A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Elég érdekes ez az FM!

Fradi 2. szezon, Európa Kupa 3. selejtezőforduló. (1-ben kezdtünk)

3. fordulóra megkaptuk a Lokomotiv Moszkvát. Mondhatom, nagyon "örültem". 1. meccs 3-3 idegenben (de úgy, hogy 8-as szorzónk volt, és 1. félidőben 3-0ra vezettünk fölénnyel, 2. félidőre 3-3 lett, úgy hogy mindent kihagytunk, lokomotiv 20perc alatt lőtt 3-at)

Lejátszottam most a visszavágót, hazai pályán. 4-2 lett szerencsére. Na de hogy???

Tegnap este kezdtem el, de hajnali 2kor 2-0ás vereségre álláskor (10.percben) úgy gondoltam hagyom, és kiléptem. Meccset sosem töltök újra, nagy ritkán lépek ki így, mikor már idegbaj határán vagyok. Most benyomtam az fm-et, mondom letolom a meccset, van szabad fél órám. Első félidő sima 3-0, 2. félidőben viszont 8 perc alatt feljönnek 3-2-re. Nagy nehezen a végén begyötörtünk 1 gólt még, de nem sokon múlott hogy ne jussunk tovább.

Egyszerűen nem értem mit lehet tenni, mit érdemes mondani kiscsapat eseten győzelemre álláskor félidei szünetben. Azt nem mondhatom hogy gyerünk, mi vagyunk a jobbak, így kell ezt (mer akkor elbizakodnak). Azt nem tehetem hogy nem reagálok rájuk, mondván majd meccs végén, addig se zavarom őket össze fejben. Nem tehetem hogy lehúzom őket, miszerint menjünk ki és élvezzük a hátralévő meccseket.

SEMMIT! Semmit nem lehet mondani ezeknek, csak bízni abban, hogy nem esnek szét. Kicsit elszomorít hogy random módon kell variálnom a beszédekkel (amik alapjáraton nem is azt váltják ki a játékosokból, amit valóságban elvárnánk), és ettől függ az eredméynesség, nem pedig az igazolásoktól és a formától. Régebbi fm-ekben valamivel egyszerűbb volt a kiscsapatos játék (angol 6-odosztály), de itt....

Ti miket szóltok a csapatotokhoz ha kiscsapattal vagytok? Mit mondtok egy sima bajnokin, vagy egy nagy csapat ellen? Mit mondjak, ha vezetek, és első félidei szünet van?

Most tovább jutottunk, de nem tudom mi lesz a 4. fordulóban...