Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Most néztem vissza, hogy te még bajnok is voltál velük az A-ban... 😄
Én a 07-ben meg asszem 08-ban is toltam velük, de csak B-ig jutottam.
Hajrá Magyarország!
Persze nem mazochista vagyok, mindösszesen csupán böngészni akarok, hogy hol is lenne érdemes kezdenem. Az tuti, hogy Európában, mert BL-re akarok hajtani hosszabb távon, vagy kitudja, de a többi kontinens nem vonz.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Tolok pár képet, rám hoztad a Leeds nosztalgiát 😊
Akkoriban fosta a jobbnál jobb generáltakat, magyarokat is.
Szóval grat!
Az FM11-ben sikerült elõször velük feljutni az elsõ osztályba, szóval végül is eredményes karrier volt.
Érdekes, hogy a két bajnoki cím, 1-1 ezüst és bronz, valamint a Ligakupa-gyõzelem és BL-szereplés ellenére egy rakás nevesebb játékos továbbra sem hajlandó aláírni (pl. De Gea), meg pénzt sem nagyon adnak az erõsítésre... A BL megnyerése még kihívás lehetne, de 8 szezon az 8 szezon, kicsit sok már. Nem zárom ki a folytatást, de egyelõre máshol is kipróbálnám magam.
Egyelõre a magyar meg a német bajnokság közt vacillálok, vagy olasz alsóbb liga, mint régen a Cisco Romával (bár õk már talán Atletico Roma).
Angliát most hanyagolnám már, spanyolokat nemtom.
Még a 2007-es Köbenhavn mentésem újraalkotásán gondolkodom, de az bajnoki szinten nem nagy kihívás.
Hajrá Magyarország!
angol 6. osztály, óriási kihívások évrõl-évre.
mivel londoni csapat a tavalyi fm-ben parent team-nek sikerült a chelsea-t kifognom.
romero nem rossz, de ha elkezd lepkézni, akkor alig akarja abbahagyni. azért adtam el, mert a távoli, erõs lövéseket sorra szopta be, úgy pattantak a labdák a hálóba róla, mint egy betonfalról.
üzletnek mondjuk tökéletes volt a leigazolása majd eladása.
vidd neuert 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Carlos Eduardo meg nem kapott munkavállalásit, pedig ingyen jött volna.

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
felkészülés:
Community Shield
enyhe különbséget vélek felfedezni.
amúgy köszönök minden tippet!
egyébként zyndar, juteszembe: 4-1-2-1-2-re álltam ét erre a szezonra, gyémánt alakzat, és a CS meccsen debütál a felállás majd.
@Huni: spanyolhont nem igazán preferálom, agyfasz kapok a második csapat, mint fiókcsapat rendszertõl... :/
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
crespo nálam melózik, 4.5 csillagos támadó edzõ
Avanti Crociati!
xabi alonso bejelentette visszavonulását, kapott rohadt jó edzõi képességet, erre 82 ezres fizut akar 😄DD
Avanti Crociati!
vége a felkészülésnek, hullaszarok voltunk, jön a CS a City ellen 😊
@Fyrex: még szebb, ha Pusztai stadion lenne 😊 Hmm, rólam még nem neveztek el soha.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Avanti Crociati!