A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
na én dobok egy cáfolatot erre a hűdekönnyűagém témára,Arsenallal letoltam az első évemet,és 5.-ek lettünk!!!!!! ligakupát megnyertük,FA kupában negyeddöntő volt a vég,BL-ben pedig az elődöntőig mentünk. tavaszra elfogyott a csapat(IRL),hiába vettem kölcsön télen Afellayt irányitó posztra,nem volt vezéregyéniségünk,van Persie rugdosta a gólokat,ennyi. Arteta,Arshavin,Rosicky,Chamakh vicc kategória,Walcott még elmegy egynek...megvettem véglegesen Afellayt 8 misiért,és jönni fog júliusban Llorrente 33m€-ért,így hátha letudom venni a terhet RvP-ről! a védelemmel nincs gáz,ott megvannak az emberek,kapuba Sesnyi(nem tudom a nevét sose...bocsi) állat,7x volt a meccs embere 55 tétmeccsen,védelem is jó Sagna-Merte-Vermaelen-Santos négyes amikor így együtt pályára küldhettem őket,asszem 2-3 alkalommal kaptunk ki csak. a bajnokságban a sok döntetlen ölte meg a dobogós reményeinket,18 győzelem,14 döntetlen,6 vereség,nagyon rossz mutató...na nem baj,jövőre csak a bajnokságra kell koncentrálni(EL-ből kiejtem magunkat direkt),és cél a bajnokság