A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Casso7
    Ferencváros 2011/2012

Igazolások:

Az egész csapatot átalakítottam. Jóformán a fél keretet elküldtem. Helyette vásároltam nagy ászokat.
    A legjobb igazolásom Michel Platini CSZKA Szófiától aki most már 1M ér és Stuttgart és több Német csapat is a soraiba akarja tudni 27 góllal lett gólkirály. A másik Tom nevezetű brazil/bolgár srác aki jóformán az egész szezonban Platini cselédje volt és mindig kiszolgálta őt párszor azért ő is megzörgette a hálót 16 assziszt és 9 gólja után a Torino és a Venlo csapata szívesen leigazolná(Télen még a Villareal is érdeklődött.) A másik Xisco Nadal aki az év elején verhetetlen formában volt aztán jött egy fránya sérülés és 4 hónapra kidőlt a sorból. Kanta alap ember és vezér volt az egész szezont simán végignyomta.
    A többi igazolás is nagyon jól teljesített egyedül N'Diaye teljesítményével nem voltam megelégedve így nyáron közös megegyezéssel szerződést bontottunk.

Igazolások

Bajnokság:

Végig kiélezett kemény menetek voltak és végül csak a jobb gólarány miatt lettünk bajnokok. A bajnokság vezetését a 2 mérkőzés óta vettük át és utána végig az utolsó előtti fordulóig mi álltunk a tabella élén. Nagy szerepet játszott az is ,hogy a Videoton 4-0-ra megverte a Debrecent így segítettek nekünk míg mi az Újpestet oktattuk.

Tabella

meccsek1 meccsek2