kupából, a kölnhöz látogattunk, sima 5-1 a hazaiaknak.

Mor3llo
Csak skin 😊
Gratula farferi és abletonext!

zorrobomber
ez csak skin vagy nem fm2011?

Fa kupa harmadik fordulójában megkaptuk a ManCityt, de jó lesz ha lezuhan a morál egy negy verés után.
Mor3llo
Oscar Ustari 😊 már nincsenek olyan hûdejó értékei, mint korábban, de nálam stabil teljesítményt hoz. Volkan Demirelt meg cserekapusnak hoztam, aztán majd meglátjuk. Ustarinál is ez volt 😄D

Hegeace
A te Napolid kapuját ki is védi ? :S😄

Heló szia remélem hogy vagy

abletonext
Megírom az elsõ komolyabb posztom a topikbam 😊

Racing Santander 2010/2011

Olvastam a topikban a Bilbaoról, és hogy csak baszk származású játékosokat lehet oda igazolni. Ezen felbuzdulva kezdtem egyet az RS-sel.
Az alapötlet "elõször csak spanyol játékosok a klubhoz, utána minél több saját nevelésû".
Az elsõ szezont úgy gondoltam, hogy lenyomom vegyesfelvágottként és majd a következõkben kezdek neki a tervemnek.
Idõközben viszont olyan jól ment a csapatnak, hogy 1 ideig még elhalasztom ezt a spanyolosítást 😄

Minden várakozást sikerült felülmúlni a bajnokságban .
Nem igazoltam sokat, de akik jöttek azok fiatal és tehetséges játékosok.

Szerencsére a szezon alatt elkerültek a sérülések, ezért szinte mindig egy bizonyos kezdõvel álltam fel, persze néha kellett egy kis rotálás a csapatban.

Az utánpótlásról nem tettem le, jó lenne nálunk nevelkedett játékosokkal bõvíteni majd a nagycsapatot.
Õk is csodálatosan teljesítettek. Simán megnyerték a 2. csoportot.

Igen optimistán várom a következõ szezont. Igazolok 2-3 jó képességû játékost, és a spanyol kupát szeretném elhódítani.

Láma!
milan felejtõs, nem olyan egyszerû vele mint elsõre tûnik😊

de a city gyerekjáték elvileg.

mancity, arsenal, mu, real madrid, milan, inter
Sziasztok! Egy kis tanácsot kérnék hogy szerintetek kivel kezdjek bajnokságot?? Elég amatõr vagyok úgy hogy bemelegittésnek valamit sikerre vezethetõ csapatot tudnátok ajánlani? Elõre is köszi 😊
bakkerman
na mostmár értem,köszi,én voltam értetlen 😄
mégegy nagy skalp begyûjtve,a Plymouth is feljutásra pályázik

de te azt irtad az elsõ hsz-nél, hogy "hogy 600k most,és 12 hónap alatt még 1.6m"

ha 12 hónapra veszed akkor egybõl levonja a teljeset (600+1.6= 2.2)
ha 24 hónapra veszed akkor ( 600+800= 1,4)
ha 48 hónapra veszed akkor ( 600+400= 1 )