Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most szólok, hogy ez nem msn, vagy chat, hanem fórum...
mostantól kezdve minden 2-3 szavas értelmetlen hozzászólást törlök, nem leszünk ets színvonalon
Köszi kiszurta a szemem😄ezt kerestem már egy honapja😄
jobbfelsõ sarok

Helló az fm 11ben konkrét játékost lehet keresni vagyis hogy a nevét be írom?Ha igen azt hol lehet?
ma már harmadjára :S pedig ujraraktam magyaritas nelkul

crash dumpokat okozhatja a magyarítás?

Köszi.
szabocsaba1983
F6-->játékos keresés-->szûrõ beállítása-->szerzõdés státusz-->lejárt-->ok

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Azt szeretném megkérdezni hogy honnan látom az ingyen igazolhatókat?
legbuktatok baszod 😄
bakkerman
bocsika,4-3-3 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lokika28
4-4-3 kicsit soklesz😮 demár tudom miért nyer a barca😮 egyel többen vannak minden meccsen😮😄
am grat mindenki😊

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

pzoli00
- hol van már a régi Barca 4-4-3, mostanában 4-5-1 felállásban csapatják és nem is rosszul (El Clasico 😊, Chelsea ellen, Sevilla ellen), csupán 1 pontra mennek elõttünk a bajnokságban, szoros lesz a végjáték

bakkerman
aztakurva,Messi,Vargas,Rossi,Lavezzi,Quagliarella,Pedro,Huntelaar,Cazorla,micsoda támadók,bár az igazi Barca 4-4-3-ba Vargas,Quagliarella abszolút nem illik bele

pzoli00
- hát a fiatalok nem sok vizet zavarnak, Barca (2014)

Darthmushroom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Zsolti9014
Ez kész...én ezt most fogom felfüggeszteni.

6 meccs 1gy/3d/2v 9-14 gólkülönbség, most épp a WHU-val lett 3-3, de persze 2-0-ról...

Akármit próbálok, akármilyen védõket veszek, akár összeszoknak, akár nem...

Hajrá Magyarország!

bakkerman
látom 2014-ben jársz már,tudnál dobni egy képet a barca keretérõl? kiváncsi vagyok hány fiatalt épített be a gép,sajnos az AI nem törekszik a fiatalok játszatására,pedig én ahányszor barcaval kezdek elsõdeleges "igazolásaim" mindig az atleticbõl jönnek

Darthmushroom
ja kezdõbe ochoa lenne a kapus csak félrement 😄

Darthmushroom
na befejeztem a 3.szezont. a bajnokság ismét sima volt 2ponttal többet szereztünk mint elõzõ évbe és már 75m nem kaptunk ki. bl döntõt is sikerült behúzni kiegyenlitett meccsen traoré 16sról lõtt góljával vezettünk majd ochoa nagy védéseket bemutatva (11st is fogott am meccs embere) tartottuk az eredményt majd a csoda csere roux kapufás góljával 2:0 ra nyertünk.
tabella:

keret:

kezdõm:

és a bl döntõ:

talán még 1szezont letolok velük de akkor probálok nyáron törököket hozni mivel már csak 8légios lehet+elég szûk a keret.

Zsolti9014
gratula!

Más:
az milyen már, hogy a barátságos meccseken egy darab gólt nem kapunk, az elsõ bajnokin a Boltonnal meg mindjárt 3-3-at csinálunk... Ez kész...
Nem elõször mondom, de így a felk. meccseknek nincs értelme. Ha ott kijönne, hogy hol a hiba a taktikában, nem kéne végigszenvedni egy szezont...

Hajrá Magyarország!

Darthmushroom
megcsináltuk!!!!!
Galata 3:0 MU
végig irányítva sissoko két távoli bombája és traoré fejesével bent vagyunk a döntõbe. ahol a címvédõ real lesz az ellenfél aki tavaly az elõdöntõbe búcsúztatott minket

Darthmushroom
Mu 2:1 Galatasaray
nem volt szerencsénk :S simán lehetett volna x fõleg h közel 20percet ember elõnybe játszottunk a végén, nehéz lesz a visszavágó

Zsolti9014
lemaradt: Kolarovot majdnem meg tudtam venni 2,2 millióért, de nem kapott munkavállalásit! 😮

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Tegnap a végére értem a szezonnak, a védekezés szánalmas volt, ennek az eredménye:

Ennek örömére kicsit takarítottam, eladtam pár embert, akit eddig nem tudtam, meg a védelembõl is elzavartam, aki az elõzõ évben nagyon gyengének bizonyult. Kádárt meg Juhászt is sajnáltam, de Kádár 6-os alatti átlagot produkált, Juhász szintén nem volt túl acélos.

Erõsítést is leginkább a védelembe szereztem, meg C. Cole-t is pótolni próbáltam. Ha Bendtner lõ 5 gólt, akkor máris felülmúlja Cole-t. Még 1 bal szélsõt akarok nézni, ha kifutja a pénzbõl, mert persze az elnök nekem nem vesz meg senkit soha.

A felkészülésbe pedig most ennyi meccs fért, mivel vb is volt:

Ez nem sikerült rosszul, de majd élesben eldõl. A taktikán picit korrigáltam a tavalyihoz képest.

Hajrá Magyarország!

Grat😊
Na kezdtem egyet az Ingolstadt csapatával. Futács miatt választottam õket😄
Darthmushroom
Galatasaray 5:3 Fior összesítésbe oda-vissza nyertünk sima volt. jött a barca idegenbe kezdtünk kicsit kontrára rendezkedtünk be ami az elején be is jött mert bekezdett a barca el is mentünk 0:2re de végül nem bírtuk a nyomást és döntetlen lett, itthon kicsit támadóbb focit játszottunk és végül toprak fejes góljával 1:1-t játszottunk minek köszönhetõen ismét a legjobb 4között vagyunk. MU-t kaptuk sajnos ellenük 1döntetlen és 3vereség a mérlegünk eddig.

banner alatt nagy piros felirat!
ha nem megy a méretezés, akkor faq
köszipuszi
Gyere velem.
inter94
vki egy online meccs ?

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Kicsit durva Bl csoport meccs volt.
pzoli00
- két fontos meccsen vagyunk túl, egy BL a Juve ellen és egy El Clasico

inter94
köszönöm

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

zyndar
PL és BL, gratulálok! <#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Én a barca és a magyar válogatotté vagyok.
inter94
bõ 75milliom van igazolni :$ 😄

Jó ez a vállogatottas karrier meg minden. De ez nem tud úgy lekötni mint egy normális Klubb😄
inter94
közben brazília szöv. kapitánya is lettem....házigazdaként vagyunk a VB-n...egy ilyen csoportba:USA,Szlovákia,Új-Zéland.... 😄

A hollandokkal való döntetlen után a válogatottat most kicist félre raktam és a barca jött elõ.Amúgy a magyarválogatott 2.
Hülye vezetõk!!!AZt mondják erõsítsem meg a Barcelónát azt alig adnak pénzt.Elég volt Anelka leigazolására,de még védõt szereznem kéne.Hol látom azt hgy ingyen megszerezhetõ-e a játékos?
énis elvertem õket ezelõtt. Svédeket is, stb... de ez nem igaz hogyan játszunk most:s
Mi õket 4-1-re vertük<#hamm><#hamm><#hamm><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
Fisicofan
Ligue 2 - FC Nantes - 2010-2011. idény

Az idény elején a vezetõség által kitûzött cél a tabella elsõ felének elérése volt, én ezt elfogadtam, nem voltam biztos abban, hogy elérhetünk ennél többet, igazolásokra ugyanis nem volt pénz, és a fizetési keret is szûkös volt, így nem sokan érkeztek.
A felkészülés aránylag jól sikerült, de aztán kezdõdtek a problémák.

A Ligakupa elsõ körében a Clermont ellen rögtön búcsúzni kényszerültünk, az elvárás a harmadik kör lett volna, de a vezetõség viszonylag elnézõ volt.
A bajnokságot katasztrofálisan kezdtük, az elsõ 8 meccsbõl 1-et tudtunk megnyerni, ezután hullámhegyek és hullámvölgyek váltották egymást, borzasztó kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtottunk. Azért idény végére sikerült összekapni magunkat, 8 fordulóval a vége elõtt 8 pontra voltunk a feljutó helyektõl, és viszonylag könnyû meccsek jöttek. Itt is volt egy 3 meccses rossz sorozatunk, amivel elúszni látszott a feljutás, ráadásul az utolsó 3 meccsünk az akkor dobogón lévõ 3 csapattal következett. Viszont kedvezõ sorrendben játszottunk velük, a Sedan már bajnok lett mire játszottunk velük (bár csak öngóllal nyertünk, de az más kérdés 😊), aztán a Le Havre-t az idény legjobb játékával vertük 3-0-ra a csodás szurkolóink elõtt. Ezzel elõreléptünk a 3. helyre, és jött a Le Mans elleni záróforduló, õk már biztos feljutók voltak, úgyhogy bizakodtam, jól játszottunk megint, végül egy döntetlen is elég lett a 3. helyhez.
Bajnoki meccsek

Grafikon

A kupában a kitûzött célt pontosan teljesítettük, a tizenegyedik fordulóban a Lyon jelentette a végállomást, és végül õk is nyerték a kupát, szóval nem voltam elégedetlen.

Játékoskeret
Idény csapata
Csapat statok
Játékos statok (nem valami szép a részünkrõl...)

Izgalmas szezont futottunk, az anyagi helyzetünk rendben van, de kell a pénz nagyon, több poszton kellene erõsítenünk, a Ligue 1-hoz kell legalább 2-3 jó igazolás.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

jézusom. Le x-eltünk San Marinóval. ááá de ideges vagyok:@ ahogy mostanába játszunk váá:@
Ha nem is vezet de erõsíti a vezetését.Amúgy köszi a gratulációt.Elnézést az alattiakért.
BL-ben kiszoptunk 3-1re Arsenal ellen, drága Ramoska elintézte az egészet már a 3. percben, két lábbal rácsúszott valamelyik gyökérre, persze hogy egybõl piroslapot kapott. onnantól kezdve alig volt hozzászólásunk a meccshez...

ressy14
Dzsudzsák, Dzsudzsák állítja le, Dzsudzsáááááááák! Góóóóóóóóóóóóóól! Vezet a magyar válogatott! 😊

Dum spiro, spero.

Grat😊