104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#8029 nálam a milan most adott ki egy nap alatt 54M eurot Toulalanért, 46M Micah Richardsért,nemsokkal előtte meg 30M Brenoert.
De a Roma ugyanígy 55Mt kicsengetett Daniel Alvesért. -
#8028 Hehe most nekem is igy volt Zarate-val ra kellett szolnom. Elso meccsen elso felido alatt lott 5ot:) -
#8027 Lacky: bocsánat nem írtam át amikor áttettelek negyedik helyre
A többieknek grat :) -
#8026 Bezzeg az en Zarate-mat senki nem akarja vinni jutanyos 174M+43M euros aron -
#8025 nalam Pool - Chelsea - Arsenal 3as közül minden uj jateknal megveszi valamelyik Pandevet, Menezt, Mutut, Cambiassot hasonloan magas arakon :-c -
#8024 ezeknemnormalisak!!!
-
#8023 elégkirály. 9 meccsen Pazzini vadkacsákat lövöldözött,kaput nem,aztán 3 meccsen rúg 6ot.
| #8014: A benficas cardozo egy isten. vagy például Mladen Petric. Hoznék képet statjáról,rosszul lennél :) Vagy Chamakh .. -
#8022 akkor nezz korul a Rennes csapatában :D -
#8021 egész nap fent vagyok msn-en ember,jerj fel akár most .. -
hamary #8020 A felajánlottak közül az egyiknek munkaválalási problémái lesznek, Gunnersboyé meg nem jönne :) -
#8019 Hoi!
8.0.2-vel nektek nem hülyültek meg a dél-amerikaiak? :) Akárkit akarok Hollandiába, az első osztályba vinni, mindenki kivétel nélkül 7500 euro/w-t és ugyanennyi meccsenkénti összeget akar, még olyanok is, akik eddig koszos 200/w-ért játszottak valahol a perui másodosztályban. :) Persze egy centtel sem fogadnak el kevesebbet, mind nyafog, hogy nem elég a felkínált összeg. Vagy ez valami új FIFA, vagy holland szabályzat, amit beépítettek a játékba? (8.0.1 alatt még nem így volt)
Egyébként kezdtem egyet a VVV-vel, a cél a szokásos: a bentmaradás. :) Jött a régi kedvencek közül Álex Fernández (Coslada), Oswaldo Chaurant (Dep. Táchira; neki kipengettem, amit kért), Aime Lavié (free), és Thomas Heurtaux (Caen), távozott Ketealers, Soltani, de Regt (és majd januárban Linssen). Még harcban vagyok Baclet-ért (Arezzo) és hoznám Logasi-t a Tel-Aviv-ból, de nem akar jönni.
A kezdő barátságos meccsek úgy-ahogy lementek, a végére azért jobban összeállt a csapat, aztán az első fordulóban otthon 3-1-re elkaptuk a Twentét. Amrabat kettőt, Fernández egyet vágott, Chaurant-nak volt egy assist-ja.
-
#8018 Vonlanthen :-c -
#8017 Zárate simán elmegy....
Saivet fiatalon simán megy.
Claudio sima ügy.
-
hamary #8016 nem várok. de egy Defoe szintüt vagy valamivel gyengébet igen. -
#8015 man citybe ne várj Patokat, meg Bojanokat :| -
hamary #8014 hát, ha te azokat a csatárokat jónak nevezed. -
#8013 nem értem mit parázol, így is elig ütős kerete van man citynek, vannak jó csatárok (Nery Castillo, Felipe Caicedo, Bojinov h csak párat említsek, tartalékba még ott van Ched Evans és Sturridge bár utóbbi sérült) ha meg kikapsz, kikapsz én is egyébként LKba arsenalt kaptam, ki is kaptam tőlük, két meccsre rá meg lásd megvertem őket -
hamary #8012 na, vajon kit kaptam a LigaKupában? Manchester United... -
hamary #8011 Utolsó nap Celtictől igazoltam kettőt XD:
Venegoor of Hesselink, Nakamura :D -
#8010 Mor3llo! Küldtem PM-et! (Márha itt vagy:) -
#8009 meccs után megnéztem a statokat, még az alapján is azt kell mondanom h megérdemeltem a győzelmet (azért amikor Németh a 3.at megrúgta és egyből rá furcsa módon válaszolt ádebájor, akkorkicsit paráztam h egyenlítenek) -
Balázs 17 #8008 csak nevetni tudok rajta:D -
#8007 taktikomról nincs kép, gamma most nem fut de meccsről itt a kép:
-
#8006 fu, szartam a vége fele, támadtak rendesen, de idegenben lőtt több góllal azért behúztuk a kupát :P
-
#8005 ja bbocs hozzád :D -
#8004 ez most kinek szólt? :O (válaszgomb plíz) -
#8003 dobj pls képet. meg a taktikádról is ha lehet. köszi. -
#8002 Németh egy állat...nem vicc, gólkirályom, pedig Doyle, Lita és Kitson ott van, de egyik se lőtt még feleannyit mint ő (csak hozzáteszem h az ő mesterhármasával vertük 3-2re az arsenalt, képet tehetek ha gondolod és nem a pool-lal vok) -
#8001 védekezik a halál, akkor ugyis kikapok :D 3 csatis taktikot előkapom aztán meglátjuk -
hamary #8000 most csatárt keresek... :| -
hamary #7999 asszép :P Védekezz, védekezz! :P :P -
#7998 én hozzám a pl-be nem akart jönni gera -.- (nem baj jött helyette Arshavin :D ) -
#7997 izgi lesz ez a kupadöntő-visszavágó :D
-
hamary #7996 Elég geci a játék. Eg Middlesbroughból nem akar hozzám jönni egy játékos... :/ -
hamary #7995 Elhatároztam nyugodt leszek :P
Portsmouth - Man City 4-1
vezettünk. -
#7994 én a helyedbe már szétvertem volna a hozzám legközelebb lévő dolgot :D -
hamary #7993 Man City - West Ham 2-2
Kiálították az első fi végén Corlukát, majd a 60. percben vezetést szereztek, de aztán fordítottam, de a 90. perc után egyenlítettek. Nem vagyok csalódott :) ( tényleg nem :D ) -
#7992 gilgamess00 te pedig jelentkezz már... Soha nem vagy MSN-en... -
#7991 Capello miért lett 2pontom?:D
Dcsoport...Lacky... -
hamary #7990 Első meccs:
Blackburn - Manchester City 2-4
Három új igazolásomból, kettő gólt lőtt :)