A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hoi!
8.0.2-vel nektek nem hülyültek meg a dél-amerikaiak? :) Akárkit akarok Hollandiába, az első osztályba vinni, mindenki kivétel nélkül 7500 euro/w-t és ugyanennyi meccsenkénti összeget akar, még olyanok is, akik eddig koszos 200/w-ért játszottak valahol a perui másodosztályban. :) Persze egy centtel sem fogadnak el kevesebbet, mind nyafog, hogy nem elég a felkínált összeg. Vagy ez valami új FIFA, vagy holland szabályzat, amit beépítettek a játékba? (8.0.1 alatt még nem így volt)
Egyébként kezdtem egyet a VVV-vel, a cél a szokásos: a bentmaradás. :) Jött a régi kedvencek közül Álex Fernández (Coslada), Oswaldo Chaurant (Dep. Táchira; neki kipengettem, amit kért), Aime Lavié (free), és Thomas Heurtaux (Caen), távozott Ketealers, Soltani, de Regt (és majd januárban Linssen). Még harcban vagyok Baclet-ért (Arezzo) és hoznám Logasi-t a Tel-Aviv-ból, de nem akar jönni.
A kezdő barátságos meccsek úgy-ahogy lementek, a végére azért jobban összeállt a csapat, aztán az első fordulóban otthon 3-1-re elkaptuk a Twentét. Amrabat kettőt, Fernández egyet vágott, Chaurant-nak volt egy assist-ja.