Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsolti-->grat, jó eredmény. Jövõre meg Neymar, ingyen...nem írnak alá,. mi? Nekem 20m fontért se adnák...<#ticking>#ticking>
Töltöm Crystalt, bár nem sok babér terem. (még mindíg nemtok venni, de szutykokat eladni sem, viszik a bért)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
- az egyik hosszútávú befektetésem, bízom benne, hogy idõvel fizikailag is összekapja magát

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Itt tartunk most az igazolásokkal:
Meg augusztusban jön ingyen Neymar!
Akarok még venni kapust is, meg kéne balhátvéd, majd meglátjuk, hog alakul. Mondjuk Spence jó balra is.
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A felkészülési idõszakban eléggé jók voltunk, próbálgattam taktikákat, eléggé be is jöttek. Pl Bordeaux és Schalke ellen egyaránt jók voltunk döntetlenre simán, Schalkét verhettük is volna!! Nagy rivális Bochum és Karlsruhe egyaránt verve volt nagyon szép játékkal simán. Eljött a bajnokság, 4 kör után 2 ponttal henyélünk a tabella alján!!!!! :S
Gólt lõni szinte nem is tudunk, kapni annál inkább, de hogy ideges legyek, természetesen a 90. perc után!!! 4 fordulóból 3 meccsen így buktunk pontot!!! Erzgebirge Aue a 87. percben egyetlen helyzetébõl lõtt gólt, kaptunk így 1-0-ra. Bielefeld 90+2-ben tudott gólt lõni, elõtte szinte meg se mozdultak a pályán....Bochum ellen 2-2 lett, vezettem 2-1-re...de a 90+4-re már nem mondtam semmit..... eddig szánalmas és nevetséges ami történik...nálunk még a gólt se adják meg, nekik elsõ fejes rögtön gól...szóval úgy látom ehhez kell majd keményen türelem...nem tudom mennyi lesz hozzá.... de igyekszem... jaaa és amit nem mondtam...az új szerzeményeim javarészt már a pálya külsõ részén vannak, ugyanis szépen leamortizálták õket ez alatt a pár forduló alatt.... THX FM!!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Hajrá Magyarország!
na, zsolti fejlõdik, jövõre jó lesz az. csak épp értelmes védõket vegyél 😊
célzom én amúgy, idén is céloztam volna 😄
de legalább ez visszaadta a kedvemet.
Hajrá Magyarország!
Szóval a fejlõdés érezhetõ, de még továbbra is van hova.
Hajrá Magyarország!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FA-bõl a hatodik fordulóban pottyantunk ki a Tottenham ellen. Remélem most tudok megfelelõen erõsíteni.
Hajrá Magyarország!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A Juvéba a világ minden kincséért nem akarták elengedni, amikor meg már beadták a derekukat, a játékos nem volt hajlandó tárgyalni se. Jó, igaz, az bajnokságon belül volt.
Hajrá Magyarország!
Barátságos meccsek

afölött berugták
http://www.fm-base.co.uk/forum/players/45375-koen-casteels-gk.html
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Am a Millwall nem gyenge! Grat! Mondjuk ahogy elnézem, lehet kenyéren meg vízen fogtok élni egy ideig...
Egyébként köszönöm mindenkinek a segítséget a Leeds-védelemre vonatkozóan, tudtam belõle meríteni. Ha nem is konkrét dolgot (már 1 igazoláson túl), de újabb motivációt.
A taktikát kis mértékben módosítottam (a támadóbbat), és talán az új védõsorom is összeszokott. Télen megvettem Rafael Tolóit (az imént itt ajánlottak közül csak õ jött el, meg pénzem se maradt másra).
Most pedig így állunk:
Hajrá Magyarország!