Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a játékban beállítások, kép és hang, és kiválasztod a skint.
Letöltöttem ezt a skint de nem tudom hova kell másolni a tartalmát, valaki tudna segíteni hogy hova kell bemásolni ?
Elõre is köszönöm!!
Üdv!
talán lesz még jobb is
behívok 24 játékost az angol u21-be a törökök és lettek elleni meccsre, erre kb 18-an kapnak egy ineligible feliratot, és nem játszhatnak. elmegyek szabira, és a gép megtölti 17 évesekkel a kezdõt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Rivaldo-t elvitte már valaki nb1-be? Rizikósnak tûnik, de nem kér sokat. Kötelessel összevesztem egy hülyeségen, de amúgy sem volt nagy szám, átadólistára raktam, bejelentkezett érte a Milan, a ManU és a Porto is 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Eddigi meccseink

Folytatás a Malagával. Hamarosan jövök a bajnokság jelenlegi állásával.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnám elhozni Kuyt-ot a Pool-tól a Madrid-ba? 5M kérnek érte és én 6ot ajánlok de nem akarják elfogadni 😞 mennyit kéne érte adom hogy biztosan oda adják?
Elõre is köszi a segítséget!!
Üdv!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A végére értem az elsõ szezonnak a Rayo kispadján. Nehezen indult, kb. a 23. forduló környékén alakult ki a végleges taktika. Ezután rendkívül meggyõzõ teljesítményt nyújtva sikerült megnyerni a bajnoki címet, ki is bontottam egy sört. 31 meccse veretlenek vagyunk. A kupában a 8 közé jutottunk, a Villareal volt a végállomás. Abszolút kulcsember volt a Bressan gyerek, a 41 meccsen kiosztott 31 assziszt még akkor is megsüvegelendõ, ha õ rúgja a szabadokat meg a szögleteket. Kíváncsi vagyok, meg tudom-e tartani.
STATOK
Bressan
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
- vadállat

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
szóval amikor elkezdtem játszani legelsõnek úgye belehetet állítani melyik országban tudom még követni a bajnokságokat, beállítottam német,angol,francia és valahogy belehet még állítani a skót,holland bajnokságokat is??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
a második szezon kezdetekor már lesznek, de leginkább a harmadiknál szoktak szaporodni
A kapott gólokkal megint nem vagyok kibékülve, de ami igazán megdöbbentõ, hogy a 29-bõl mindössze 5x sikerült megúszni kapott gól nélkül.
Hajrá Magyarország!
de Afellay bácsi beindult náluk...
Hajrá Magyarország!
Fasza!
Hajrá Magyarország!
Heló szia remélem hogy vagy
Tabella
Bl-tabella
Keret1
Keret2
Heló szia remélem hogy vagy
Offoltok itt vazze! <#ejnye1>#ejnye1>
0-1 rõl sikerült fordítanunk. Shilla 93. percben fejjel betalált a végén ugráltam örömömben 😄