Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Várom még az ajánlatokat:)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Köszönöm elõre is!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Nem fiatal mondjuk, de nekem a végén õ volt a kapusom most a Kamaznál.
Hajrá Magyarország!
betöltöm mindjárt a Leedset.
Peruval túl vagyunk újabb két világbajnoki selejtezõn, kikaptunk uruguaytól de vertük ecuadort, 4. helyen állnuk a csoportban.
Kicsit magával ragadott a játék.
Ez most azért volt más, mert csak 1 fronton játszottam (jó, volt 2 kupameccs), az össz. 40 mérkõzés, topligában, meg angol 2-ben alsóhangon 50, de akár 60 is.
Szóval ez most tényleg jó gyorsra sikerült. :D
Hajrá Magyarország!
Atifm--> várjuk az eredményeket, hajrá, késõbb próbálj kissebb csapatot is.
Pzoli00--> Gratula, bár ez a minimum elvárás szvsz
Persze majdnem eltoltuk, uccsó meccsen kikaptunk, de szerencsére az FC Krasznodar is. Az elsõ helyezett az befoghatatlan volt. Nagyon jól kezdtünk, utána volt egy 5 vereséges sorozat, azt hittem, vége is. De megtaláltam a jó taktikát, és meglett a feljutás. Kérdés, hogy jövõre tudunk-e kellõképpen erõsíteni, mert ez a keret a Premjer-ligába nagyon kevés lesz.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
-2011 és 2012: 1 FA és 1 liga kupán kivûl mindent behúztunk
-2012/2013: féltávnál magabiztosan vezetjük a bajnokságot, a védelem hihetetlenül jól teljesít, és a gól lövéssel sincs probléma
-Klub vb-t simán behuztuk, Bl-ben a Fiorentinát kaptuk
tabella
PL meccsek
statok
és itt a keret:Keret
Otamendi remek pótlásnak bizonyult Rio helyére, elsö évben 7m körül is ellehet hozni, sajnos a 2. évben már 45m-t kértek érte<#falbav>#falbav>
végezetül a szezon eddigi legjobb meccse vsChelsea
e meccs elõtt ide oda vertük egymást, de most végre minden összejött<#action>#action>
folyt.köv. ha van rá igény<#hamm>#hamm>
Külön felhívnám a figyelmet a Dinamo Szentpétervár csapatára. :D
Hajrá Magyarország!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
- az idei szezon, eddig az elvárásoknak megfelelõen, de hamarosan jön a Barca:

Most egyelõre ezen ügyködök:
Fel kéne jutni... :)
De a hülye szabályok: egyszerre csak 3 légiós lehet a pályán. Csere meg nem 3 van egy meccsen, hanem 4.
NB1-bõl sem jönnek el az emberek, de azért nem rossz, nekem tetszik. Mondjuk nemtom miért velük kezdtem. XD
Hajrá Magyarország!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Az Ipswich ellen pedig 1-1 utáni tizenegyesekkel estünk ki a Ligakupából, nem várt blama.
Átálltam egyébként egy 4-3-2-1-es taktikára, 3 középsõ középpályással (egyelõre mindhárom védekezõn, aztán ha Rakitic felépül, õ support mentalitást kap), két wingerrel és egy poacherrel.
Huni92: no probléma, én is csak a tavalyi VB óta ismerem valamelyest, s ott is kedveltem meg a csapatot. :)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
lippet: az baj, ha nem mond semmit nekem a válogatott kereted? :D
Illetve letöltöttem a 3. patchet és egykét dolog angol lett. Hogyan tudom magyarrá varázsolni?
Elsõ állomásom Új-Zéland nemzeti csapata. Célom, kijutni a 2014-es Brazil világbajnokságra. Vezetõség meg van elégedve a munkámmal, már Ghána közeledését vissza is utasítottam.
Íme a jelenlegi keretem, leggólerõsebb játékosom Chris Killen:
2010 júniusában kerültem a csapathoz, elsõ meccsem India ellen játszottam. Ebben az évben még nem én szerveztem a barátságos mérkõzéseket:
Következõ évre már én szerveztem a felkészülési mérkõzéseket. Wales kemény falatnak tûnt, magyarokkal is elég szoros meccset játszottunk, a többi szinte papírforma lett:
Ez évben kapcsolódtunk be az óceániai vb-selejtezõ második fordulójába, ahol az elsõ két meccset sikerült megnyerni, viszont Salamon-szigetek nem kicsit meglepett bennünket. Jelenleg így áll a csoport, még mindenkivel játszok visszavágót. A csoportgyõztes a rájátszásban folytathatja:
2012-ben a a három vb-selejtezõ visszavágója mellett még a Kanada elleni barátságos mérkõzés is izgalmasnak ígérkezik számunkra:

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
15-18 milla igazolni, nem harminc :P illetve ha átállítanám a fizetési keretet, akkor tényleg 30 körül lenne :D
jókis advanced playmaker - attack
Allez L\'OM