A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    2013 nyara, Fradival 2. szezonom. Nagy szerencsémre a tavaszi félév nem úgy sikerült mint a tavalyi évben, így sikerült 12 pontos előnnyel zárnunk a tabellát év végén. Míg tavaly az 59 pontom csak 3. helyre volt elég, addig idén 65pontommal simán nyertem. Rájöttem, miként kell adni a motivációt, így az utolsó meccseknél szinte szárnyaltunk (mint az őszi félévben). Ezáltal BAJNOKSÁG+LIGAKUPA+MAGYAR KUPA behúzva. Sajnos viszont átigazolásra csak 250e font körül kaptunk, fizetés is csak 50e. Ez meglepő, mert tavaly ennek a 2x-ét kaptuk átigazolási keretként, illetve a fizetések se voltak magasak (sőt)!!! Legjobban fizetett játékosom 2.100 font per hét, illetve még 2-en 1.300 körüliek. Ez jóval az átlag körüli, vagy mondhatni átlag átlaga, hiszen vidinél/dvscnél/győrnél nem egy játékos 3-4e-eket kap. Tehát a fizetés kézbentartása 82%-os volt, mint ahogy tavaly is magasan tartottam.

1,5 évet kellett várnom míg az edzőközpontot felújítják, mire 4 hónappal a végezte előtt lefújta a vezetőség. Remek. Sheffield + Anji a jelenlegi anyacsapataim. Igazolások megint nehézkesek lesznek.

Legnagyobb sztáromat 1,5M font-ért elvitték féltávnál, akit 350e -ért igazoltam még az első évben: Wobay

Legjobb védőmet is elvitték, de legalább kisajtoltam belőle némi fontmennyiséget: Klein 850e font (ő alapból a csapatban volt), illetve Otten-t 300e-ért.

Most a legnevesebb játékosom: Mads Laudrup, a híres Micheal Laudrup fia (ha jól sejtem), illetve a sokak által ismert, többszörös argentin csatár"sztárom": Luciano Figueroa (Boca, Genoa, River, Villareal, Birmingham, Tigre, 15/9 argentin válogatottsági mérlege).

Félév közben sikerült megszereznem 1M fontért egy generált brazil kapust, aki valószínűleg minden idők legjobb GK-e lesz a Fradinak... remélem nem hazudik a szerb figyelőm.