Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az õszi szezont letudtam a Nantes-al, vegyes érzésekkel. 8. helyen állunk a bajnokságban, egész jók vagyunk, de a nagy meccseken sokszor komoly zavarban vagyunk (6 meccsen kaptunk 3 vagy 4 gólt...). Télen érkezik egy 19 éves generált orosz balvédõ, Lecjackstól mindenképp megválok, a Lyon elleni hazai meccset miatta veszítettük el egy büntetõvel, pedig végre egyszer alapból jobbak voltunk náluk.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Hajrá Magyarország!
de amúgy jogos.
néha annyira nem értem ezt a játékot amúgy. 😄
Hajrá Magyarország!
Pinathinaikosz
Nézd a jó oldalát, legalább megnyerheted az El-t a Bl elõtt 😊
Persze a Leverkusen megverte az eddig veretlen Portót, amivel mi 3. helyen zártuk az egyébként szerintem simán nyerhetõ csoportot...
Hajrá Magyarország!
Persze a bajnokságban jobbára kínlódunk megint, mármint az elõzõ idényhez képest. Citytõl sima 5-öst kaptunk pl.
Ligakupa véget ért nekünk az Arsenal ellen, BL-ben meg az utolsó csoportmeccsen nyerni kell a Panathinaikos ellen, hogy legyen esélyünk.
Bár az továbbra is érdekelne, hogy ha 4-2-re verjük a Realt, akkor miért kínlódunk a Leverkusen meg a West Ham ellen...
Hajrá Magyarország!
Letöltöttem a Cut-Out Faces Megapack 3.0-t de nem birom kitömöríteni 😞
Valaki segítene hogy kellene kitömöríteni?
Elõre is köszi!!
Üdv!!
Hmm, nem rossz 😊 Ha meg tudom tartani, az is jó, de üzletet is tudok csinálni vele, az tuti.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
igazoltam 3 éve egy brazil tehetséget, aki feltételes munkavállalásit kapott (egyébként Sandro is azt kapott...) Pedrao a neve, szóval lejárt a szerzõdése, én hosszabbítanék vele, de nem kap munkavállalási engedélyt, ezért nem tudok új szerzõdést hosszabbítani. Egy év alatt kb. 20X próbáltam. Szóval most nincs szerzõdése, de a csapatnál van és játszik 😊
Csak nehogy elvigye a bevándorlási hivatal. (elég élethû lenne)
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Valaki, aki idõben elõrébb jár, tudna mutatni róla egy képet?-->Renan Bardini Bressan
200 ezerért vettem és egyértelmûen a csapat legjobbja, már a Porto akarja vinni.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
EB selejtezõ csooport 😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

örül a faszom, most rendezzek partit ezért? 😄D na jó... 😄

0-0 a MU ellen, és kihagytunk egy tizenegyest (örüljé geó, weiss volt a ludas 😄)
A Ligakupa idén sem tartott sokáig õrült meccsen 4-3-ra gyõzõtt a Saint-Étienne, 35 perc játék után 3-3 volt az állás, a 2. félidõben szerencsés góllal gyõztek.
A bajnokság eddig változatos, nagy vereség nélkül idén sem ússzuk már meg, a Toulouse 4-0-val alázott meg, 15 perc alatt rúgták õket, ráadásul egyetlen ember... Ennek ellenére nem állunk rosszul, idén nem kell a kiesés ellen küzdenünk úgy tûnik
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Igazolások
Capello visszavonult, Pearce lett a szöv. kap. és felkért az U21-es válogatott élére, elfogadtam 😊
Luís Guilmerme, a brazil U20 kapusa.
Bajnokságban 2 meccs, 2 pont, Burnley & Aston Villa ://
Hajrá Magyarország!
az aláírási pénznél add meg a maximumot az ügynöknek is, úgy lehet esélyed.
közben Nasrit sikerült megcsípnem, mert lejárt a szerzõdése. igaz, már 29 éves, de pár jó éve lesz még szerintem. védõt akarok venni, Kjaer a kiszemelt, de a szaros aláírási pénzen elcsúszunk...
Hajrá Magyarország!
Az elsõ 6 helyezett 3 ponton belül, nem is volt szoros <#hawaii>#hawaii>
mondjuk lenne még hova fejlõdni, mert volt sok kötelezõ a vége felé, amit nem tudtunk behúzni.
Hajrá Magyarország!
Nagyon szoros lett a vége, az utolsó két meccsen nem tudtunk nyerni, a Stoke ellen idegenben egy szánalmas 2-2, utána szintén idegenben az MU ellen 0-1. De szerencsére a riválisok nem tudták ezt kihasználni, pedig a City közel volt ehhez.
Durva szezon volt! 😄
Hajrá Magyarország!