A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Az előbb azt mondod hogy ez csak egy játék, most meg te is a focival példálózol Pont ezt magyarázom hogy igen, játék, ezért kvázi lényegtelen hogy mennyire vagy eredményes benne. Igen, nyerni akarok a játékban is, de mivel nincs tétje így értelme sincs annyira kompetitívnek lenni, hogy játékon kívüli eszközöket használj fel. Ha a megélhetésem múlna rajta, akkor igen felhasználnék minden lehetséges eszközt a győzelemre. IRL lehet én is azt mondanám hogy törd el a lábát. A lábtörés (tegyük fel) egy létező kiskapu a valós fociban, míg a scout program nem, mert olyan adatokat használ, amelyek a való életben nem kutathatóak, vagy teljesen más formában. Legalábbis transfermarkton én láttam Balotelli mellett Pot ability értéket :) Igazából az egész litániát össze lehetne foglalni azzal, hogy nem a cél a fontos, hanem az út amit megteszel addig!

Juliano82: itt most csupán a hozzáállásról beszélünk általánosságban és a scout program használatáról. Az hogy nem használok külső alkalmazást a játék könnyítésére szerintem nem egyenlő azzal hogy korlátokat állítok fel magamnak. Engem speciel általában pont nem érdekel hogy sok magyar játékosom legyen! :)