Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mostantól kezdve minden 2-3 szavas értelmetlen hozzászólást törlök, nem leszünk ets színvonalon

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
am grat mindenki😊
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
6 meccs 1gy/3d/2v 9-14 gólkülönbség, most épp a WHU-val lett 3-3, de persze 2-0-ról...
Akármit próbálok, akármilyen védõket veszek, akár összeszoknak, akár nem...
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
tabella:
keret:
kezdõm:
és a bl döntõ:
talán még 1szezont letolok velük de akkor probálok nyáron törököket hozni mivel már csak 8légios lehet+elég szûk a keret.
Más:
az milyen már, hogy a barátságos meccseken egy darab gólt nem kapunk, az elsõ bajnokin a Boltonnal meg mindjárt 3-3-at csinálunk... Ez kész...
Nem elõször mondom, de így a felk. meccseknek nincs értelme. Ha ott kijönne, hogy hol a hiba a taktikában, nem kéne végigszenvedni egy szezont...
Hajrá Magyarország!
Galata 3:0 MU
végig irányítva sissoko két távoli bombája és traoré fejesével bent vagyunk a döntõbe. ahol a címvédõ real lesz az ellenfél aki tavaly az elõdöntõbe búcsúztatott minket
nem volt szerencsénk :S simán lehetett volna x fõleg h közel 20percet ember elõnybe játszottunk a végén, nehéz lesz a visszavágó
Hajrá Magyarország!
Ennek örömére kicsit takarítottam, eladtam pár embert, akit eddig nem tudtam, meg a védelembõl is elzavartam, aki az elõzõ évben nagyon gyengének bizonyult. Kádárt meg Juhászt is sajnáltam, de Kádár 6-os alatti átlagot produkált, Juhász szintén nem volt túl acélos.
Erõsítést is leginkább a védelembe szereztem, meg C. Cole-t is pótolni próbáltam. Ha Bendtner lõ 5 gólt, akkor máris felülmúlja Cole-t. Még 1 bal szélsõt akarok nézni, ha kifutja a pénzbõl, mert persze az elnök nekem nem vesz meg senkit soha.
A felkészülésbe pedig most ennyi meccs fért, mivel vb is volt:
Ez nem sikerült rosszul, de majd élesben eldõl. A taktikán picit korrigáltam a tavalyihoz képest.
Hajrá Magyarország!
ha nem megy a méretezés, akkor faq
köszipuszi
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Kicsit durva Bl csoport meccs volt.

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Az idény elején a vezetõség által kitûzött cél a tabella elsõ felének elérése volt, én ezt elfogadtam, nem voltam biztos abban, hogy elérhetünk ennél többet, igazolásokra ugyanis nem volt pénz, és a fizetési keret is szûkös volt, így nem sokan érkeztek.
A felkészülés aránylag jól sikerült, de aztán kezdõdtek a problémák.
A Ligakupa elsõ körében a Clermont ellen rögtön búcsúzni kényszerültünk, az elvárás a harmadik kör lett volna, de a vezetõség viszonylag elnézõ volt.
A bajnokságot katasztrofálisan kezdtük, az elsõ 8 meccsbõl 1-et tudtunk megnyerni, ezután hullámhegyek és hullámvölgyek váltották egymást, borzasztó kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtottunk. Azért idény végére sikerült összekapni magunkat, 8 fordulóval a vége elõtt 8 pontra voltunk a feljutó helyektõl, és viszonylag könnyû meccsek jöttek. Itt is volt egy 3 meccses rossz sorozatunk, amivel elúszni látszott a feljutás, ráadásul az utolsó 3 meccsünk az akkor dobogón lévõ 3 csapattal következett. Viszont kedvezõ sorrendben játszottunk velük, a Sedan már bajnok lett mire játszottunk velük (bár csak öngóllal nyertünk, de az más kérdés 😊), aztán a Le Havre-t az idény legjobb játékával vertük 3-0-ra a csodás szurkolóink elõtt. Ezzel elõreléptünk a 3. helyre, és jött a Le Mans elleni záróforduló, õk már biztos feljutók voltak, úgyhogy bizakodtam, jól játszottunk megint, végül egy döntetlen is elég lett a 3. helyhez.
Bajnoki meccsek
Grafikon
A kupában a kitûzött célt pontosan teljesítettük, a tizenegyedik fordulóban a Lyon jelentette a végállomást, és végül õk is nyerték a kupát, szóval nem voltam elégedetlen.
Játékoskeret
Idény csapata
Csapat statok
Játékos statok (nem valami szép a részünkrõl...)
Izgalmas szezont futottunk, az anyagi helyzetünk rendben van, de kell a pénz nagyon, több poszton kellene erõsítenünk, a Ligue 1-hoz kell legalább 2-3 jó igazolás.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
Dum spiro, spero.