Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Christian Romaric, Leonardo Gonzalez, Christian Ramos, Christian Benitez, Jonathan Viera, J. Nekouman, Jordy Buijs, Felipe Baloy.
Még tudok igazolni bajnokság elõtt, Dida-n gondolkozok, egy évre talán még jó, ráadásul ingyen van, jövõre ha kapok több pénzt hozhatnám Enyeama-t vagy valami hasonló kaliberû kapust.
Volt egy több mint félpályás ilyen gólja is de azt nem mentettem el 😞
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
gk-dr-dc-dc-dl-dm-dm-amc-amc-st-st
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Választott csapat a 2. osztályban tengõdõ, pénztelen Newcastle United!!! :-) Hajrá Mindenkinek!
a vártnál jobban kezdtük a szezont a Watforddal, képek hamarosan 😊
Avanti Crociati!
És várjuk az eredményeket, képeket a Leeds-rõl.
Hajrá Magyarország!
meg aztán az eddigi eredményeid alapján szerintem jobb leszel mint én...
Hajrá Magyarország!
😉
Angol 2.osztályhoz milyen bajnokságokat töltsek be?
Illetve van olyan FACEPACK amit egybe le lehet tölteni?

de amúgy nem is teljesít vmi parádésan, az igaz.
Hajrá Magyarország!
õ talán még nagyobb tehetség. a nagycsapatban is bemutatkozott már, meggyõzõen teljesített, jövõre szerintem jó párost fognak alkotni jones-sal. sambát és juhászot el fogom adni, fiatalítást tervezek.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Alberto Bueno sem akar velem tárgyalni. Tudtok ajánlani jó csatárt aki alá is írna ide?
de mire az sikerül, Huni BL-t nyer. 😛
egyébként tök jó ingyenembereket szereztem, majd holnap a keretrõl is teszek képet, de pl.:
Roy Carroll, Edu, Geremi, Aliadiére, meg egy norvég csatár még, akinek nem is jut eszembe a neve, de elég jó 😄
Hajrá Magyarország!
Nekem a chelsea a kedvenc csapatom irl, de néha elmegy a kedvem a managertõl, bár mostmár velük se olyan könnyû a mu, és a city miatt.
Egyébként nem mindíg olyan könnyû nagycsapattal lenni (ez alól azért a barca és a real, kivétel, a magas reputáció miatt), horribilis áron adnak el neki pléját, aki horiribilis fizetést kér. Bár azért bl-nyerni könnyebb mint a leeds-el. XD
mondjuk kíváncsi lennék összehasonlításképp, hogy mit tudnál produkálni az alap Leeds-szel, kezdéstõl. 😊
Most velük szenvedek, elsõ év novemberében 13. helyen állunk, de nem sok a különbség a 6.-tól sem. Nem vagyunk túl jók, és sok a súlyos sérülés.
Mire megtaláltam a megfelelõnek tûnõ taktikát, Aliadiére csúcsformája közepén megsérült 7 hétre, a másik csatárom meg kicsivel késõbb 7-8 hónapra!!
De becsülettel küzdünk, holnap próbálok képet is rakni, de már most nincs erõm hozzá.
Hajrá Magyarország!

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!