Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
FM11-ben Muslera mit tud? Érdemes õt akárhová is leigazolni? Melyik csapatba férne be stabilan?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bajnok lettem ,kupagyõztes is,és a mentésem meghalt...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Zsolti9014
én úgy nem tudnék játszani. 😊

Hajrá Magyarország!

zyndar
A kedvenc Huni-féle hátterem <#wink>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Zsolti9014
bázze...😊
Most néztem vissza, hogy te még bajnok is voltál velük az A-ban... 😄

Én a 07-ben meg asszem 08-ban is toltam velük, de csak B-ig jutottam.

Hajrá Magyarország!

Huni92
játszottál te is a ciscoval? o_O
volt nekem egy ilyen BL meccsem velük a tavaly 😄

Zsolti9014
Na, én legeneráltatok egy játékot most 66 ligával 😊

Persze nem mazochista vagyok, mindösszesen csupán böngészni akarok, hogy hol is lenne érdemes kezdenem. Az tuti, hogy Európában, mert BL-re akarok hajtani hosszabb távon, vagy kitudja, de a többi kontinens nem vonz.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
2008-ban én azt hiszem a másodosztály rájátszásáig jutottam (ott kikaptunk persze), aztán félbe kellett hagynom a játékot. A 09 meg 10 kimaradt a gépem miatt, illetve a 09-cel még keveset játszottam is, a 10-zel egyáltalán nem.

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
FM2008ban(?) nekem viszonylag simán sikerült velük Bl-t nyerni, szerintem a 11 nehezebb mint jópár korábbi FM!
Tolok pár képet, rám hoztad a Leeds nosztalgiát 😊

Akkoriban fosta a jobbnál jobb generáltakat, magyarokat is.

Szóval grat!

Zsolti9014
Na, 8 szezon és 446 meccs után úgy tûnik lassan abbahagyom (talán nem végleg) a Leedset.

Az FM11-ben sikerült elõször velük feljutni az elsõ osztályba, szóval végül is eredményes karrier volt.

Érdekes, hogy a két bajnoki cím, 1-1 ezüst és bronz, valamint a Ligakupa-gyõzelem és BL-szereplés ellenére egy rakás nevesebb játékos továbbra sem hajlandó aláírni (pl. De Gea), meg pénzt sem nagyon adnak az erõsítésre... A BL megnyerése még kihívás lehetne, de 8 szezon az 8 szezon, kicsit sok már. Nem zárom ki a folytatást, de egyelõre máshol is kipróbálnám magam.

Egyelõre a magyar meg a német bajnokság közt vacillálok, vagy olasz alsóbb liga, mint régen a Cisco Romával (bár õk már talán Atletico Roma).
Angliát most hanyagolnám már, spanyolokat nemtom.

Még a 2007-es Köbenhavn mentésem újraalkotásán gondolkodom, de az bajnoki szinten nem nagy kihívás.

Hajrá Magyarország!

ha még nem kezdtél volna, akkor én a hampton & richmond-ot ajánlom.
angol 6. osztály, óriási kihívások évrõl-évre.
mivel londoni csapat a tavalyi fm-ben parent team-nek sikerült a chelsea-t kifognom.
Huni92
taarabt nem jött be, de amúgy is csak a padra hoztam anno.
romero nem rossz, de ha elkezd lepkézni, akkor alig akarja abbahagyni. azért adtam el, mert a távoli, erõs lövéseket sorra szopta be, úgy pattantak a labdák a hálóba róla, mint egy betonfalról.
üzletnek mondjuk tökéletes volt a leigazolása majd eladása.

vidd neuert 😊

Mor3llo
Taarabt nem jött be? Romero leigazolásán gondolkozom a nyáron - habár most Ustari, aki év elején cserekapusnak jött, meglehetõsen jól teljesít, kiszorította De Sanctist. Mennyire ajánlod? Másik alternatívám Neuer lenne 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
Jöhetett volna még Kaká kölcsönbe, de 32 évesen csereembernek, és 6 milliós fizetéssel, úgyhogy inkább nem hoztam el.
Carlos Eduardo meg nem kapott munkavállalásit, pedig ingyen jött volna.

Huni92
Bemutatkozásképpen 5-0-ra csaptuk meg a letteket a magyar válogatottal egy barátságos meccsen Németh és Szalai duplájával, meg egy öngóllal.

oroszország nem is rossz ötlet, meglesek ott pár csapatot. 😄
csakazértis 😄 amúgy nem, tényleg nem lenne nagy kihívás... bár a genoa sem, de most nincs jobb ötletem, szerintem mégis velük kezdek.
inter94
sevilla,blackburn,szpartak moszkva,hoffenheim,lille 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
najó, ne sírjál többet 😄

Huni92
na, ne kúrd fel az agyamat, hogy egy német élcsapattal fogsz kezdeni 😄

felkészülés:

Community Shield

enyhe különbséget vélek felfedezni.

a vándorkarrier már csak azért sem lenne túl jó, mivel mindig csak azt az országot töltöm be ahol épp kezdek... (plusz egyet legfeljebb, mert szar a gépem...)
Fyrex
<#nyes><#nyes><#nyes>

Avanti Crociati!

válogatós vagyok mindenben, bocsi 😄

amúgy köszönök minden tippet!
utóbbi kettõ nem rossz, genoával már volt pár sikeres karrierem 10-ben és 11-ben is. 😊 leverkusent megnézem.
Huni92
nyif-nyaf finnyás pöcs vagy 😄 kapd be akkor és keress csapatot magadnak!!!négy!4!!444

Huni92
tudom, és azért mondtam direkt spanyolt, mert nem játszol ott. pedig jobb, mint egy izlandi harmadosztály 😄

egyébként zyndar, juteszembe: 4-1-2-1-2-re álltam ét erre a szezonra, gyémánt alakzat, és a CS meccsen debütál a felállás majd.

nem szeretek költözni... 😄 viccet félretéve, szeretek egy csapatnál megmaradni, ahol épp kezdek, mindig hosszú távra rendezkedek be.
köszi, meglesem a tímet, ki van még ott sanchezen kívül, mert nem igen vágom 😄

@Huni: spanyolhont nem igazán preferálom, agyfasz kapok a második csapat, mint fiókcsapat rendszertõl... :/
Huni92
sõt, mondok jobbat. vándorkarrier, és elsõ állomásként athletic bilbao 😊

zyndar
Mallorca, Genoa, Leverkusen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
Murcia 😊

Fyrex
udinese, nem nagy kihívás de szórakoztató

Avanti Crociati!

Fyrex
megvárom míg visszavonul, utána hátha

crespo nálam melózik, 4.5 csillagos támadó edzõ

Avanti Crociati!

Huni92
ja, ez a baj a csapatból visszavonult játékosok egy részével. fél év múlva a töredékét fogja kérni.

drága baglyok! ajánljatok nekem pár csapatot! 😊
Fyrex
lol gyerekek <#vigyor><#vigyor>

xabi alonso bejelentette visszavonulását, kapott rohadt jó edzõi képességet, erre 82 ezres fizut akar 😄DD

Avanti Crociati!

Fyrex
rólam is talán 2009es efemben utoljára, de az úgy túl irreális azért 😊

Avanti Crociati!

Huni92
valahogy megértem a hsz végét...😄

vége a felkészülésnek, hullaszarok voltunk, jön a CS a City ellen 😊

zyndar
Nyilván, ha nem jönnek az eredmények, kell egy kis fûszer.

@Fyrex: még szebb, ha Pusztai stadion lenne 😊 Hmm, rólam még nem neveztek el soha.

Huni92
többnyire. ha le kellene bontanom, akkor a szezon 75%-át csapjuk végig ezzel a felállással. amikor viszont nem megy a joga bonito, akkor változtatok egy idõre.

Fyrex
nincs is ennél szebb üzenet szerintem <#wave>

Avanti Crociati!

zyndar
Te 1 éve 4-2-4ben játszol <#idiota>

Fyrex
beteg vagy 😄

#73864 egyébként CHALLENGE ACCEPTED

Avanti Crociati!

inter94
433 régi szép idõkbe sokat láttam ilyet... 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92
ha nem lennék olyan inside forward buzi, mint amilyen vagyok, egy ilyen 3 kp-s rendszert én is nyomnék, és az inside forwardok mellett a két csatár is lételemem 😄

Fyrex
de egyébként a taktikai "rajz" fura, pályán a megvalósulás más

Avanti Crociati!

Fyrex
kizárólag a saját tapasztalataimra épülõ taktika, három vagy idény után állt össze végleg, nincs rá ellenszer 😄

Avanti Crociati!

Huni92
hogy is mondjam, hogy te is megértsd. szakmai beszélgetés 😄

az a felállás meg érdekes 😄

Fyrex

Avanti Crociati!

zyndar
Egybõl az infószerzés <#hawaii>