A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
OlympiqueM17 #80312 Szép napot mindenkinek! Elnézést kérek tőletek, hogy ide írok, de sajnos én és a haverom problémában szenvedünk a Football Manager játékot követően. Nekem az a problémám akadt, hogy a Real Madriddal vagyok a 3. évemben már. Első évben megnyertem a bajnokságot, a BL-ből kiejtett az Inter, és a kupából pedig a Barcelona. Második évben, meggyengült a csapat, 5. helyen zártam a bajnokságot, a BL-ben elődöntőben a Liverpool kiejtett, éés a kupában pedig a döntőben véreztem el a Valencia ellen 11-esekkel. 3. évemben a bajnokságban 3. helyen , sajnos csak az Európa Ligában indulhattam éés a kupában is még érdekelt vagyok.. Na tehát.. az a problémám..: minden nagycsapatot megvertem eddig a bajnokságban (Barca, Villareal,Atlético M, Athletic bilbao, valencia, espanyol.) stb.. de viszont a kis csapatok ellen, mint pl a most feljutó Recre, vagy Elche vagy Celta Vigo, nem tudunk egyszerűen nyerni, morálok az egekben, éés egyszerűen nem születik gól.. mindent megpróbáltam már. Meg persze, kapom ezeket az üzeneteket hogy nagy a fegyelmezetlenség a csapatnál és sok játékos aggódik, de miért?!.. éés az öltözői hangulat is meccsek után lemegy,.. mind nekem mind haveromnak. Utoljára, haverom 6 meccs óta zsinórban veretlen éés mindig kapja az üzeneteket, hogy ki fogják rúgni..!. de miért?! Kérlek benneteket, mindegy hogy ki, csak segítsen! PLS HELP!