A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Szycsu
    [center]LOSC Lille Métropole 2010/2011[center]

Átigazolások (Jelentős változás télen történt)

A bajnokság kezdete előtt a média a 4. helyre várt minket. Nem volt FM-es tapasztalatom ezért én a felső háznak is örültem volna. Utolsó forduló előtt még 3 esélyes volt a játszma, sőt...
    Tabella
    ... 72. percig zsebünkben érezhettük az aranyat, de a Marseille 2-0-ról fordítva behúzta Caen-ben a meccset és a bajnokságot is.
    Hozzá kell tennem, nem a nagycsapatok ellen (OM, Lyon) ment el a bajnokság, hiszen
    Meccsek 1 / meccsek 2
    Lyon-t oda-vissza vertük, míg az OM ellen két, 2-2-es döntetlen idegesített fel. Mindkettőt behúzhattuk volna..

Európa Liga:
    Ebben az évben tényleg minden szemétségét kitapasztalhattam a játéknak...
    EL meccsek
    Tottenham elleni visszavágón 4. percben kiállították Mavuba-t, onnantól kezdve csinálhattam akármit... (Később Ők nyerték a sorozatot, Chelsea a Real ellen a BL-t)

Hazai Kupák:
    Nincs mit hozzáfűznom, mindkettőből hamar kiestünk, összesen 1 fordulót mentünk...

Végén a csapat keret
    A tavasz során Sow sérült volt 3 hónapig és a góllövő cípőt sem találta utánna, így lemaradt a gólkirályi címről.
    Ha lesz igény, jövök a következő szezon beszámolójával is, bizakodva, hogy immáron a BL-ben vitézkedünk!
    Kösz a figyelmet!