Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Te vagy a magyar foci megmentõje. 😊
Am grat!

Dum spiro, spero.

Zsolti9014
Nem is lett szoros a vége:

Az elsõ hat meccs után 100%-osak voltunk, majd mindhárom komoly riválissal idegenben játszottunk, mindtõl ki is kaptunk (kettõ ellen vezetésrõl). Az utolsó fordulóban bemákoltuk, mert mi simán lecsaptuk Liechtensteint, a dánok meg ikszeltek a horvátokkal. 😊

Kint vagyunk az Eb-n.

Hajrá Magyarország!

ez jó ötlet
Zenszkij
irreálisan rengeteg büntetõ marad ki a játékban, ami egy fasxág

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zsolti9014
Vb-selejtezõk:

Persze pótselejtezõn megkaptuk az angolokat. Kint 0-1, otthon 1-1...

De még egy selejtezõsorozatot lenyomok, mert a csoportom: Horvátország, Dánia, Ausztria, Feröer, Lichtenstein és persze Magyarország. Ez nyerhetõ kellene legyen.

Hajrá Magyarország!

a képeket illetõen inkább azt kéne, hogy normál méretben, de linkben, mert ezeket a kicsinyített képekbõl sokszor lófasz se látszik.
Hegeace
Legközelebb már akkora lesz 😉

Heló szia remélem hogy vagy

elég az 3-as, abban benne van a többi, mindig csak a legfrissebbet kell feltenni
banner alatt nagy piros szöveg
ja értem. hát az öreg djibril tényleg nagy forma meg minden, de én általában félre szoktam tenni a játékban a szimpátiáimat/unszimpátiáimat. feláldozom õket az eredményesség oltárán. 😄
Hegeace
Sajátos átigazolási politikám van az tény. Nem a "szokásos" fiatalokból akartam bevásárolni és Cissé nagy kedvenc 😊

cissé azért nem ekkora skill, hogy 11 millát lehessen érte adni... szerintem nagyon ráfizettél, sokkal jobb és fiatalabb játékost is vehettél volna ennyibõl.
Hegeace
Sziasztok!

Végre volt idõm kezdeni egy komoly mentést az idei fm-mel, a Napoli csapatára esett a választásom. Az alapkeret jó és a maffia támogatása sem hátrány 😊. Féltávnál vagyunk egyelõre elégedett vagyok a cspat teljesítményével de valahogy kiscsapatok ellen nem tudunk mit kezdeni bezzeg a nagyok ellen... a Rómától 2-1ra kaptunk ki idegenben, de a Torinóból 0-2vel hoztuk el a három pontot sõt az Intert 1-0al a Milán-t 3-0al küldtük haza. Az Európa ligába gond nélkül bekerültünk Liverpool. Anderlecht, Timsora csoportba. A Pool az elsõ meccsen 1-0ra vert itthon de Liverpoolban 4-0ra gyalultuk a hazaiakat. A másik két meccset nyögvenyelõsen de hoztuk. Legjobb 32ben az Atletico madrid lesz az ellenfél. Két képet mellékelek.
Tabella

Igazolások

myl0
#73253ra sorry

Kezdett már valaki Benfica-val 11.3ba?

Valaki tudnak segíteni hogy honnan tudnám letölteni a patcheket a Football Managerhez? Az 1.0 már megvan de az 1.1-et sehol sem találom. A hivatalos oldalon be se adja csak a 3-ast.
obaje jó pléja, Honvédba majdnem mindig leigazolom
köszi. SKIN
Egyébként még nem kezdtem el a bajnokságot😊
grat.
tudsz adni egy linket a skinedhez?
bajnokságot elkezdted már? ha igen h haladsz

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Ingolstadt csapatával 3. barátságos meccsem és az elsõ ahol velem egyenrangú vagy erõsebb csapattal küzdöttem meg. Nagyon szépen játszottunk.ÍME.
Obaje-rol azt kell tudni hogy egy 19 éves Nigériai csatár.
50. perc környékén állítottam be lesérült csatárom helyére.
pzoli00
- ez van, még 1 év volt hátra a szerzõdésébõl, de én nem játszattam volna, szóval ez neki is jobb, nem akartam kib...ni vele, mert sokat segített a csapatnak, btw a jó játékosokat irtó nehéz jó áron elpasszolni a Real-tól, vakószínû a horribilis fizetések miatt

bakkerman
cristiano ronaldo palermo 15M
SAD:ASDF:ASFSDF:SAFD:ASFASDF:asf nebassz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

google?
amúgy a generált játékosokat érdemes nézegetned, azokat meg sehol nem írják össze, mivel mindenkinek mást generál a gép
Olyan oldalt lehet valahol találni ahol a tehetséges fiatal orosz játékosok vannak összeszedve?
pzoli00
- "tavaszi nagytakarítás" <#hehe>

Gratula 😄 Almería 4.ik lett 😮 az szép
pzoli00
- szoros volt a vége, de végül sikerült begyûjteni a bajnoki címet, sorozatban a negyediket <#taps> Tabella
- kétségkívül Pastore volt a szezon legjobbja Játékos statisztika

pzoli00
- így állunk 4 fordulóval a vége elõtt, szoros lesz a befutó

- Buszkecc kapás gólja

pzoli00

- egyszóval a komplett keret <#eplus2>

mindkettõ eléggé foglalja szóvak kilövöm majd mindkettõt 😊
feladatkezelõben a folyamatok?
nézd meg, hogy foglalja legjobban a memóriát
net,msn.
kérdés, hogy mi fut a háttérben
Nem tudjátok az miért van hogy egyszer úgy gondolja a játék hogy most lassú lesz és akad, egyszer meg úgy hogy gyors lesz?!
na ez jó kérdés, nem hiszem, hogy foglalkoznának vele még ennyire, mindig az aktuálishoz szokott lenni frissítés, de azért nézz szét a sorti fórumán, hátha találsz valamit
bakkerman
nekem a 2008-as nagyon nem jött be

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sziasztok!

FM2008-hoz létezik "naprakész" adatbázisfrissítés?
Hol találhatok ilyet?
(ugye a 2008-t titulálják a legjobb kiadásnak?)

Köszönöm
Zsolti9014
Gondoltam megvárom még a vb-selejtezõk sorsolását. Hát, ezt a sorozatot még le kell nyomjam, mert szerintem van reális esély a második helyre. A Leeds addig még pihen.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
na, visszavágó 2-1 oda, nem jutottunk ki... :\

Hajrá Magyarország!

nem bonyolult, csak sokáig tart és ki kell várni amíg a gép felteszi
Zsolti9014
Nem lesz könnyû a visszavágó úgy érzem:

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ja, hollandok ellen hiányzott Vadócz, Gera, Juhász is 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem hagyom abba, mert megijesztettél, félek a szívlapáttól. 😊

viszont egy rövid idõre kipróbálom/tam a magyar válogatottat, tegnap a selejtezõk végéig jutottam:

Természetesen idegenben kikaptunk (0-1), a svédektõl meg oda-vissza (2-4; 2-5). Az utolsó két fordulóban meg bemákoltuk, mert elõbb mi ikszeltünk Moldovával, a finnek viszont lecsapták a svédeket, utána megvertük a finneket (ha kikaptunk volna, 4. hely), a svédek meg ugyebár Hollandiába mentek, és a hollandok behúzták a meccset.

Pótselejtezõ Oroszország ellen lesz.

Hajrá Magyarország!

Huni92
semmi szerepe nincs, ezért érdemes a legalacsonyabb összeget kérni, ami lehetséges.

ressy14
Sziasztok!
A fizetésem nagysága valamiben szerepet játszik, vagy csak szemléltetni akarják h nagyjából milyen edzõ vagyok?

Dum spiro, spero.

1. El Classicom a Barcelónával.

A vidit légyszi töröljétek.A múgy hogy lehet vidit felrakni a youtubra?
mi lenne, ha magadnak keresnél olyan embereket, akik neked megfelelnek?
Azt szeretném megkérdezni hogy jönne-e valaki egy online meccset az FC Barcelona ellen?

Legrottigle bevált de nagyon.Valaki tud még jó embereket? Csatárt és akpust kivéve?
Huni92
csókolom!

gratulálok a nanteshoz, a galatához, a blekkbörnhöz, és ha netán valamelyik kis(ebb) csapatot kihagytam volna, annak is 😊

ja, zsolti meg ne hagyja abba a leedset, mert jövök ám a szílapáttal, és tarkón vágom 😊

0-3-ról 3-3 a blekkbörn ellen, fa kupa meccs volt, és újrajátszás lesz, fuckyeah.