Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
van egy ilyen nevû kispályás focicsapat Magyarországon. Illetve P'nathinaikosz a neve. vagy teremfoci? lényegtelen, de van 😄

Zsolti9014
Ez az ember már! 😄
Szeretett volna 8-at kapni, vagy mi?

Hajrá Magyarország!

Fisicofan
Reggelt!
Az õszi szezont letudtam a Nantes-al, vegyes érzésekkel. 8. helyen állunk a bajnokságban, egész jók vagyunk, de a nagy meccseken sokszor komoly zavarban vagyunk (6 meccsen kaptunk 3 vagy 4 gólt...). Télen érkezik egy 19 éves generált orosz balvédõ, Lecjackstól mindenképp megválok, a Lyon elleni hazai meccset miatta veszítettük el egy büntetõvel, pedig végre egyszer alapból jobbak voltunk náluk.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Zsolti9014
Na, az El-ben a Hoffenheimmel játszunk majd. Azt azért valahogy illene hozni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ilyen játékkal az sem lesz egyszerû 😛
de amúgy jogos.

néha annyira nem értem ezt a játékot amúgy. 😄

Hajrá Magyarország!

zorrobomber
Instant asszociáció:
Pinathinaikosz
Nézd a jó oldalát, legalább megnyerheted az El-t a Bl elõtt 😊

Zsolti9014
Ez nagyon szûken lett meg...

Persze a Leverkusen megverte az eddig veretlen Portót, amivel mi 3. helyen zártuk az egyébként szerintem simán nyerhetõ csoportot...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem, csupán Sir Alex visszavonult. 😊

Hajrá Magyarország!

offtopikban
Zsolti9014
Na, az elnök majdnem kibaxott velem. Elfogadta a Barca 51 milliós ajánlatát Neymarért. Közben jött az olimpia, Neymar meg utána visszajött. Szóval maradt! 😊

Persze a bajnokságban jobbára kínlódunk megint, mármint az elõzõ idényhez képest. Citytõl sima 5-öst kaptunk pl.
Ligakupa véget ért nekünk az Arsenal ellen, BL-ben meg az utolsó csoportmeccsen nyerni kell a Panathinaikos ellen, hogy legyen esélyünk.

Bár az továbbra is érdekelne, hogy ha 4-2-re verjük a Realt, akkor miért kínlódunk a Leverkusen meg a West Ham ellen...

Hajrá Magyarország!

Krisz018
Sziasztok!!

Letöltöttem a Cut-Out Faces Megapack 3.0-t de nem birom kitömöríteni 😞
Valaki segítene hogy kellene kitömöríteni?
Elõre is köszi!!

Üdv!!

zyndar
Kösz.
Hmm, nem rossz 😊 Ha meg tudom tartani, az is jó, de üzletet is tudok csinálni vele, az tuti.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
geonak semmi nse tetszik 😄

szabocsaba1983
Részletre jött, meglátjuk, innér rajta múlik, megérte -e.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

nem rossz, na de 15 milla machedáért? 😮
szabocsaba1983
Azthiszem, sikerült megerõsíteni a csapatot.

N'Diaye-t az elnök adta el. Egy védekezõ középpályás még kellett volna, de nem maradt rá cash.

szabocsaba1983
Azért ez az angol munkavállalási mizéria tud okozni érdekes eseteket:

igazoltam 3 éve egy brazil tehetséget, aki feltételes munkavállalásit kapott (egyébként Sandro is azt kapott...) Pedrao a neve, szóval lejárt a szerzõdése, én hosszabbítanék vele, de nem kap munkavállalási engedélyt, ezért nem tudok új szerzõdést hosszabbítani. Egy év alatt kb. 20X próbáltam. Szóval most nincs szerzõdése, de a csapatnál van és játszik 😊
Csak nehogy elvigye a bevándorlási hivatal. (elég élethû lenne)

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zyndar
Szedd össze magad ombre <#integet2>
Valaki, aki idõben elõrébb jár, tudna mutatni róla egy képet?-->Renan Bardini Bressan
200 ezerért vettem és egyértelmûen a csapat legjobbja, már a Porto akarja vinni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
hátbazdmeg, BL-ben 5-1-re szanaszét verjük a Koppenhágát is, a bajnokságban meg 5 meccs, 0 gyõzelem, 4 pont. 😄

inter94
Hi all ! grat all blackburn betöltve 😄
EB selejtezõ csooport 😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

nem mindig, tudom... 😄 néha azért sikerül.
örül a faszom, most rendezzek partit ezért? 😄D na jó... 😄

Huni92
nem tudsz objektív lenni 😄
0-0 a MU ellen, és kihagytunk egy tizenegyest (örüljé geó, weiss volt a ludas 😄)

jóvan, én akkor sem csípem 😄
Huni92
majd szezon végén beszélgetünk 😊

középszerû
Huni92
hát az értékei sem túl jók, meg egyszer játszott az irányításom alatt, kölcsönben volt nálam az evian-nál. nem alkotott maradandót...
Fisicofan
Grat, szép eredmény 😊

A Ligakupa idén sem tartott sokáig õrült meccsen 4-3-ra gyõzõtt a Saint-Étienne, 35 perc játék után 3-3 volt az állás, a 2. félidõben szerencsés góllal gyõztek.
A bajnokság eddig változatos, nagy vereség nélkül idén sem ússzuk már meg, a Toulouse 4-0-val alázott meg, 15 perc alatt rúgták õket, ráadásul egyetlen ember... Ennek ellenére nem állunk rosszul, idén nem kell a kiesés ellen küzdenünk úgy tûnik

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Huni92
azt mondod? 😄
pana ellen négyet vágott, és majd szezon végén megnézzük, mit mutatott 😊

weiss 20 milláért? negyedéért nem venném meg, kalap szar az a srác
Huni92
Bayern, Cszka Moszkva, Koppenhága, Leeds a BL-ben.
Igazolások

Capello visszavonult, Pearce lett a szöv. kap. és felkért az U21-es válogatott élére, elfogadtam 😊

bocsesz, keverlek itt titeket... 😄
szabocsaba1983
Nem, az Zsolti, nála játszik.
Luís Guilmerme, a brazil U20 kapusa.

delac-ot?
Huni92
Idegenben 3-1-re, hazai pályán 5-1-re vertük a Panathinaikoszt, ott vagyunk a BL csoportkörben.
Bajnokságban 2 meccs, 2 pont, Burnley & Aston Villa ://

szabocsaba1983
A MU vinni akarja a kapusomat. 3m-ról indultak, már 8.5m-nál tartanak. Nem tudom, az elnök meddig bírja 😞

vörös ördögök a 9. helyen? 3000ben jársz? 😛

Huni92
persze, gondoltam, hogy többet kérnek. van egy jó alkudozási stratégiám, úgy játékosvásárlásnál, mint szerzõdéseknél való ajánlattétel esetén. tegyük fel, hogy kér évi 3 millió eurót a játékos, meg 1,5 milliós aláírási pénzt, ahogy az ügynöke is. én nem tudok adni, csak kettõt, illetve egyet-egyet. benyomok egy egy millió eurós fizetést, és mondjuk 300k eurós aláírási pénzt. ekkor általában alábbhagynak az igényeikbõl, és alacsonyabb összegeket kérnek. én továbbra sem tudom megadni, ezúttal egy kicsivel magasabb ajánlatot teszek, mint elsõ körben, de még mindig nem adom meg a maximumot, amit adhatnék. és ez így megy addig, amíg megegyezünk. szopás akkor van, ha az ügynök türelmetlen típusú, mert akkor a 3. kör után elküld a fenébe.

Zsolti9014
az a baj, hogy többet kérnek, mint amit tudok adni. általában az ügynöknek meg szoktam adni, még ha a játékosnak nem is

Hajrá Magyarország!

Huni92
grat a bajnoki címedhez! 😊

az aláírási pénznél add meg a maximumot az ügynöknek is, úgy lehet esélyed.

szabocsaba1983
felkészülés (még nincs kész a csapat)

Zsolti9014
hát nagyon kellemetlen lett volna ezt elbukni, de nem sokon múlott.

közben Nasrit sikerült megcsípnem, mert lejárt a szerzõdése. igaz, már 29 éves, de pár jó éve lesz még szerintem. védõt akarok venni, Kjaer a kiszemelt, de a szaros aláírási pénzen elcsúszunk...

Hajrá Magyarország!

zyndar
Elismerésem! <#eljen>
Az elsõ 6 helyezett 3 ponton belül, nem is volt szoros <#hawaii>

Zsolti9014
köszönöm szépen!

mondjuk lenne még hova fejlõdni, mert volt sok kötelezõ a vége felé, amit nem tudtunk behúzni.

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Hatalmas GRAT <#taps><#eljen><#worship>

Zsolti9014
Megcsináltuk!

Nagyon szoros lett a vége, az utolsó két meccsen nem tudtunk nyerni, a Stoke ellen idegenben egy szánalmas 2-2, utána szintén idegenben az MU ellen 0-1. De szerencsére a riválisok nem tudták ezt kihasználni, pedig a City közel volt ehhez.

Durva szezon volt! 😄

Hajrá Magyarország!

zyndar
Félidõben 2-0 oda. Bátorítás a szünetben, fordítunk, erre a három perces hosszabbítás negyedik percében kiegyenlítenek. Pech <#idiota>