Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
Legalább 8 éve FM/CM-ezek, gondolom neked mindig minden csapattal bejött minden...
Benitez hozzam simán aláirt 😮 Enyeama jó fogás lenne 😊 Csak sok fizut kér 30-40k én smithiest venném meg. fiatal angol kapus 😊 Nálam mindig az angol nagyválogatott elsö számú kapusává lépett elö
velük még nagyobb bukta lesz 😄 ha nem vagy nagy fm-es, inkább egy nagyobb csapattal kezdj
Pethy23
Hát a Sheffield W. nem igazán jött be, nem sok esély volt feljutásra 6. 8. hely között voltam. Inkább újat kezdek. Következõ áldozat angol negyedosztálybeli Southend
sorolok párat:
Christian Romaric, Leonardo Gonzalez, Christian Ramos, Christian Benitez, Jonathan Viera, J. Nekouman, Jordy Buijs, Felipe Baloy.

Még tudok igazolni bajnokság elõtt, Dida-n gondolkozok, egy évre talán még jó, ráadásul ingyen van, jövõre ha kapok több pénzt hozhatnám Enyeama-t vagy valami hasonló kaliberû kapust.

úgy tûnik, ja... :/
Barnabyka
Newcastle a mumus?😄

Kiket akartál vinni? Azért van egy pár játékos aki erösitést jelentene a Celticnek 😄
Fyrex
<#fejvakaras><#rinya>

Avanti Crociati!

A francba ezzel a munkavállalási engedéllyel, emiatt nem tudok olyanokat leszerzõdtetni, akik valóban elõrébb vinnék a Celticet :-/

Aragorn10
Kedvenc szupersztárom varázsolt.
Volt egy több mint félpályás ilyen gólja is de azt nem mentettem el 😞

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

bakkerman
a felállás:
gk-dr-dc-dc-dl-dm-dm-amc-amc-st-st

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
förszt meccs vith brözil nésönel tím

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nekem is megjött a kedvem Angliához! 😄 szóval én is beszállok közétek az angol pontvadászatba, csak én a 2010-el ,mert a 11-et kinyírtam valahogy a gépen! 😄 szóval ott majd csak Windows install után!
Választott csapat a 2. osztályban tengõdõ, pénztelen Newcastle United!!! :-) Hajrá Mindenkinek!

Fyrex
látom felpörög az angol másodosztály téma, örülök neki! <#taps> hajrá mindenki!

a vártnál jobban kezdtük a szezont a Watforddal, képek hamarosan 😊

Avanti Crociati!

hát lehettél volna kicsit aktívabb átigazolások terén, nem rossz az alap keret sem, de néhány jó igazolással sima a feljutás. igazolásaim az elsõ évben. (félig részletre vettem gómez-t és lewis-t is.)
Pethy23
Egy szélsõt Kome-t de rá is b*sztam, másnap lesérül 4 hónapra. Most tér vissza.
A mérkõzések feldolgozása menüpont a beállításokban mire vonatkozik pontosan?

Zsolti9014
<#eljen> csak gondoltam leírom tisztázásképpen, de akkor vedd úgy, hogy nem tettem. 😊

És várjuk az eredményeket, képeket a Leeds-rõl.

Hajrá Magyarország!

Huni92
jaj, ne pörögjetek már ezen a témán 😄 nem vagyok én ilyen sértõdõs, bedurcizós ember, és nem is veszem kötekedésnek azt, ami nem az 😊

Zsolti9014
azt egyébként nem tolakodásból írtam, csak tényleg összevetésképpen kíváncsi vagyok.
meg aztán az eddigi eredményeid alapján szerintem jobb leszel mint én...

Hajrá Magyarország!

kiket igazoltál?
ahogy nézem anglia most nagyon menõ, szinte mindenki ott nyomja 😄
tehát kezdesz egyet a leeds-el az elejérõl? 😊
Huni92
Well, challenge accepted 😊

köszi!
azt a bajnokságot töltsd be mellé, ahol még játszani szeretnél, facepack meg volt itt linkelve egy vagonnal, olvass vissza pár oldalt
Hosszas keresgélés után én is megtaláltam a számomra talán jelenleg legszimpatikusabb csapatot, ez nem más, mint:

😉

2 kérdés:
Angol 2.osztályhoz milyen bajnokságokat töltsek be?
Illetve van olyan FACEPACK amit egybe le lehet tölteni?
Zsolti9014
ráadásul irl is elég jól szerepelt az utánpótlásban, ha jól tévedek.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
hát nah, ha fizetni kellett volna érte, nem veszem meg, ingyen meg nemvót jobb 😉
de amúgy nem is teljesít vmi parádésan, az igaz.

Hajrá Magyarország!

Pethy23
Én is kezdtem egyet a Sheffield W.-el. Nem volt egyszerû kezdésem. 2 vereség 1 döntetlen. Most kb bajnokság negyedénél 7 vagyok. 7 pontra van az elsõ. Év végén majd jön screen.
valóban jól néznek ki az értékei, remélhetõleg megfelelõ ütemben fejlõdik majd és pár év múlva lesz esélye az elsõ csapatba kerülni. ha nem, legfeljebb eladom. de addig is eltölt majd pár évet valamelyik fiókcsapatomnál.

õ talán még nagyobb tehetség. a nagycsapatban is bemutatkozott már, meggyõzõen teljesített, jövõre szerintem jó párost fognak alkotni jones-sal. sambát és juhászot el fogom adni, fiatalítást tervezek.
Roland10
kurva jóó playeer 16 évesen.. 😊 <#eljen>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

elõbbit nem ismerem, de utóbbi nagyon fasza! évekig jól szolgált nálam. 😊
zyndar
<#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szabocsaba1983
Végül Ciro Immobile jött csatárnak, és Lansbury kölcsönbe.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Geremit sosem értettem, hogy hogy került focicsapat közelébe 😄
szabocsaba1983
Grrrrrrr
Alberto Bueno sem akar velem tárgyalni. Tudtok ajánlani jó csatárt aki alá is írna ide?

Zsolti9014
egyelõre a feljutásnak is örülnék 😊
de mire az sikerül, Huni BL-t nyer. 😛

egyébként tök jó ingyenembereket szereztem, majd holnap a keretrõl is teszek képet, de pl.:
Roy Carroll, Edu, Geremi, Aliadiére, meg egy norvég csatár még, akinek nem is jut eszembe a neve, de elég jó 😄

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Ugyanezt akartam kérdezni, de nem akarok vitát generálni. 😊
Nekem a chelsea a kedvenc csapatom irl, de néha elmegy a kedvem a managertõl, bár mostmár velük se olyan könnyû a mu, és a city miatt.
Egyébként nem mindíg olyan könnyû nagycsapattal lenni (ez alól azért a barca és a real, kivétel, a magas reputáció miatt), horribilis áron adnak el neki pléját, aki horiribilis fizetést kér. Bár azért bl-nyerni könnyebb mint a leeds-el. XD

Zsolti9014
az nagyon szép!

mondjuk kíváncsi lennék összehasonlításképp, hogy mit tudnál produkálni az alap Leeds-szel, kezdéstõl. 😊

Most velük szenvedek, elsõ év novemberében 13. helyen állunk, de nem sok a különbség a 6.-tól sem. Nem vagyunk túl jók, és sok a súlyos sérülés.

Mire megtaláltam a megfelelõnek tûnõ taktikát, Aliadiére csúcsformája közepén megsérült 7 hétre, a másik csatárom meg kicsivel késõbb 7-8 hónapra!!

De becsülettel küzdünk, holnap próbálok képet is rakni, de már most nincs erõm hozzá.

Hajrá Magyarország!

pzoli00
- ez is egy ritka pillanat és most nem kifejezetten a nyertes személyére gondolok <#taps>

kraawz
hétvégére megjavítják a laptopom, visszatérek én is 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Na végül megnyertem mindent ( bundesliga,kupa,bl )...Elég érdekes mivel szezon elején annyi pénzem volt, hogy kölcsön vegyem Gio dos Santost, Micah Richardsot és Caros Velat, na meg megvettem Benzemát... De hát ennyire jók voltunk. Meg is untam az fmet egy idõre, nektek azért jó játékot !! Ja és Hazard mindkét évben 7.80as fölötti átlagot produkált... Durva játékosok még Schürrle,Adler és Kiessling. Sziasztok!

jól le is basztam a srácokat a meccs után, meg is lett az eredménye, a pool-t és a chelsea-t is, habár csak 1-0-ra, de vertük. aztán pedig beindult az igazi gõzhenger, legázoltuk a watford-ot (4-0) és a blackpool-t (6-0) is. utóbbi két meccsen medina egymaga 7 gólt lõtt. így aztán magabiztosan vezeti a góllövõlistát, a csapat pedig a bajnoki tabellát, 14 forduló után veretlenül. egyetlen döntetlent játszottunk, a középmezõny végén kullogó newcastle ellen hullajtottunk el két fránya pontot.