A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FMfan #80528 Üdv mindenkinek! Én a Real Sociedaddal kezdtem egy karriert. Eddig 2 szezont tudtam le a hátam mögött, most erről szeretnék egy picit bővebben írni. Remélem élvezni fogjátok!
A csapatot 1909-ben alapították, az 1980-as évek voltak a klub legjobb évei, 81-ben, és 82-ben bajnoki címet szerzett, majd pár évvel később a BEK elődöntőjéig menetelt. Célom, hogy ilyen sikerekhez vezessem vissza a csapatot.
Real Sociedad 1.szezon(2011-12)
ÁtigazolásokKellett a pénz, tehát akire nem volt szükségem, megváltam tőle. Nyáron úgy voltam vele, hogy szükségem van egy sokat mozgó középpályásra(Didot), aki végül be is vált, még gólokat is lövöldözi szép számmal. Kellett egy csatár, Malonga mellett tettem le a voksom. 1.szezon végén meg akartam válni tőle, de nem érkezett rá vevő. Ugyanis, az első meccsén gólt lőtt, aztán a 35.fordulóig sehol semmi..aztán megszórta magát, az utolsó fordulóban 3-at lőtt a Valenciának..Így végül megtartottam.Rajtuk kívül még megszereztem a jobb hátvéd Debuchyt, illetve Mark Daviest kölcsönbe a Boltonból, de ő nem sokat játszott.Télen végleg megvettem Carlos Velát, illetve megvásároltam Alderweireldet is.
Tabella:A 16.helyre vártak minket, a vezetőség tisztes helytállást, és középmezőnyt várt. Én top 8-ban szerettem volna bent lenni. Végig a 4. és 8.hely között ingáztunk, és a végére szerencsére a 4.helyre sikerült odaérni, nagyon boldog voltam!
KupaA kupát rábíztam az asszisztensre, legalábbis annyiban, hogy a taktikát beállítottam, és elmentem szabadságra. Az első fordulót még vettük, a Getafet sikerült kiverni, de aztán a Valencia megállított bennünket. Nem nagyon izgatott..
Összeségében elégedett voltam az első szezon eredményeivel.
Real Sociedad, 2.szezon(2012-13)
ÁtigazolásokMivel Malonga nem teljesített valami fényesen az első szezonban, ezért még télen megegyeztem Moussa Sow átigazolásáról, aki elég sok gólt lőtt a szezonban, jól jártam vele.José Campana 18 éves irányító, de nem játszott valami sokat, mert pechjére leigazoltam Ninist is, aki ugyanazon a poszton játszott a szezonban. De amikor játszottak mind a ketten nagyon sok gólpasszt adtak. Jött még Badelj is, akivel nagyon nem vagyok megelégedve. Sokat is volt sérült, sőt még amikor játszott akkor is nagyon gyengén..Carlos Fierrot nem kell bemutatni senkinek, még 1.szezon elején beszéltem meg vele, hogy jöjjön..és jött.Jefferson pedig egy 18 éves bal hátvéd. Nem lenne rossz, csak minden meccsen amikor játszik sárgát kap..
Ebben a szezonban szerettem volna bekerülni a BL csoportkörbe, ahova az út a Lyon testén keresztül vezetett volna, de sajnos 7-3-as összesítésben alulmaradtunk, így erről nem is tennék be képet.
EL csoportkör:Így viszont mehettünk az EL-be, ahol az Inter,Szpartak Moszkva és Austria Wien-t sorsolták mellénk. 2. vagy 3. hely tűnt realitásnak. Az első meccsen a Szpartakot fogadtuk, kikaptunk 1-3-ra..aztán mentünk a Wienhez, akiket 3-0-ra(?) vertük, aztán jött hozzánk az Inter. Gondoltam egy pontra jók leszünk..aha... 5-1-el ment haza az Inter! Aztán mentünk az Interhez, és 1-1-et sikerült elérni, majd mentünk a Szpartakhoz és X-eltünk velük is. Az utolsó meccs előtt, mi kezünkbe volt a sorsunk, ha nyerünk akkor továbbjutunk. Nyertünk, 2.helyen továbbmentünk..EL meccsek:A kieséses szakaszban a 32 között a Leverkusent kaptuk. Gondoltam, itt nem sok esélyünk van..Első meccsen itthon 1-1-et sikerült velük játszani, ők szereztek vezetést, majd Malonga egyenlített. A visszavágón ismét ők szereztek vezetést, de a 43. és 90.percben lőtt 2 góllal megszereztük a vezetést, és tovább is lőttük magunkat. A CSZKA jött, ahol első meccsen 2-0-ról hoztuk fel őket 2-2-re, majd 90.percben 3-2-re sikerült nyerni..de a visszavágón ők diadalmaskodtak 3-1-re, így sajnos kiestünk..
Tabella:A média ebben a szezonban már a 8.helyre várt minket,a vezetőség pedig EL helyet akart elérni. Én a 3-4.helyet céloztam meg.Szinte végig a 4.helyen tanyáztunk, de aztán jött egy rossz sorozat, és visszacsúsztunk az 5.helyre..aztán hibázott a Bilbao, visszaszereztük a 4.helyet a 35.fordulóban, de utána botlottunk, amit a Bilbao kihasznált, és aztán meg is tartották a 4.helyüket, így jövőre ismét az EL-ben tehetjük próbára a tudásunkat..
Kupa:Igazából itt is én állítottam össze a taktikát, és aztán elmentem szabadságra. A döntőt viszont saját kezűleg játszottam, sajnos vesztettünk. 2 11-es gólt rúgott a Real, nekünk meg 2 gólunkat nem adták meg..3 kezdőm is hiányzott erről a meccsről, de végül is elégedett vagyok ezzel a meneteléssel.
Jövő szezonban szeretnék odaérni a BL helyre, illetve az EL-ben top 8 közé kerülni. Igazolások terén kellene egy kapus, középső hátvéd illetve jobb szélső.
Köszi ha elolvastad!!