A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    Bayern München 2011/2012

nyáron jött Christopher Samba 22 millióért(részletre),nem adtam el senkit. Bajnokság végig kiélezett volt a Kölnnel,és a Dortmunddal harcoltunk,végül mi lettünk a bajnokok,2. a Köln,3. a Dortmund. Kupát megnyertük az Augsburg ellen(akik egyébként kiestek). Bajnokok Ligájában csoportmásodikként mentünk tovább,16 között jött a Porto,2-1-es összesítéssel továbbmentünk(érdekesség,hogy a Rangers kiejtette a BARCA-t),jött a Milan ellenük 1-1-el,több idegenben lőtt góllal léptünk tovább,elődöntőben Lyon következett,és itt jött a búcsú 3-3-as összesítéssel több idegenben lőtt góllal továbbment a Lyon :( .Télen kölcsönben elhoztam Di Mariat balszélre,mert nagyon sérülékeny volt ősszel Robben,és ez nagyon jó döntésnek bizonyult,bajnokságban(amikor a holland sérült volt) hátán cipelte a csapatot,de nyáron visszament Madridba. Most van 2012 augusztusa,eladtam Contentot,és Petersent,és érkezett Hamit Altintop 4 misiért,Lucas Barrios 9 misiért,és Pedro kölcsönbe 2,7 misiért,10 milliós opcióval. A célok változatlanok,bajnokságot,kupát meg kell védeni,BL-ben minimum top8.