A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    Na akkor kezdjük a beszámolót. A szezon végeztével említettem h több helyen is változást kell eszközölni a csapaton. A vezetők a csapat jó szereplésének és a csapat stabil anyagi helyzetét nézve az élmezőnybe kerülést tűzték ki célul. Ahhoz h ezt a célt a csapat teljesíteni tudja (vagy túlszárnyalni) 40m bocsátottak a rendelkezésemre. (meglepő h csak 10m-al többet mint tavaly). De pár ember eladásával sikerült feltornászi kb 50m körülire.

Mint említettem több posztra is minőségibb játékosok kellettek. Nézzük posztok szerint.
    Védelem: Végleg megvásároltam Taiwo-t a Milantól hiszen ő tavaly is elég jól szerepelt. a Tottenham kiárusításának köszönhetően 2 védőjüket tudtam megszerezni gyakorlatilag poton pénzért. Bassong és Corluka személyében két rutinos védő érkezett. A védelem így kibővült és késznek mondható.

Középpálya. Itt nagyon nagy átalakításra nem volt szükség. Cristofari egy 18 éves kp érkezett, nagy tehetség. Pogba kölcsönbe érkezett opciós joggal. Torje a szélre jött. Na és akkor jöjjön a joly joker. ANGEL DI MARIA. A real átadólistára tette mert a játékos nem érezte jól magát. 10.25m ért mondom megpróbálom. Sok eélyt nem fűztem hozzá, de a meglepődés nagy volt. Elfogadta a 4 évre szóló szerződést.

Csatársorba egyetlen ember érkezett a már lentebb emlegetett Carlos Tevez. 20m ért árúlta a City.

ezen igazolásokkal nagy reményt fűzök a bajnoksághoz és remélem sikerül a célokat elérni, esetleg egy kupát begyűjteni.