Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92

Örök hálám a gyors válaszért, megnézem õket.

Várom még az ajánlatokat:)

Darthmushroom
fuhh voltam velük nagyjából vágom :D védõnek boyata onuoha, csatárnak: kadlec,bakambu,roux ,jackson martinez, medina,gameiro bár nálam pl hooper isten volt :D. középre meg henriquet próbáld elhozni braziliából. vagy kölcsön ramsey vagy shelvey, vagy több pénzed van moussa sissoko vagy m'villa.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tudtok ajánlani Celtichez középhátvédet, középsõ középpályást illetve csatár(oka)t ?

Köszönöm elõre is!

Huni92
Elnökváltás volt a klubnál, bár pénzt nem hozott az új bácsi. Viszont láttam, hogy Neymar eljönne a Leedsbe, viszont rohadt sokat kérnek érte. Elmagyaráztam az elnök bácsinak, hogy Neymarral sikerülhetne elérni a céljainkat, blablabla, õ meg pozitívan reagált. Tett egy 35 millió eurós ajánlatot érte, amit elfogadtak, Neymar aláírt, és a munkavállalási engedélyre vár. Csúnya lesz ha januártól õ csapatja legelöl, bár remélem nem kap horribilis fizetést.

Huni92
kaotikusan teljesítünk. 1-0 a tökutolsó wigan ellen, elmegyünk a blackburnhöz, méretes zakóval térünk haza (0-5), majd verjük az evertont 1-0-ra. nem értem ^^

szabocsaba1983
kis különbség XD

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92
3-0-ra vertük a Wolverhamptont, Saviola, Éderson és Rakitic góljával. Fülöp Marci pedig kiszorította Schmeichelt a kapuból. :D

Huni92
nem hívtam be.

Zsolti9014
Juan Flores nálad kerettag (kapus)?

Nem fiatal mondjuk, de nekem a végén õ volt a kapusom most a Kamaznál.

Hajrá Magyarország!

Huni92
na, természetesen nem ecuadort, hanem venezuelát vertük meg, rosszul emlékeztem :D

Huni92
estét! gratula a feljutáshoz Zsolt!

betöltöm mindjárt a Leedset.
Peruval túl vagyunk újabb két világbajnoki selejtezõn, kikaptunk uruguaytól de vertük ecuadort, 4. helyen állnuk a csoportban.

Zsolti9014
változó. a Juvéval kb. 3 nap volt egy szezon, de elég sokat játszottam, nem 3 órát sajnos :D
Kicsit magával ragadott a játék.

Ez most azért volt más, mert csak 1 fronton játszottam (jó, volt 2 kupameccs), az össz. 40 mérkõzés, topligában, meg angol 2-ben alsóhangon 50, de akár 60 is.

Szóval ez most tényleg jó gyorsra sikerült. :D

Hajrá Magyarország!

szabocsaba1983
Gratula! Nálad mennyi idõ egy szezon? Ma kezdted :) Nekem kb irl 5-6-nap (persze csak napi 3 óra játékkal)

Atifm--> várjuk az eredményeket, hajrá, késõbb próbálj kissebb csapatot is.

Pzoli00--> Gratula, bár ez a minimum elvárás szvsz

Zsolti9014
Megszültük!

Persze majdnem eltoltuk, uccsó meccsen kikaptunk, de szerencsére az FC Krasznodar is. Az elsõ helyezett az befoghatatlan volt. Nagyon jól kezdtünk, utána volt egy 5 vereséges sorozat, azt hittem, vége is. De megtaláltam a jó taktikát, és meglett a feljutás. Kérdés, hogy jövõre tudunk-e kellõképpen erõsíteni, mert ez a keret a Premjer-ligába nagyon kevés lesz.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
gratula, és szerintem természetesen jöhetnek a további eredmények is majd. :)

Hajrá Magyarország!

Sziasztok! Már elég régóta figyelem a fórumot, eljött hát az idõ hogy megosszam kedvenc csapatommal (Man.Utd.) való menedzseri pályafutásom:
-2011 és 2012: 1 FA és 1 liga kupán kivûl mindent behúztunk
-2012/2013: féltávnál magabiztosan vezetjük a bajnokságot, a védelem hihetetlenül jól teljesít, és a gól lövéssel sincs probléma
-Klub vb-t simán behuztuk, Bl-ben a Fiorentinát kaptuk
tabella
PL meccsek
statok

és itt a keret:Keret
Otamendi remek pótlásnak bizonyult Rio helyére, elsö évben 7m körül is ellehet hozni, sajnos a 2. évben már 45m-t kértek érte<#falbav>

végezetül a szezon eddigi legjobb meccse vsChelsea
e meccs elõtt ide oda vertük egymást, de most végre minden összejött<#action>

folyt.köv. ha van rá igény<#hamm>
Zsolti9014
játékos ráhatásnál próbáld dicsérgetni, de ez sem mindig használ

Hajrá Magyarország!

Lehet tenni valamit az ügyben, hogy leigazoljon hozzám egy játékos, ha a szerzõdés ajánlásánál azt írja, hogy nem kíván tárgyalni velem?

Zsolti9014
Jön a bajnoki hajrá. Hát nem lesz egyszerû...

Külön felhívnám a figyelmet a Dinamo Szentpétervár csapatára. :D

Hajrá Magyarország!

Zenszkij
A szerb ligába a Partizanhoz senkit nem bírok igazolni, nem jönnek..Tippek?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

pzoli00
- második csoportkör BL a Fiorentina ellen:

- az idei szezon, eddig az elvárásoknak megfelelõen, de hamarosan jön a Barca:

a perui játokosod Rinaldo másfél évig szolgálta a debrecent nálam...jó kis játékos.
Zsolti9014
nem adom fel, folytatom még, csak most szüneteltetem.

Most egyelõre ezen ügyködök:

Fel kéne jutni... :)
De a hülye szabályok: egyszerre csak 3 légiós lehet a pályán. Csere meg nem 3 van egy meccsen, hanem 4.
NB1-bõl sem jönnek el az emberek, de azért nem rossz, nekem tetszik. Mondjuk nemtom miért velük kezdtem. XD

Hajrá Magyarország!

lippet
Nekem simán engedte... Nem tudom mi lehet a probléma nálad. <#nemtudom>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

*fenébe
na de hogy a fenében tudsz új játékot kezdeni, ha nincs egy ország sem kiválasztva? nekem nem engedi...
Huni92
1-0-ra vertük a Newcastlet Saviola góljával, valamint Éderson "jóvoltából" kihagytunk egy büntetõt.
Az Ipswich ellen pedig 1-1 utáni tizenegyesekkel estünk ki a Ligakupából, nem várt blama.

Átálltam egyébként egy 4-3-2-1-es taktikára, 3 középsõ középpályással (egyelõre mindhárom védekezõn, aztán ha Rakitic felépül, õ support mentalitást kap), két wingerrel és egy poacherrel.

lippet
Semmi extrát nem tettem be, patch van fent csak. :)

Huni92: no probléma, én is csak a tavalyi VB óta ismerem valamelyest, s ott is kedveltem meg a csapatot. :)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

honnan van a ligaaktiváló? :)
Huni92
huncm.fw.hu oldalon le van írva minden instrukció a magyarításhoz.

lippet: az baj, ha nem mond semmit nekem a válogatott kereted? :D

Orosz 2.osztályhoz milyen bajnokságokat töltsek be?
Illetve letöltöttem a 3. patchet és egykét dolog angol lett. Hogyan tudom magyarrá varázsolni?
lippet
Már régebb óta játszok FM-el, utóbbi idõben a Chelsea-vel nyomta, de meguntam. Kezdtem egy új karriert, csak válogatottak, nincsen semmilyen bajnokság betöltve.

Elsõ állomásom Új-Zéland nemzeti csapata. Célom, kijutni a 2014-es Brazil világbajnokságra. Vezetõség meg van elégedve a munkámmal, már Ghána közeledését vissza is utasítottam.

Íme a jelenlegi keretem, leggólerõsebb játékosom Chris Killen:

2010 júniusában kerültem a csapathoz, elsõ meccsem India ellen játszottam. Ebben az évben még nem én szerveztem a barátságos mérkõzéseket:

Következõ évre már én szerveztem a felkészülési mérkõzéseket. Wales kemény falatnak tûnt, magyarokkal is elég szoros meccset játszottunk, a többi szinte papírforma lett:

Ez évben kapcsolódtunk be az óceániai vb-selejtezõ második fordulójába, ahol az elsõ két meccset sikerült megnyerni, viszont Salamon-szigetek nem kicsit meglepett bennünket. Jelenleg így áll a csoport, még mindenkivel játszok visszavágót. A csoportgyõztes a rájátszásban folytathatja:

2012-ben a a három vb-selejtezõ visszavágója mellett még a Kanada elleni barátságos mérkõzés is izgalmasnak ígérkezik számunkra:

*igazolni
lét attól még adtak/adnak, jó fej a vezetõség :)
bakkerman
hát csak az eredményesség meg nagyban függ a kerettõl,ha kiöregszik a keret,muszáj igazolni,akkor meg hátrány a piros egyenleg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hát akkor gatya fel, ha még bent is akarsz maradni emellett. amúgy elsõ pl évemben profittal zártam, a második évben indultam el egy kisebb lejtõn. de hát választanom kellett, hogy adósságmentesség vagy eredményesség és én az utóbbit választottam.
szabocsaba1983
Hogy állsz a Leeds-el? Kíváncsi vok, mit sikerül összehozni, ne add fel. Az elején kell a türelem.

szabocsaba1983
igen. én most megfogadtam, hogy ebben a mentésben figyelni fogok a klub anyagi helyzetére is. bosszantanak a mínuszok...

Huni92
adnak pénzt igazolni, és el is költheted azt. legfeljebb mínuszos lesz az egyenleg :)

szabocsaba1983
igaz, összekevertem a kettõt sry

szabocsaba1983
'Naezoké, de ha a klub kasszája üres, hiába adnak igazolni pénzt. Ha feljutok, akkor azonnali pénzt nem kap a klub, csak a tévés díjjak lódulnak meg, amit havonta kapok. Bár lehet, azt a vezetõség engedi elõre elkölteni. Most nézem, angol Championship elsõ díja 50e font, Bundesliga II elsõ díjja 6.5 milla font !!!

Huni92
jatélleg, ez jogos.

nálam legalábbis így volt a sheffielddel
csak fel kell jutni pl-be, és kapsz lóvét dögivel
Huni92
igazából nem néztem meg, hogy mi lett a story vége, de arra emlékszem, hogy még tavasszal jöttek a hírek a klub eladásáról/elnökcserérõl.

15-18 milla igazolni, nem harminc :P illetve ha átállítanám a fizetési keretet, akkor tényleg 30 körül lenne :D

szabocsaba1983
2,6 milla ójró havonta a fizukra? 30 milla igazolni? Az finom. Nekünk most 104 e font vanm havi fizukra. Nálam a leeds a 18. hely körül sínylõdik az npower leauge-ben. Honnét lett annyi cash? Valami arab milliárdos?

Huni92
hú, most egész pontosan meg nem mondom. a cél az, hogy a kiesés ellen harcoljon a csapat, ezt már az érkezésem elõtt lefixálták. talán 33 millió euró volt akkor a fizetésekre (éves szinten ofc), és 15-18 körül igazolásokra. aztán még könyörögtem és felnyomták a fizetési keretet, most talán 35-37 körül lehet.

szvsz megér
jókis advanced playmaker - attack
Aaron Ramsey szerintetek megér 15 misit, vagy csak az Arsenal le akar húzni?? Nincsenek világklasszis adatai, de néztem róla "jövõbeli" képeket, és szvsz nagyon fejlödõképes, nekem meg vmi jó kis irányító kellene

Allez L\'OM