Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Di Maria csodálatos szabadrúgásgólja
- Benz is hozta a formáját :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Európai kupákba akarom vezetni valamelyik magyar csapatot és õk állnak hozzám a legközelebb:):)
És ha az eredeti skint használom? (mert akkor nincs skins mappa)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Moussa Sow és Jerry Vandam egyaránt a Birminghambe ment 8,25 illetve 6,25 millióért.
A francia szuperkupát behúztuk,
majd a Realt is elkalapáltuk az európai szuperkupa meccsén,
de az elnökbácsi eladta Bériát és Debuchyt is nevetségesen alacsony összegekért, ráadásul részletben kapja meg a klub az árukat.
Játékosmozgások a nyáron:
De Gea és Lloris sem akart jönni -utóbbit ráadásul 115 millió alatt nem adták volna- így marad még egy évet Landreau, mögé meg hoztam Pelét.
A csapat fiatalodott is, csupán Landreau és Arango van túl a harmincon.
Hová kell bemásolnom a kívánt képet, hogy a gémben háttérképként megjelenjen?
hosszabbításban vertük a poolt a ligakupában
Majd nemsokára jön a Napoliról is egy kevés beszámoló.Köszi h elolvastátok.
Elsõsorban grat mindenkinek:)) szép eredmények.Szomorúan látom a topik kikerült a top10bõl..
Na de akkor most jöjjön a beszámolóm.
Szóval mexikóban a Toluca csapatát vettem át ez volt karrierem 3.állomása.
Célom a bajnoki cím megszerezése volt.Elsõ évben sikerült is.Innentõl jön akkor a beszámoló folytatása.
Szóval legfõkébb az ingyen megszerezhetõ játékosokra koncentráltam.
Csapat kvalifikálta magát a libertadores kupa küzdelmeibe is.Könnyû csoportot kaptam ahonnan illõ volt elsõ helyen tovább menni.
Csoport küzdelmek után tulajdonképpen a kieséses sorozatban csak a botafogo ellen szenvedtünk meg.Elõdöntõ elsõ meccsén annak ellenére h kikaptunk sao paulotól második meccset simán hoztuk.
Készülhettem a döntõre amerikai egyik szupercsapata a gólkirályi címet megszerzõ Neymar csapat ellen.
Elsõ meccsen próbáltunk védekezni és kontrákra beállni mert gondoltam hogy nagy nyomást helyez ránk a santos.Így is történt.Elsõ meccsen kicsit felborult a pálya de kihúztuk 0-0al..
Második meccsen viszonylag támadó szellemben léptunk pályára.
Meg is lett az eredménye mivel egy szabadrúgás után a hálóba fejelt az addig egyetlen gólt sem szerzõ jobbhátvéd Gamboa.
Megnyertük a Libertadores kupát:)
Bajnokságban sajnos a rájátszás elõdöntõjében véreztünk el így nem sikerült megvédeni a címünket.
Érkeztek új játékosok nyáron is köztük egy két nagyobb név.Rolando Zarate,Cicinho,Guiza,Ivan Cordoba és Raúl Bravo akikkel újra a cél a bajnoki cím visszaszerzése volt és az Észak-Amerikai Bl-cím megszerzése volt cél.
Elõször jött egy amerikai és mexikó csapatok részvételével zajló superliga ahol az elõdöntõben véreztünk el.Utána következett a bajnokság alapszakasza ahol másodikak lettünk majd a rájátszásban megint az elõdöntõben kaptunk ki két sima meccsen...
Ezért is szerettem a mexikói ligát:)
Közben zajlott az élet a észak-amerikai bl-ben is ahol a csoportból simán továbbjutottunk és igazából csak az elõdöntõbe a tigres ellen szenvedtünk meg.
Döntõ elsõ meccsén már eldõlhetett volna tornagyõzelem sorsa de végül a második meccsen biztosítottuk be.
Maradtam még egy fél évet ugyanis csapat megint ott volt a libertadores kupa fõtábláján ahonnan simán továbbmentünk végül a negyeddöntõ jelentette a végállomást a Boca ellen.
Libertadores kupa
Annak ellenére hogy annyi külföldi neves játékosunk volt mégis õ volt a csapat klasszisa:
Carlos Esquivel.
Közben két csapattól is kaptam ajánlatokat egyik a Besiktas volt másik az Espanyol de én vártam egy jobb ajánlatra ami végül a Napoli csapatától meg is érkezett amire rögtön igent is mondtam.Napoli megnyerte az elmúlt 3év olasz bajnokságát de a bl-ben nem bírtak maradandót alkotni ezért néztek új edzõ után.Csapatban rengeteg potenciál volt és tulajdonképpen a támadósoron nem is volt mit változtatni hiszen olyan játékosok vannak itt mint Hazard,Cavani,Lavezzi,T.Müller,Hamsik..
Közben zajlott az élett válogatottnál is hiszen augusztusban elfogadtam az Uruguay válogatott felkérését.Csapat a második helyen állt Argentína mögött a vb-selejtezõben.Cél a kijutás volt.Csapat elég jó szóval remélem a vb-n is majd maradandót alkotunk és elõrébb tudunk lépni a 2010es helyezéshez képest.
Eddigi meccseink:
Legnagyobb siker természetesen Argentína idegenbeli legyõzése volt:)

cesc fábregas
olyan hülye kérdésem lenne, hogy a játék elején hol lehet kiválasztani, hogy adott országokból csak játékosokat töltsön be? sehol nem találom :s
köszi
cesc fábregas
fúúú, ettõl kedvet kaptam én is egy hasonlóan õrült karrierhez... :D lehet félreteszem a sheffield wednesday-t egy kis idõre.
Átigazolások
Zaccagnini
Franchini (debütáló meccsén gól, gólpassz, balhátvédként)
Daino
Almirón
Aspridis
Filippini
Vélemények a srácokról? :)
- a támadósort és a középpályát folyamatosan rotálom (a két szélsõ kivétel), a védõsor stabil (max. sérülés vagy eltiltás esetén változik)
- közben megvolt a ManCity elleni BL nyolcaddöntõ elsõ meccse is, amit idegenben NYERTÜNK meg 2:1 -re, CR7 nélkül, Benzin és Higany is sérült, viszont Villa hozta a formáját <#eljen>#eljen> + Casillas is nagyot alakított, hárított egy büntetõt <#taps>#taps>, ja és az sem mellékes, hogy a meccs utolsó harmadát emberhátrányban teljesítettük, hála Carvalho apó ámokfutásának

Allez L\'OM
8. helyre várnak, én nyomtam egy feljutás kivívását a vezetõségnek, amihez 230e euró átig. pénzzel, és 19,5e eurós fizetési kerettel szállnak be, ami nem is rossz! Majd jelentkezem!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Erre a "sztyeppeoligarha" csapatra gondoltam, ahol balázska kergeti a labdát õsztõl. A gond csak az, hogy még a márciusi adatbázisban se az az elnök, aki irl, pedig januárban vette meg a csapatot. A pénz meg fõleg nem annyi...
Új csapat után kell néznem. Fogalmam sincs...