A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szabesz91 #80468 Kezdtem 1 új karriert a Benfica-val, alapjában véve hosszútávra tervezek itt, 1 klub van, ami miatt hajlandó lennék majd felállni a kispadról, az az Inter. Taktika a jól megszokott 4-2-3-1, így a keretet ehhez próbáltam igazítani. Alapjában véve elég erős keret, a bajnokságban elég lehet, viszont a BL az más tészta, az első számú prioritást mindenképp a bajnokság élvezi, a BL címre majd pár év múlva török. Lement 7 barátságos meccs, még 2 van hátra, aztán kezdődik a bajnokság 4 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség eddig. 10 milliót kaptam igazolni, az átigazolási politikám, a csak fiatal tehetségeket igazolok. Annak reményében, hogy könnyebb lesz felkutatni az ilyen játékosokat, hoztam a csapathoz 1 brazil megfigyelőt 20/20-as mindkét fontos tulajdonsága, aki egyből ajánlott 1 chilei szélső középpályást, aki tud középen is játszani. 20 éves a neve Felipe Gutiérrez, 6,5 millió eurót fizettem érte, és a barátságos meccseken jól produkál 4 meccs 3 gól, 2 gólpassz. Jött még Sebastian Toro szintén chilei középhátvéd, 21 éves, 1,8 millió euróért de eddig még nem játszott. Szóval itt tartok jelenleg. Majd írok a továbbiakról.