A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Húúú srácok muszáj megint írnom :) Eddigi menedzseri szereplésem legjobb éve volt EVER! :)
Fradikával mindent megnyertünk amit csak lehetett itthon... megint 2 döntetlen és 1 vereség mellett 27 győzelemmel zártuk az évet, mint tavaly... Kár érte ;)
A superkupát év elején a MÁSODOSZTÁLYÚ (hhááhááhááá) Újpest ellen nyertük meg 3-0-ra, bemelegítésnek jó volt a szezonra...
Aztán jött a BL selejtező... előbb a Maccabi Haifát intéztük el egy 2-1, 4-1 kombóval, majd következett a svájci Young Boys... erre azért voltam kíváncsi, mert rekordösszegért vették meg tőlem a Hakolát előző évben... 1 milliárd ft. Nos szegény finn örült volna ha még nálunk van mert itthon és kinn is egy 5-1-be szaladtak bele... szóval könnyedén abszolváltuk a selejtezőket...
A sorsolás nem volt kegyes: Bayern, Tottenham, Valencia, Fradi... finoman szólva is erős csoport egy csapatnak aki két döntetlent tud felmutatni eddig az elmúlt években a BL-ben... bíztam a srácokban hogy előrelépünk!
Mi az hogy?! A Valenciát oda vissza vertük (3-0 idegenben és 2-0 otthon), A Bayerntől vállalható két vereséget szenvedtünk, mígy a Tottenham csak nagy mákkal tudott minket 3-1-re legyőzni az Üllői úton... tényleg jók voltunk nagyon. Aztán be kellett biztosítani az EL helyünket és erre a fiúk 2-0-ra elverték, lefocizták a Spurst Londonban... Óriási volt! :)
De csak ezután jött a java! Mondhatni kegyes sorsolás után a Wolverhampton nem jelentett túl nagy akadályt a belelendülő csikócsapatnak (átlagéletkor 20 év). 3-1 idegenben, 1-0 otthon NEKÜNK.
Én már itt elégedett is voltam az éves európai szereplésünkkel. Jött az Athletic Bilbao, akik a Lille-t verték az előző körben. A fiaim nem úgy gondolták hogy elég lesz... Ismét egy kettősgyőzelem 3-2 otthon és 4-2 idegenben... jöhetett a negyeddöntő :)
Ott nem más mint az Inter állt az utunkban... gondoltam magamban tapasztalatnak jó lesz... aztán az első meccsen Pesten úgy kaptunk ki 1-0-ra tőlük, hogy élmény volt nézni a srácok játékát és az inter áldhatta az eget... idegenben minden mindegy alapon mentünk ki, mondtam nekik hogy élvezzék csak az estét, erre megismételve az ÜBERFOCIT amit itthon mutattak 3-1-re lemosták a milánóiakat a hazai közönség előtt :) Nagyon büszke voltam rájuk....
Elődöntő: Werder Bremen... evés közben jön meg az étvágy, gondoltam az Inter után csak tovább kéne jutni... meg is lett! laza 2-0 itthon és kinn egy izgulósabb meccs után (1-0-ra vezettek sokáig de aztán két szép támadással fordítottunk) bejutottunk az EL döntőbe!!!!!
Nem más mint az Atletico Madrid várt ránk... ráadásul hol máshol mint a Vicente Calderónban kellett vizitálnunk.... már a negyedik percben betalált szöglet után Zondi (aki amúgy 20 góllal zárta az idényt 56 meccsen) a dél-afrikai középhátvédem.... utána hősies védekezés és 2017 EL győztes lett a FERENCVÁROS! :)
Természetesen az összes játékosom akiknek eddig könyörögtem maradni akar, szóval most megpróbálunk domborítani a BL-ben is valamit!!!
Bocs, ha hosszú lett, fel vagyok dobva! :)
Mellékesen behúztuk a ligakupát és a magyar kupát is, ahol igazából csak a motiválás volt a feladat a fantasztikus csapatomnak :)